anonim_4396
| Anonim întreabă:

big grin Imi puteti da exemple de descrieri stiintifice si tehnice?

2 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Frigiderul a fost inventat de ZvT in anul in care s-a nascut, de-a lungul istoriei a salvat multe vieti si a inghetat multe gaini. Si acum tehnice : frigiderul scoate un zgomot de n decibeli, se alimenteaza la n tensiune si ii poti seta temperatura din interior la 0, 0 grade sau 30 de grade.

| val31989 a răspuns:

Buna.
Tehnice: Daca vrei o masina de teren puternica si fiabila dar nu vrei sa platesti un pret exagerat este timpul sa cumperi un Aro 244 pe motorina.

Avantajele sint clare:
Masina este in stare excelenta, pretul este uimitor.
In plus, cind vei avea nevoie de o reparatie, o vei putea face oriunde in Romania. Studiile de piata arata ca 61% din populatia adulata de sex masculin din Romania se pricepe la reparatii de Aro.
Motorul este puternic si robust.
Piesele se gasesc la orice magazin auto si nu costa cit cele pentru masinile straine
Un Aro 244 suporta orice tip de motorina
Consumul nu este exagerat. Nu vei ajunge la 10-11 l/100 decit daca vei avea masina si remorca plina. Masina fara remorca consuma in medie 9.1 l/100
Stiintifice: Pădurile de foioase sunt zone de vegetație în care predomină vegetația arboricolă și angiospermică. Ele sunt prezente atât în zonele temperate, cât și în cele subtropicale și tropicale.

Limita între pădurile de foioase și cele de rășinoase se situează între altitudinile de 600-1300 m, în funcție de relief, substrat și microclimat, care duc uneori și la inversiuni de vegetație.