Buna! Si eu am tot 12 ani si acestea sunt cartile care m-au impresionat:
-Elevul Dima dintr-a saptea-mihail drumes(este cam grosuta,dar cand ai sa ajungi la final,nu ai sa mai vrei sa se termine)
-Scrisoare de dragoste-mihail drumes
-Invitatia la vals-m. drumes
-Insemnarile unei pustoaice(are si desene, spune de toate chestiile noi de care avem parte: pc, laptop, iphone, google.e super)
-Coliba unchiului Tom(este cam sensibila cartea, povesteste despre sclavia de pe vremuri.....cam trista dar merita citita)
-Steaua sudului de Jules Verne(nu este groasa, dar te tine in suspans chiar si atunci cand crezi ca actiunea se termina )
-Zece negri mititei - Agatha Christie(este o carte politista foarte interesanta)
-Cartile pe masa-Agatha Christie(tot la fel de frumoasa ca cea de mai sus,doar ca apare si renumitul Hercule Poirot, un detectiv-geniu, dupa parerea mea :d)
-De veghe in lanul de secara(s-ar putea ca in aceasta carte sa intalnesti chestii de genu:sex, gay, droguri si lesbiene) stai linistita, nu arata cum se fac astea, doar ai sa intalnesti cuvintele, totusi este o carte super)
-Legendele olimpului(daca iti plac chestiile astea mistice sau antice, este un roman foarte interesant, in 2 volume)
-Cartea minciunilor de James Moloney(este asemanatoare cu harry potter, dar ideala pentru 10-12 ani, magie, carti fermecate..etc)
-Harry Potter
-Robin Hood(daca iti place aventura,este o carte ideala, eu am incercat sa o citesc dar nu prea m-a pasionat, poate pe tine, cine stie )
-Cismigiu si compania-grigore bajenaru(ca elevul dima este o carte despre viata de adolescent, plina de glume, vise si sperante, merita citite)
primele 3 carti de Drumes sunt cam de dragoste, ei bine, dragostea sincera dintre o fata si un baiat.cred ca la 12 ani ai s-o intelegi.
Cam atat :d..astea le-am citit si mi-au placut foarte mult. spor la citit!
Harry potter
twilight
casa noptii
jurnalele vampirilor
crimsi pedeapsa
cirearii
Si eu am citit cartea LA MEDELENI si mi-a placut enorm... daca vrei ceva asemanator incearca "Ciresarii" de Constantin Chirita, eu te-a asigur de pe-acum ca o sa-ti placa daca citesti pana la capat (are 5 volume)
am citit de asemenea 3 carti scrise de mihail drumes si anume: -invitatie la vals;
-elevul dima dintr-a saptea(pe aceasta ti-o recomand );
-o scrisoare de dragoste;
succes la citit FUNDA?
Daca ti-a placut aceasta carte cred ca-ti va placea si carte Ciresarii de Constantin Chirita.
Iti recomand sa mai citesti si Robbinson Crusoe(autorul nu-l mai stiu) dar e o carte destul de buna si frumoasa pentru varsta ta. funda?
Iti recomand Romanul ATINGEREA DE Claudiu Neacsu primele doua capitole pot fi citite pe www.atingerea.com si daca iti place poti comandat cartea tot de acolo este doar 35 de lei
Cartea mea preferata este singur pe lume. mi s a parut foarte frumoasa si alte carti...hanul ancutei, alexandru lapusneanu si coliba unchiului tom.adica astea imi vin in minte acum, sunt de cls a 6 a:*
anonim_4396 întreabă: