TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
Robert_Emanuel_Nagy_1998
în 27 Mai 2019 | Robert_Emanuel_Nagy_1998 întreabă:

Caut o melodie pe care am auzit- o la radio si nu stiu cum se numeste. Am auzit- o luni 27 mai pe la 22:40 pe National fm, versurile nu sunt unul dupa altul dar atat am reusit sa retin, Codrule maria...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MotzardCopilașDeOțel
în 27 Mai 2019 | MotzardCopilașDeOțel întreabă:

Buna, ma poate ajuta cineva cu versuri pentru o melodie numita This is my moment?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2019 |

Aveți idee de ce artiștii români și artiștii internaționali colaborează foarte rar? De exemplu, de ce nu putem vedea un videoclip cu Maluma si Andra? Sau cu Zayn și Inna?

4
Răspunde Raportează
L0llip0p
în 27 Mai 2019 | L0llip0p întreabă:

Buna, buna! Folosesc TPU ca ultima varianta pe care o am. Este vorba de muzică rock. Tu, da, tu, dacă nu- ți place, poți da back. Așa..so, sunt din București și ascult muzica rock. Sunt fata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ArisDi
în 27 Mai 2019 | ArisDi întreabă:

Puteti sa imi spuneti mai multe boxe portabile care sa fie bune si la un pret pana in 100 lei?

1
Răspunde Raportează
Vieriu_D?nu?_1998
în 26 Mai 2019 | Vieriu_D?nu?_1998 întreabă:

URGENT! De unde pot face rost de acest instrumentaL? https://www.youtube.com/watch?v=TQ_tLywnqew

0
Anomim2025
în 26 Mai 2019 | Anomim2025 întreabă:

De ce Guess Who are aceeasi freaza ca Puya?

1
Răspunde Raportează
AnielAn
în 26 Mai 2019 | AnielAn întreabă:

Știți cântecul ăla : "De- ai fi tu salcie la mal, m- as face rau la umbra ta " Combinația asta de salcie și rau simbolizează întregul pe care îl formează un cuplu. Îmi mai puteți da exemple...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Diana0300
în 26 Mai 2019 | Diana0300 întreabă:

Bună TPU, știe cineva melodia a lui Tarkan Kiss Kiss în română?

1
Răspunde Raportează
CosminDumitrescu
în 26 Mai 2019 | CosminDumitrescu întreabă:

Tot încerc să caut o manea cu ajutorul versurilor și nu o găsesc. Nici Shazam- ul nu o recunoaște. Pare să fie o manea cover și versurile sunt acestea : "Sunt nebun, sunt nebun după...? (mai mult)

0
C0olmonkey
în 26 Mai 2019 | C0olmonkey întreabă:

Hei. Am auzit o piesa în club și nu o găsesc. Singurele versuri pe care am apucat sa le rețin și nu știu sigur dacă sunt corecte: "pe undeva inima mea moare atunci sufletul dispare". Și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexRomanPaltiniss
în 26 Mai 2019 | AlexRomanPaltiniss întreabă:

Hey! Vreau sa va intreb cum se numeste muzica de la reclama becks! E ceva cu "To become a Legend" sau ceva! Va rog ajutati-ma

0
AlexMVV
în 26 Mai 2019 | AlexMVV întreabă:

am nevoie de ajutor in legatura cu o piesa, nu imi amintesc absolut nici un vers si nici macar vreun cuvant sau numele artistei. Tot ce stiu este faptul ca este romanca, e o artista mai ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mafeot
în 25 Mai 2019 | Mafeot întreabă:

Salutare. Imi puteti spune si mie notele( do, re, mi) de la o melodie pentru clarinet? Sunt incepator si vreau sa incerc sa cant o melodie.

1
Răspunde Raportează
MelindaVictoria
în 25 Mai 2019 | MelindaVictoria întreabă:

Stie cineva cum pot sa fac rost de instrumentalul de la piesa "Lacrimi de ceara"-Parazitii? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
6Anonim9
în 25 Mai 2019 | 6Anonim9 întreabă:

Salutare! Este o reclama pe Pro tv la filmul "Parteneri neobisnuiti" si este o melodie pe fundal, dar nu inteleg niciun cuvant din cauza celui care descrie filmul. Stie cineva care- i melodia? Funda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lethal31
în 25 Mai 2019 | Lethal31 întreabă:

Salut, am auzit aseară în club o melodie, nu mai țin minte dacă era în engleza sau alta limba dar la refren spunea ceva gen yakeyeye. E o melodie sumer vibe.

1
Răspunde Raportează
Jikook
în 25 Mai 2019 | Jikook întreabă:

Annyeong...Îmi puteți spune câteva trupe c-pop de băieții?

1
Răspunde Raportează
WayhaughtK
Întrebare recomandată în 24 Mai 2019 | WayhaughtK întreabă:

Cat de greu este sa inveti notele de la vioara?

1
Răspunde Raportează
OchisorVisator
în 23 Mai 2019 | OchisorVisator întreabă:

De ce a stricat veta chiuveta in melodia "Veta (mi-ai stricat chiuveta)" de Stefan Banica Junior?

2
Răspunde Raportează
adamut
în 23 Mai 2019 | adamut întreabă:

Salutare tuturor … Caut o invitatie pe clape.ro? Este careva sa imi poata da?

2
Răspunde Raportează
Nathan10
în 23 Mai 2019 | Nathan10 întreabă:

Stie cineva cum se numeste melodia aceasta de pe fundal? Video:https://m.youtube.com/watch?v=rwHKfLA0oso&t=590s intre 9:00 si 9:20

0
WayhaughtK
în 22 Mai 2019 | WayhaughtK întreabă:

Pot sa invat sa cant la vioara chiar daca nu am ureche muzicala? