|

Buna, TPU! Stiu ca asta ar putea parea o intrebare tampita, dar o sa v-o adresez totusi, in speranta ca se va gasi un untilizator capabil care sa raspunda la ea. Eu am o carte pa WattPad ( cred ca stiti aplicatia ) si chiar e foarte buna! Ok. nu am publicat nici primul capitol, dar l-am scris si chiar suna foarte bine!

Cum as putea eu sa imi promovez aceasta carte, astfel incat sa fie citita de cat mai multi oameni? Multumesc! Fundita!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai, in primul rand trebuie sa ai o coperta si un titlu interesant. Ceva sa starneasca curiozitatea cititorului. Daca pui o coperta cu o fata blonda cu ochii albastrii si cu titlul '' Dragoste nebuna'' sau ''Iubire de liceu'', eu cred ca nu vor fi multi care sa citeasca. Ceva original si totusi captivant. Acum, pe partea voturilor si a citirilor, trebuie sa socializezi si sa comunici cu lumea. Intra la mai multe povesti, si la care iti plac, poti lasa un comentariu sau sa votezi. Fii activa, urmareste oamenii si atunci ei se vor intreba in legatura cu tine, vor intra pe profilul tau si iti vor citii cartile. Ortografia este si ea un punct important. Odata ce un cititor se va gandii sa arunce o privire pe cartea ta, daca va vedea in primele randuri ceva de genul '' Si ma m dus sa... am fost s o ajut la, dar sa juca cu m n'' nu cred ca isi va mai da interesul in a continua lectura si o va abandona. Si mai conteaza si ideea povestii. Nu trebuie sa fie la fel ca in toate. Adica o fata cuminte, un baiat rau se indragostesc. Sau orice alte idei deja folosite. Sunt plictisitoare si poti da impresia de copiat.
Eu sper ca te-am ajutat cat de cat, daca mai ai nevoie de ceva, nu ezita sa imi spui.

| explică (pentru lSarcastiquel):

Multumesc mult pentru ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Intrii pe profilurile oamenilor care vrei si scrii "ai putea sa citesti cartea mea ma intereseaza mult parerea ta"si gata dar sa fie la cei care au cartii de succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CaSiHai):

Ok, merci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand o coperta interesanta atrage cititorul. Dar conteaza foarte mult cat de corect scrii. Am citit multe carti care aveau o coperta frumoasa si erau plictisitoare (sau invers). Daca cineva te urmareste, multumeste-i. Sunt multi care atunci cand le multumesti, urmaritorii lor se uita pe profil si daca te vad acolo se vor uita si la cartile tale. Fi activ, in primul rand. Da-ti cu parerea. Stiu multe autoare care asa au devenit cunoscute, si-au spus parerea la diferite carti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează