|

M-am uitat la seria Hunger games si The maze runner si pot spune ca Maze runner a fost deasupra. Intrebarile mele ar fi, sunt cartile mai bune ca filmele? sau invers? Si ce serii imi mai recomandati in afara de Divergent?, care se pare ca si la asta o sa ma uit si nu o sa citesc nimic laughing

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

O serie foarte faină e A song of Ice and Fire de George R.R. Martin, dar presupun c-ai auzit.

La Hunger Games, cărțile sunt infinit superioare filmelor.Dintre cărțile astea fantassy apărute recent, Hunger Games mi se par cele mai profunde. Adică, pe care le simți cu adevărat, nu le citești și în 2 zile uiți de ele. Dar am mai citit și alte serii destul de rapide, și chiar plăcute. Da' să ştii că nu-s nu ştiu ce. Mai degrabă ceva de citit pe tren:

Vrăjitor şi Vrăjitoare - James Patterson
Percy Jackson şi Olimpienii - Rick Riordan
Cronicile Familiei Kane - Rick Riordan
*asta mă mir că nu m-a impresionat. E legată de Egipt, şi, de obicei, cam tot ce e legat de Egipt mă fascinează până în pânzele albe.

Şi mai îs "Cronicile Wardstone", care, iarăşi sunt foarte bune. Adică, au fost cărţile mele preferate, şi, încă a rămas seria mea favorită de fantassy pentru copii. Chiar e foarte tare.


Şi am mai auzit de "Maximum Ride" tot de James Patterson, care, cică, iarăşi e foarte bună. Dar n-am citit, şi nu pot să mă pronunţ exact. Însă, Patterson are un stil al său, unic, extrem de rapid şi uşor, însă fără să ai impresia că citeşti o carte pentru copii de 7-8 ani, extrem de plăcut, in fact.

Ah, şi mai e Harry Potter.Şi, normal, cea mai complexă serie de Fantassy, Middle-Earth saga, a lui Tolkien. (Că tot vorbim de asta, R.I.P. Chirstopher Lee sad ).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cartile sunt mereu mai bune decat filmele. Incearca Harry Potter sau Sherlock Holmes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cartile sunt mereu mai bune ca filmele.Incearca Instrumente Mortale, Percy Jackson (dar nu filmele), Harry Potter, Eu sunt numarul Patru

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează