|

Buna tuturor.

Am o mică problemă, din punctul meu de vedere.

O sa încep cu începutul.

Din clasa a 2-a cand imi dezvoltasem cititul, am început sa citesc diferite texte sau povesti de pagini intregi pana am ajuns prin clasa a 5-a sa citesc o carte de aproximativ 400 de pagini, in 2-3 sau cel mult 4 zile.

Tin minte ca aveam un jurnal in care scriam tot felul de chestii care imi treceau prin minte. Usor, usor, am inceput sa fac versuri si strofe, iar dupa 2 luni am inceput sa fac poezii intregi, pe loc, despre orice imi venea in minte. (Aceasta a fost pasiunea mamei in copilarie si poate am mostenit asta de la ea).

In 2015, am creeat o pagina pe o reţea de socializare- ( f a c e b o o k). : "Poeziile unei adolescente". (Pe care o puteti vizita. Nu e nimeni obligat sa o faca, doar cine crede ca vrea).

Din cand in cand mai primesc mesaje sa fac poezii despre diverse:iubit,mama, cele mai bune prietene, despre sfarsit de an scolar,pentru profesoare, etc)

Ce sanse am sa ma promovez cu "talentul" pe care il am?

Nu imi place sa ma laud, chiar deloc. Dar consider ca poeziile pe care le compun in ziua de azi chiar sunt reusite. Fac asta cu placere si as face asta in continuare.

Deci, ce sanse as avea sa ma promovez cu asta, sa fie cunoscute sau macar sa primesc mai multe cereri de mesaje la acea pagina?

Multumesc anticipat. (Dau fundita la cel mai favorabil raspuns pe care il primesc).

P.s : Scuzati categoria, nu am stiut exact unde sa imi incadrez intrebarea.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand, trebuie sa te inscrii in cluburile literare locale, sau online, unde poti publica ceea ce scrii si unde poti primi critica/ sau lauda de rigoare.
In felul asta, se va vedea daca ai talent si daca esti capabila sa ajungi o scriitoare adevarata.

| a răspuns (pentru AnaMaria50):

Da. Asta este sfatul bun. Cenaclu, club, cerc literar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: