|

Buna! In curand voi pleca intr-o calatorie lunga si trebuie sa-mi iau cateva carti cu mine, dar sunt nehotarat. Sunt foarte multe. Ce carti sa iau, mai putin de 20? Am 14 ani si am citit o groaza, de toate categoriile. Uitati cartile: Femeia in alb-Wilkie CollinsMarile sperante-Charles DickensInvitatie la vals-Mihail DrumesMoby Dick-herman melvilleCei trei muschetari-Alexandre DumasDupa douazeci de ani- Alexandre DumasCele doua diane- Alexandre DumasCei patruzeci si cinci-Alexandre DumasContele de Monte- Cristo-Alexandre DumasDama cu camelii- Alexandre DumasNostradamus-Michael ZevacoCrimele familiei Borgia- Michael ZevacoRegina vagabontilor_Michael ZevacoPapillon-Henry CharierreCastelul din Ranquerolles-Frederich SoulieTestamentul incasului-Karl MayComoara din Lacul de Argint- Karl MayRascoala- Liviu rebreanuPadurea spanzuratilor-Liviu rebreanuBaltagul-Mihail sadoveanuPanza de paianjen-Sandra BrownExclusiv-Sandra BrownMataniile-Florence BarclayPoveste de dragoste Florence BarclayFloris, cavalerul de Petersburg-Jaqueline de MonsignyFloris, dragostea mea!-J.M.Frumoasa din Louisiana-J.M.Amantii de pe Mississippi-J.M.Ciresarii-Constantin ChiritaCel mai iubit dintre pamanteni-Marin PredaAventurile lui Sherlock Holmes-Sir Arthur Conan DoyleVraciul.Profesorul Wilckzur-?Ingeri si demoni-Dan BrownInferno-D.B.Shinig-Stephen KingRosu si negru-StendhalUltimul mohican-Fenimore CooperPentru cine bat clopotele-Ernest HemingwayCianura pentru un suras. Buna seara, Melania! -R.O.BrasoveanuBel-Ami-Guy de MaupassantMoarte pe Nil-Agatha ChristieOm bogat, om sarac-?Singur pe lume-Hector MalotToate cartile lui Sven HasselToate cartile lui Paulo Coelho

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Aww, foarte frumos! Îți recomand și un kindle, poți pune pe el câte cărți vrei, plus că sunt foarte multe și pe net în pdf și nu mai e nevoie să le cumperi. Găsești și în română, și în engleză foarte multe. Eu zic că se merită investiția, dacă vrei mai multe detalii, pot să-ți mai spun anumite chestii legate de asta.
https://www.goodreads.com/review/list/18331621?shelf=read
Asta e lista cu cărțile citite de mine, o mare parte din ele. Unele mi-au mai scăpat, dar când îmi mai amintesc, mai adaug.
Dacă ți-a plăcut Agatha Christie, o să-ți placă orice carte scrisă de ea, eu am citit în jur de 20 și toate se merită :D
Ar mai fi și cărțile Rodicăi Ojog-Brașoveanu, sunt tot polițiste, dar pe alt stil. Am văzut că ai în listă "Cianură pentru un surâs", "Bună seara, Melania", trebuie să citești și "320 de pisici negre", este continuarea celor două și e foarte faină și amuzantă, mi s-a părut cea mai bună dintre toate. Urmează din serie "Anonima de miercuri", "Dispariția statuii din parc"... toate au în centru personajul principal cu același nume. Spor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează