| IMS a întrebat:

Hei TPU,mi-a dat de făcut la română o parodie dramatică,cu personaje reprezentative,despre un subiect la alegere. Aici intervine problema,îmi trebuie ceva la care nu s-ar gândi nimeni,ceva uimitorlaughing). Am niște idei, dar sunt tare comune...m-ați putea ajuta?

2 răspunsuri:
| ShadowOnMyRainbow a răspuns:

Combina cate ceva din ideile tale si nici nu stii ce poate iesi.Dar acum depinde, ca sa impresionezi un prof e ceva, dar pentru elevi e mai usor.Ia ceva ce sa amuze lumea si sa fie cunoscut.Inspira-te din selfie-uri, dry-cooker-e, Chuck Norris etc.Sau ai putea face ceva despre "uimitorul si magicul Nokia, unicul obiect care a supravietuit apocalipsei. Sper ca telefonul poate fi un personaj.Baftawinking

| Brigyte a răspuns:

Parodie dramatica..hmm..ai putea sa faci o sceneta despre 2 batranii care locuiesc la azil..la inceputul scenetei ei se odihnesc dupa care vine asistenta si scapa o tava(sau orice obiect care face zgomot) si ei se trezesc. apoi incep sa se certe pe budinca(dar comic) dupa pe telecomanda( unul dintre ei vrea sa se uite la un meci iar celalt la filme mai deocheata de exemplu rolling on the floor) )..asa..si cel care vrea sa se uite la filme..are o replica si anume:
-Ba Ioane..lasa aici..nu am mai facut asa ceva de lut. tare mi-e dor
..sau ceva amuzant acolo. Asa..si dupa cei doi se cearta in continuare pe tot ce exista in camera aceea laughing.dar la urma cei doi vor spune ceva de genu:
-Ioane ia tu budinca...si uita-te si la meci
-Lasa Gheorghe.ia-le tu.le meriti
-Ba nu.tu le meriti
-Dar insist.
etc
Si dupa iar incep sa se certe care sa le ialaughing)
Si la final unul din ei face infarct si moare..final dramatic laughing))
Sceneta asta ar merge in engleza dar si in romana e ok happy
Bafta happy