| AlTheConquerorOfHeaven a întrebat:

Ce carti faine ati mai citit?

16 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Cartea de telefoane: multe personaje și zero acțiune.

| anaad2011 a răspuns:

1001 de nopti.

| raaayyy a răspuns:

Am terminat acum cateva zile,, Dacă am fi ticăloși". E un thriller construit in jurul unui grup de colegi dintr un colegiu de teatru Shakespearean. Acum citesc,, Obsidian" (carte romance cam cringe dar mi-a fost recomandata si nu prea citesc romance in general, macar e goofy funny). Dar tu? Ce ai mai citit? :p

| Dismally a răspuns:

Am terminat recent Dragonul Rosu de Thomas Harris, foarte buna, de mult voiam sa o citesc dar nu o gaseam.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Jurnalul unui Pusti 19

| Cipi1212 a răspuns:

Anul trecut am citit Jules Verne - Cancelarul.

| AlTheConquerorOfHeaven explică (pentru raaayyy):

Eu nu prea citesc.;(. Vreau sa ma apuc.

| just4ubr2015 a răspuns:

Calugarul care sia vandut ferari-ul

| LisaJulie a răspuns:

Seria Black Company de Glen Cook

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Tradusa in romana

| Stella17 a răspuns:

Dacă ești începător, poți încerca cu următoarele romane: Romanul adolescentului miop; Corigent la limba română; Cișmigiu & Comp.; Invitația la vals; Scrisoare de dragoste.
Dacă ai mai multă experiență, îți recomand să citești: Zuleiha deschide ochii; Plânsul lui Nietzsche; Confesiunile unei măști; Din cer au căzut trei mere.
Sper că te-am ajutat. Spor la citit!

| Alex765431 a răspuns:

Chișmigiu & Comp.

| siriusblack98 a răspuns:

Arta razboiului cred ca a fost ultima carte citita anul trecut. De atunci chiar n-am mai avut nici timp si nici starea necesara sa mai citesc altceva.

| angel6lust a răspuns:

Ultima brazdă. Despre bătălia de la Carei din WW2.
O altă carte faină ar fi 'A higher call' de Adam Mogoș, tot despre WW2.
Mi-o mai plăcut Pe frontul de Vest nimic nou de E.M. Remarque și The good sheperd de C.S. Forester.

| RobocopBuisness a răspuns:

Urmatorul Val - Mustafa Suleyman
Maimuta Goala - Desmond Morris
Copiii noptii - Paul Kenyon
De ce visam - Rahul Jandial
Evoluția omului - Lewis Dartnell
Omul invizibil - H.G. Wells

| foma98 a răspuns:

Ce fain să văd atâtea recomandări diverse!? În ultima vreme, citesc în turcă pe https://el-kitap.org, mai ales „Cevdet Bey ve Oğulları" de Orhan Pamuk – o saga de familie superb scrisă. Dacă vreți ceva nou, vă recomand „There Are Rivers in the Sky" de Elif Shafak – o poveste fascinantă care leagă trecutul de prezent prin ochii unor femei puternice?✨

Întrebări similare