Nu stiu daca sunt prima care a descoperit greseala, dar... "exprimativa"?! :s
Eu am citit ce ai postat tu acolo. mie imi place, ai o multime de greseli ortografice si de punctuatie, dar ideile sunt destul de interesante. nu te supara ca iti spun asa, dar la final flirtul intra prea brusc(e doar o parere). descrierile sunt interesante si nu prea plictisitoare. iti propun sa continui si sa iti cultivi imaginatia. spor la lucru! :d
Este o carte foarte buna.Nu te lasa, continua cu scrisul si poate vei ajunge undeva departe.Acelasi vis il am si eu.
Ahh, referitor la acest fapt> nu e chiar un flirt. Acestia doi niciodată nu v-or fi împreună. Sunt prea diferiți. Am vrut să dau această impresie la început. Pur și simplu nu doresc să fac o descriere a personajelor atît de rapid, cititorul singur își face o părere după acest fel de dialoguri. Mulțumesc de răspuns.
Ok. sa fii atent la ortografie! uite, iti propun un site in care poti gasi o multime de lucruri foarte folositoare pentru scrierea corecta. :d http://diacritica.wordpress.com/
Greseli de ortografie facem cu totii( de exemplu, pe Wattpad, a trebuit sa-mi corectez lucrarea de trei ori! )
Insa nu pot nege ca ai talent, si ar trebui sa comtinui. Doar ca sa stii, am intalnit multi scriitori cu potential, care au renuntat in cele din urma la scris... Sper sa nu fi unul dintre ei...
Monicamonic84 întreabă: