|

Hei TPU! Mi-am facut cont pe wattpad si as vrea sa va spuneti parerea despre cartea mea.M-ar ajuta extrem de mult daca ati lasa un comentariu cu o parere. Va multumesc mult! Va pupicesc! Uitati linkul: http://www.wattpad.com/story/25366252-my-first-love

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am citit pe sarite si in viteza, dupa ce mi-am dat seama ca e una din povestile alea pentru fete indragostite de nu stiu ce baiat, care tin jurnale in care isi scriu tot felul de ganduri. Nu ca ar fi neaparat ceva rau, numai ca pe mine nu are cum sa ma atraga chestia asta.
Oricum, trebuie sa fii mai atenta la greselile gramaticale ( ai destul de multe). In rest, ce sa zic? Continua sa scrii, se vede ca ai ceva talent, numai ca iti trebuie timp ca sa iti imbunatatesti stilul.


Mi s-a parut amuzant ca diriginta, pe care o cheama Katelin Smith, v-a dat un orar in care aveati limba romana (mai ales ca toti din povestea aia au nume care nu sunt romanesti).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai... Sa incep cu ce este rau? Voi incepe cu asta. Sunt capitole scurte. Unii scriitor adica majoritatea, fac capitole scurte dar foarte tensionate, atractive, ma fac sa spun,, De ce te-ai incheiat aici? Vreau mai mult! ''. La tine sunt scurte si nu ma faci sa imi doresc mai mult. Trebuie sa inchei un capitol in suspans, sa te faca sa doresti continuarea. Ok, sa trecem peste asta. Ai greseli gramaticale, destul de multe si asta nu este bine. Treci cu ochii peste capitol de macar doua ori dupa ce l-ai terminat. Altceva ar fi ca ai foarte putina descriere. Trebuie sa descrii cum se simte personajul, ce crede personajul, ce vrea personajul. Descriere cata mai multa. Dupa ce termini un dialog pui punct si continui cu macar o propozitie care sa spuna,, -... Am spus eu nervos fiindca nu imi placea ce credea. '' Asa ar fi un exemplu. Am mormait, am terminat, l-am batut pe umar sau mai stiu eu ce. Iti lipseste si descrierea cartii. Nu ai descriere e ca si cum stergi cuprinsul unei carti care iti spune ce se afla in ea. Sau prolog.

Dar destula critica. Folosesti linia de dialog, este foarte bine caci alte persoane folosesc nume si doua puncte. Ai imaginatie si ai inceput foarte bine, ai un punct interesant de vedere. Ce imi place este ca am observat ca incepi capitolele cu descriere. Foarte bine. Ma bucur ca ceri sfaturi, fiindca orice sfat, critica, lauda este bine venita. Nu trebuie sa ne suparam din asta ci doar sa invatam. Te felicit fiindca exista mult mai rau decat tine pe Wattpad si pentru prima poveste este una buna. Ai inceput bine. Sper sa ai in vedere sfaturile mele si sa le pui in practica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E foarte faina..Mai ales ca este Ian Somerhalder in ea laughing). Funda? laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează