Stie cineva niste melodii gen trap bass cu video-uri gen putin erotice?
Https://www.youtube.com/watch?v=FikZwgj89HI Asta-i country?
Cum sa incep sa fac rap? Cum pot scrie versuri (dure)?
As vrea opinii despre artistul meu preferat al momentului, Jack Savoretti. Va recomand spre auditie doua piese https://youtu.be/fE37p70UV0I https://youtu.be/xIRZl_sjAOo
Salut, as vrea sa scrieți niste versuri inventate gen disstrack la un prieten. Adică sa aibă sens cu: de ce m- ai copiat, ai furat, ideile. Va rog am nevoie oricând dar sa nu fie copiate de la...? (mai mult)
Seară bună. Cine îmi poate spune, dacă ştie cine a scris versurile acestei piese. https://youtu.be/Lo036GqyGPM Mai apare cu numele de "fii ai lacrimilor tale". Va rog, sa aiba o marja mare de siguranta....? (mai mult)
Aveti careva instrumentalul de la piesa "RAWR" "TOMM¥ €A$H X JOJI"?
E bun setul asta de bass? https://www.fly-music.ro/seturi-chitare-chitari-bass-bas-set-chitara-bass/27270-harley-benton-hbp120-set-1.html
Caut o melodie în română pentru voce mai joasă, de preferat cântată de o fată. Am o tabără peste 2 zile si o să facem karaoke şi nu am găsit nici o melodie! Vă rog să mă...? (mai mult)
Caut o melodie pentru voce mai joasă, de preferat cântată de o fată. Am o tabără peste 2 zile si o să facem karaoke şi nu am găsit nici o melodie! Vă rog să mă ajutaţi!
Am câteva versuri de la o manea, vreau sa stiu cum se numește melodia! Am căutat foarte mult și nu o găsesc. Versurile: Când am bani in fata mea totul îmi merge bine, tu îmi aduci in viața...? (mai mult)
Eu și un prieten(eu sunt fata și el băiat) vrem sa scoatem o piesa rap cu versuri în care sa ne flexam dar nu avem idei. Am nevoie de doua parti(una pentru mine, una pentru el) și un refren...? (mai mult)
Eu stiu sa cant la mandolina.As vrea sa cant si la Banjo.Care e diferenta fata de mandolina? Ce note am(aici ma refer la Banjo- ul cu 5 corzi)? Stiu ca se canta cu un fel de gheare dar cum se fac notele...? (mai mult)
Am vazut foarte multe piese topic pe Youtube, de exemplu Fifth Harmony- Sauced up. Cum se face acest gen de videoclip, de format al piesei si acea descriere? Cum imi pot face un canal topic si cum se...? (mai mult)
Am auzit asta seara o melodie cu Guez dar tot ce îmi amintesc din ea este: sa nu îmi frangi inima și nu trebuie sa pleci. Stie cineva cum se numește?
.., Am primit acum mult timp pe wapp un colaj de muzica instrumentala populara foarte buna. Problema e ca nu gasesc colajul respectiv pe net si nu stiu de unde sa il iau. Poza de copera un...? (mai mult)
acum 15 ani(aproximativ), dimineata(ora 7-8) pe tvr se punea o melodie cantata la nai, stie cineva cum se numea?
Un fluier de plastic Yamaha este mai bun și se aude mai bine decât unul din lemn, dacă da, ar trebui sa îmi iau unul de plastic?
Imi poate spune cineva numele muzicii de aici https://www.youtube.com/watch?v=JMBhboOT20E?
FUNDA! Care e ce mai acultata formatie de folk metal din RO?
