|

Salut tocmai am citit carte,, Darul lui Jhonas,,(,, The Giver,,)Pentru cei ce au citit-o mi se pare ca are un final neclar, adica fara deaznodamant.Pentru o carte cu o poveste atat de buna si cu personaje si o lume de care te atasezi sa ii dea un final neclar mi se pare foarte ciudat.Intrebare mea e, Mai e o pare, daca nu ce parere aveti despre ea!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asta este singura parte, o singura carte! Este o carte superba, autorul a avut imaginatie si multa perspectiva. In ceea ce priveste finalul nu este chiar asa de neclar daca il recitesti si intri in poveste. Jonas cu ajutorul amintirilor date de daruitor a parcurs drumul spre realitatea la care nimeni (de acolo unde era Jonas ) nu avea acces.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu: iti faci tu un final bun, devii popular, si cu ocazia asta te transpui in propria ta creatie laughing))) rolling on the floor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba mai exista o carte, pe un subiect asemanator. se numeste FAURITOAREA DE ALBASTRU si actiunea se petrece intr-o societate asemanatoare. Cartea e scrisa de acelasi autor si este ca un fel de continuare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează