|

Niste carti asemanatoare triloligiei "Culorile dragostei" sau seriei "Night school"?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Hei! uite eu am citit multe carti din categoria asta si am sa-ti spun si tie cateva despre care pot spune ca le.am citit cu placere. pe cine pacalesc? n.am putut sa las cateva carti din mana. doar un singur lucru. culorile dragostei e o colectie unica. am recitit.o de mai bine de 5 ori si nu ma satur de ea.
1. blestemul focului. momentan are doua volume. este foarte interesante si sa nu te lasi pacalita ca incepe cu eroina noastra ce intra la o scoala de fete. isi gaseste iubit pana la sfarsit. e o carte unica ce iti arata dintr-o noua perspectiva scoala, vampirii si varcolacii. ai sa vezi e geniala.
2. labirintul. este o trilogie superba. am citit toate cartile neputend sa le las din mana pana la sfarsit. s.a facut si film dar mi.se pare praf fata de carte.
3. academia vampirilor. banuiesc ca toti au auzit de ea. nu pot sa zic ca as citi.o de 5 ori dar nici ca nu mi-a placut. are tot ce.i trebuie. actiune, ceva mister, vampiri, scoala... scoala asta... corupe pana si cartile.
4. hex hall. foarte tare cartea. merita citita.
5. nascuta in zori de zi. sunt traduse momentan doar primele 2 volume dar eu m.am indragostit de carte. plus ca e amuzant cum eroina intra in bucluc mereu. stiu ca n.ar trebui sa fac asta, dar ador cand arunca in lac o persoana ce incerca sa o opreasca din a fugi sa vada daca mama sa e ok... am ras cu lacrimi la scena asta.
6. seria de 8 volume momentan, vampirii din morgenville. deci asta e singura colectie pe care as recitio de mii de ori dupa culorile dragostei. bine, nu chiar singura.
7.imblanzitorul dragonilor. alta carte ce o iubesc... daca e sa o luam asa, imi iubesc toate cartile dar na... asta e superba. poti sa o pui pe locul 3 dupa vampirii din morgenville.
8. inima de cerneala. are doua volume traduse. iaras merita citita
9. magie de doi bani... mda e ok cartea.
10. circul noptii. poti sa o citesti cand ramai fara alt ceva. e asa si asa.
11. o ador. din nou...lupii din merci falls

deci trebuie sa citesti punctele 1, 2,...2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da... si tot am uitat ceva. mai sunt doua carti ce se ridica deasupra tuturor celorlalte carti. lumatatea rea. incepe ciudat dar nu am lasat cartea din mana pana la sfarsit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează