| AvalohAlyn a întrebat:

De cine va place din seria de carti si filme Harry Potter si de ce?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toată povestea este reușită, în toate seriile.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Teardrop a răspuns:

Mi-a plăcut Snape încă din prima carte, când am aflat că l-a salvat pe Harry. Am fost împotriva seriei înainte s-o cunosc, şi filmele tot nu-mi plac, dar căţile au fost relativ bune. Am citit vara trecută primele 6 şi plănuiesc să o citesc şi pe ultima. Evident că mi-am făcut autospoil despre ce se întâmplă cu Snape, citind doar partea aia din cartea a 7a.

Deci, da, Snape îmi place. M-a surprins mai ales în The Half-Blood Prince.

| UnleashedPsycho a răspuns:

Sirius Black, pentru că e un om minunat şi atât de dedicat ţelurilor sale, familiei ale, încât s-a lăsat ucis pentru dobitocul de Harry.
Severus Snape, care m-a lăsat cu gura căscată în Harry Potter and the Half-Blood Prince şi prin perfecţiunea cu care a reuşit să îşi ascundă adevăratul scop.
Voldemort, pentru că îmi place şi atât. Mă fascinează personajele negative cu o minte strălucită şi replici geniale.
Şi, în sfârşit, Victor Krum. Aici nu e vorba de nicio calitate surprinzătoare, ci doar de faptul că în film arată superb, puternic şi foarte masculin.

Răspuns utilizator avertizat
| Tyler9 a răspuns:

Harry e personajul principal, dar in fine. Mie îmi place de Ron. Nu știu de ce happy. Cred că din cauza naivității sale și datorită faptului că intră mereu în belele happy. Ele e comediantul big grin

Întrebări similare