Parere despre Linkin Park? #MakeChesterProud @hybridchestertheory follow pe insta
Vreau sa va rog sa asculatati piesa asta si sa imi spuneti daca va place sau nu. pentru ca eu am gasit-o acu 3 zile si o pun mereu https://www.youtube.com/watch?v=U9A4Yi-9N3k
ce faceti? am un cont de tik tok si acum câteva zile mi- a aparut ca contul meu a fost suspendat dar nu Stiu de ce ai nici nu ma lasa sa postez Ce in seama asta? in cate zile pot iarăși sa...? (mai mult)
Am auzit azi o melodie. Avea un singur vers "I like gi..." pare o melodie de club. (Nu am inteles ultimul cuvânt dar sun sigur ca începea cu gi)
Salut Am auzit o melodie la radio si chiar mi- a plăcut dar, nu știu cum se cheamă. Suna cam așa la final Over and over again dar, nu este Celine dion, am căutat pe Youtube si nu sună la fel...? (mai mult)
stie cineva o melodie in engleza(veche) cu o fata intr o cușca,o fata cu par creț si mi se pare ca mai canta si un baiat cu ea, pleasee
Ce părere aveți despre muzica techno?
Cineva..sa mai da si mie notele muzicale...de la melodia constantine constantine
cum o cheama pe aceasta fata pe care o tot vad in Sweet - Inner Circle? Asa arata stiti de v- am mai dat eu intrebarea asta si v- am descris- o ca e bruneta v- am trimis chiar video. Sweet...? (mai mult)
caut o melodie despre armata de ceva timp, și nu o găsesc. Am reținut doar câteva versuri "‘m- a sunat sora mea să ma întorc acasă, că îmi ia altul mândra" / "noroc că eram vecin...? (mai mult)
Cum as putea sa vand niste melodii, gen versuri manele?
Cum se numește melodia sau colajul atunci când Laurențiu Crăciun cântă rakataka...
Am văzut la câțiva chitarişti că îşi pun un fel de ciorap la începutul grifului chitării. Pt ce e?
Dau fundă! Îmi poate explica cineva ce semnifică tehnica contrapunctului? Si câteva exemple? Mulțumesc!
caut o melodie pe care am ascultat- o de ceva timp nu prea imi amintesc foarte bine versurile dar sunt ceva de genul "when you look in my eyes and you hold me(told me)" urmat de un uuuuuuu ...? (mai mult)
caut si eu o melodie de ceva timp si nu pot sa imi dau deloc seama care este, un vers ar fi "when you look in my eyes and you told me(hold me) uuuuuuu x4" melodia era data des la radio acum...? (mai mult)
are cineva idee unde pot gasi melodia difuzata pe VH1 la ora 13:03 07/aug/2019? Sau daca recunoaste cineva melodia uite niste Detalii despre melodie: - Este un cantaret, inalt, fara barba,...? (mai mult)
Hei Caut si eu o melodie destul de veche de acum 4- 5 ani. In melodie erau ceva versuri cu FU YOU sau ceva de genul, videoclipul erau cu o tipa blonda sau doua tipe care puneau postere in oras cu un ...? (mai mult)
Este o melodie care este gen așa : me and takaluna, știe cineva?
Care este cel mai bun magazin din Bucuresti (cu cea mai variata gama de produse) din care sa achizitionez o chitara?
Salut, stie cineva cum se numeste melodia aia de se pune pe la petreceri mai nou cu tenta lautareasca si intr-o limba straina, suna a greceste sau tiganeste si e cantata de o femeie?
VĂ ROG, RĂSPUNDE- ȚI LA URMĂTOAREA ÎNTREBARE! Pentru a crea mai mult spațiu atunci când cântăm, este recomandată ridicarea palatului moale, în special pentru notele înalte. Dar această ...? (mai mult)
Am nevoie de un ajutor cine se pricepe la facut rime. Dublez un anime si doresc sa fac si melodia de la inceput, insa traducand cuvant cu cuvant nu iese bine ca si rime: i was once alone ...? (mai mult)
Buna Am o problema cu castile. Azi le- am cumparat, erau sigilate nu puteam sa le incerc acolo si cand sa le incerc se aud infundat. Vreau sa mentionez ca sunt casti mici, normale. Am incercat si ...? (mai mult)
Avem acordionisti pe aicea
Ce va place la muzica trap?
Formații metal sau rock franțuzești?
Are cineva idee unde pot gasi videoclipurile ce au fost redate pe scena Untold cand a fost Dimitri Vegas si Like Mike anul asta?
Ce gen de muzica se aude in video la minutul 26:25, este ceva muzica de concursuri, de competitii, cum ii zice, unde pot gasi ceva...? (mai mult)
Cum pot invat sa cant acasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!