anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeți ca se va termina seria,, Cantec de gheață și foc"? Credeți ca George R .R.Martin va mai apuca sa o termine?

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu. Dar finalul va fi la fel ca în serial, el le-a spus producătorilor cum vrea să termine. Cărțile ar fi fost mai detaliate și cu mici detalii diferite.Citisem undeva că inițial ar fi vrut să își numească ultima carte "Vremea lupilor", iar asta spune tot legat de finalul asemănător.

| Dismally a răspuns:

Nu, probabil va termina cartea a 6-a, cea cu care se lauda ca e gata de vreo 5 ani big grin Ultima sigur nu mai apuca sa o scrie, se misca mult prea greu, are si o varsta si ceva kg in plus deci nu-l suspectez ca ar duce o vita prea sanatoasa sa mai traiasca vreo 10 - 15 ani de acum...

| Seba2013 a răspuns:

Sería/extensiunea nu se termina/incheie pentru ca are realitate propie. Are doar realitate sincrónica si nu se armonizeaza cu realitatea diacrónica (retroalimentarea negativa William Ross Ashby).

El exista ca METODA FONETICA nu ca METODA GLOBALA asa ca esti condamnata ca prizoniera drumului sintagmatic. Cu celelalt drum global trebuie sa ai afazie. Parmenide spune ca "drumul adevarului" este doar pentru oamenii liberi.

De ce ai cauta axul paradigmatic si nu ai vrea ca axul sintagmátic sa nu se mai termine?

Semnificativ serialului nu
este sa transmita ceva ci sa existe ca ipoteza deductiva. Tu trebuie doar sa deduci nu sa observi un anume final.

https://catherinelecuyer.com/......-o-global/

| anonim_4396 explică (pentru Seba2013):

Cum?

| StefanChriss a răspuns:

Avand in vedere ca au trecut peste 10 ani de cand a scos ultima carte, se tot ocupa de alte proiecte mai putin relevante si ca e batran si obez, ma indoiesc ca mai are timp sa mai scoata inca 2 carti de cate 1k de pagini fiecare laughing)) Cu putin noroc da cuiva capabil drepturile de autor si ceva indicatii la moarte si o termina totusi cineva.