| RuxandraBrojboiu a întrebat:

Cartile de dezvoltare personala sunt bune, eu asa consider, mai ales daca stii ce te intereseaza, daca stii sa la alegi si ajungi la un nivel unde poti sa le intelegi cum trebuie. Chiar poti avea informatii folositoare si iti pot da o stare de bine. Si chiar daca multe se refera la bani, foarte bine, ce ai face fara bani in ziua de azi? De ce nu ar fi bune? Eu oricum imi mentin parerea.

Răspuns Câştigător
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Da, intr-adevar, cartile pentru dezvoltare personala sunt foarte bune, insa trebuie sa iti gasesti autorul cu care rezonezi cel mai bine. Am citit mai multe, si cu gandirea unor autori, pur si simplu nu am putut sa ma asociez, in schimb, unele m-au ajutat sa vad lucrurile din alta perspectiva, si sa imi ofer singura raspunsuri la diferite situatii pe care nu le intelegeam pana la momentul respectiv. Ajuta foarte mult si la introspectie, un lucru pe care il consider foarte important.

7 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

Bijbok ce e dezvoltare personala?

| NanaBanana2oo6 a răspuns:

Eficiența lor percepută se datorează adesea Efectului Barnum: textele sunt scrise atât de general încât oricine are impresia că autorul îi descrie exact problemele lui. Este un mecanism psihologic de oglindire, nu o sursă de informație brută. Dezvoltarea reală vine din studiul unor discipline fundamentale — neuroștiințe, psihologie cognitivă sau economie — nu din interpretarea subiectivă a unor „guru" care s-au îmbogățit tocmai prin vânzarea acestor iluzii de progres.

| RuxandraBrojboiu explică (pentru NanaBanana2oo6):

Si guru astia tot is mai buni decat AI-ul tau

| NanaBanana2oo6 a răspuns (pentru RuxandraBrojboiu):

Intrebi pe gemini sau pe mine?

| NanaBanana2oo6 a răspuns (pentru RuxandraBrojboiu):

Citind acum pentru prima data intrebarea ta (pana acum efectiv nici nu stiam ce ai scris, gemini stia) si eu cred ca sunt bune cartile de dezvoltare personala. Eu citesc una pe TCC acum.

| SkandallKamataru a răspuns:

Decat sa citesti carti de dezvoltare personala mai bine faci karate laughing rolling on the floor
Acuma la 40 de ani te-ai gasit sa te dezvolti personal babo laughing
Ai contul din 2010, de 16 ani aproape, tie nu ti-e rusine? laughing laughing