|

SALUT! Care carte este mai buna dintre:La rascruce de vanturi de emily bronte,Falsa identitate de ahatha christie,Coliba unghiului Tom, ion,Ciresarii vol 3, Dincolo de nisipuri, Pe drumuri de munte?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu vrei sa compari oile cu vacile? Fieecare carte de mai sus este de alt gen. Daca preferi ceva usor ar fi "Ciresarii"dar trebuie sa le citesti pe toate. Doar volumul 3 nu se poate. Daca preferi drama de dragoste citesti La rscruce vanturi. Te asigur ca este unt bestseller international. Daca vrei un roman politist, Falsa identitate. Etc. Eu zic sa le citesti pe toate. Cand eram de varsta ta citeam un roman pe zi. Am reusit astfel sa am pe fisa de la biblioteca 30 de romane intr-o luna. La un moment dat mi-au dat si interdictie sa mai citesc si pe vremea aceea puteai sa dai oua la magazinul satesc. Ma duceam cu oua furate si cumparam carti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt genuri diferite si sunt genul de carti pe care le citesti, pe fiecare, la o alta varsta si cand ai mai putina sau mai multa experienta ca cititor.
Daca, de exemplu, ai 14 ani si prima carte pe care pui mana va fi Ion sau Dincolo de nisipuri, iti garantez eu ca, toata viata ta, nu te mai atingi nici macar de Pagini Aurii.
Daca ar fi sa stabilesc o ordine, as incepe cu Ciresarii (TOATE volumele), as continua cu Coliba Unchiului Tom, cu Agatha Christie (eu o ador, asa ca sunt subiectiva), apoi Ion si La rascruce de vanturi si, cand chiar ai terminat toata biblioteca de citit si afara plua in draci si tu te plictisesti infiorator, merg si Dincolo de nisipuri si Pe drumuri de munte. Desi, tot subiectiv vorbind, mai degraba as citi cartea de telefon sau Mersul Trenurilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Recunosc n-am citit nici una din cărțile acestea dar "Ion" deja e un nume predestinat victoriei big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La rascruce de vanturi. Am citit-o de zeci de ori. E minunata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea sa incerci si "Mandrie si Prejudecata" sau "Pe aripile vantului". Carti foarte geniale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează