| karakushiu a întrebat:

Cine stie foarte bine rusa... am nevoie de putin ajutor.

1. Ты что думаешь, что ты лучше всех? Что я о тебе постоянно думаю? Что тебе нет равных? Что ты смысл моей жизни? Ну и правильно думаешь – Я от тебя без ума!

2. Привет! Я больше не могу. По-моему, я становлюсь психом! Помоги мне, помоги! Только ты можешь меня успокоить. Ты мне очень нужен!

3. Среди разбитых сердец где-то есть одно сердце, которое ценит любовь и доброту, которое страдает и любит вместе с тобой. Оно любит тебя всей своей силой, молится и переживает за тебя и с тобой.

4. Без любви на земле нет жизни, даже птицы не поют и деревья не зеленеют без света, посланного с любовью солнцем. Поэтому, без страха распахни перед ней дверь. Любовь может быть жестокой, но без нее нет смысла жить…

5. Ты знаешь, в чём разница между кровью и тобой? Кровь попадает в сердце и выходит из него, но ты входишь в сердце и остаёшься в нем навсегда…

6. Меня учили, что в одном часе – 60 минут, что в одной минуте – 60 секунд, но никто, никогда не учил, что секунда без тебя – вечность!

7. Тебя страшит любви признание, письмо любви ты разорвешь, но стихотворное послание, с улыбкой нежною прочтешь.

8. Пусть рубиновой, яркой звездой твоё счастье горит над тобой! Всё любимое, всё дорогое, пусть всегда будет рядом с тобой!

9. Дождь идет, ветер дует, солнце светит… все это так естественно, как любить тебя…

10. Посмотри на небо… Видишь звезды? Прислушайся, каждая из них шепчет о том, как я люблю тебя!

11. Всем своим ангелам бог дал крылья, кроме тебя, потому что боялся, что от него улетит самый замечательный ангелочек.Imi puteti traduce va rog in romana ce inseamna fiecare? laughing multumesc! (nu google translate ca aia stiu si eu dar nu ma ajuta cu nimic.)

Răspuns Câştigător
| Butterfly2110 a răspuns:

1.Tu gindesti ca esti mai bun decit toti? Ca eu ma gindesc permanent la tine? Si ca nu exista altii ca tine? Ca tu esti sensul vietii mele? Si drept gindesti -sunt nebun(a) dupa tine.
2.Salut. Eu nu mai pot. Dupa cum ma gindesc imi ies din minti. Ajuta-ma, ajuta-ma.Doar tu ma poti linisti.Am nevoie de tine.
3.Printre inimi sparte undeva exista o inima singura care pretuiescte dragostea si bunatatea si care iubeste impreuna cu tine.EA te iubeste cu toata puterea sa, se roaga si are grija de tine.
(mai departe sorry )

4 răspunsuri:
| Andrei1000super a răspuns:

1. Crezi că ești cel mai bun? Ce cred despre tine in mod constant? Că nu aveți nici egal? Ce faci sens din viata mea? Ei bine, nu crezi - Sunt nebun după tine!2. Hi! Nu pot. Cred că am obtinerea nebun! Ajută-mă, ajută-mă! Numai tu ma poti calma. Am nevoie de tine!3. Printre inimile rupte undeva există o inimă care apreciază dragostea și bunătatea care suferă și iubește cu tine. Ea te iubește cu toată puterea lui, rugându-se și experiențe pentru tine și cu tine.4. Fără iubire nu există viață pe pământ, chiar și păsările nu cântă și nu se transforma copaci verzi, fără lumină, a trimis cu dragoste soarele. Prin urmare, fără frică raspahni ușa pentru ei. Dragostea poate fi crud, dar fără ea nu există niciun motiv de a trăi...5. Știi ce diferența dintre sânge și tu? Sânge intră în inima și în afara de ea, dar tu du-te în inima și rămâne acolo pentru totdeauna.... 6 Am fost învățat că o oră - 60 de minute, într-un minut - 60 secunde, dar nimeni nu a învățat niciodată că a doua fără tine - pentru totdeauna!7. Infricoseaza place mărturisire scrisoare de dragoste te razorvesh dar mesajul poetic, a citit-o cu o notă de zâmbet licitație.8. Să presupunem rubin, o stea strălucitoare aprins pe fericirea ta cu tine! Toate preferat, totul este scump, chiar dacă nu va fi mereu alături de tine!9. Ploua, bate vantul, soarele straluceste... totul la fel de natural ca te iubesc...10. Uită-te la cer... Nu te vezi stelele? Ascultă, fiecare dintre ele în șoaptă despre cum te iubesc!11. Toți îngerii lui, Dumnezeu i-a dat aripi, dar, pentru că mi-era teamă că va zbura departe de îngerul cel mai minunat.

| SKet a răspuns:

Am folosit o versiune imbunatatita de translate.google.com
Crezi că ești cel mai bun? Ce cred despre tine in mod constant? Că nu aveți nici egal? Ce faci sens din viata mea? Ei bine, nu crezi - Sunt nebun dupa tine! 2. Hi! Nu pot. Cred că am obtinerea nebun! Ajută-mă, ajută-mă! Numai tu ma poti calma. Am într-adevăr nevoie de tine! 3. Inimile a rupt undeva există o inimă care apreciază dragostea și bunătatea care suferă și iubește cu tine. Ea te iubește cu toată puterea lui, rugându-se și experiențe pentru tine și cu tine. 4. Fără iubire nu există viață pe pământ, chiar și păsările nu cântă și nu se transforma copaci verzi, fără lumină, a trimis cu dragoste soarele. Prin urmare, fără frică raspahni ușa pentru ei. Dragostea poate fi crud, dar fără ea nu există niciun motiv de a trăi. 5. Știi ce este diferența dintre sânge și tu? Sânge intră în inimă și din ea, dar tu du-te în inima și rămâne acolo pentru totdeauna. 6. Am fost învățat că o oră - 60 de minute, într-un minut - 60 secunde, dar nimeni nu a învățat niciodată că a doua fără tine - pentru totdeauna! 7. Ți-e frică de dragoste mărturisire scrisoare de dragoste te razorvesh dar mesajul poetic, citit-o cu un zâmbet, o notă de licitație. 8. Să rubin, o stea strălucitoare aprins pe fericirea ta cu tine! Toate preferat, totul este scump, chiar dacă nu va fi mereu alături de tine! 9. Ploaie vine, bate vantul, soarele straluceste. totul la fel de natural ca te iubesc... 10. Uită-te la cer. Nu te vezi stelele? Ascultă, fiecare dintre ele în șoaptă despre cum te iubesc 11. Toți îngerii lui, Dumnezeu i-a dat aripi, dar, pentru că mi-era teamă că va zbura de la îngerul cel mai minunat. Imi puteti calomni

Întrebări recente