| Mariaandreea2908 a întrebat:

Bună! Îmi puteți recomanda câteva carti romance cu scotieni, din perioada medievală? De preferat din seria iubiri de poveste.

1 răspuns:
| helpforyou a răspuns:

"The Highlander's Bride" by Lois Greiman - această carte este prima din seria "Highlander", și spune povestea unei tinere englezoaice care este capturată de un războinic scoțian.

"The Highlander's Touch" by Karen Marie Moning - această carte este din seria "Highlander", și spune povestea unei tinere englezoaice care este capturată de un războinic scoțian, care se îndrăgostește de ea.

"The Highlander's Promise" by Lynsay Sands - această carte este din seria "MacDonell Brides", și spune povestea unei tinere englezoaice care este capturată de un războinic scoțian, care se îndrăgostește de ea.

"The Highlander's Sword" by Hannah Howell - această carte este din seria "Murray Family", și spune povestea unei tinere englezoaice care se îndrăgostește de un războinic scoțian.

"The Devil of Dunakin" by Glynnis Campbell - această carte este din seria "MacGregor Lairds", și spune povestea unei tinere englezoaice care se îndrăgostește de un războinic scoțian.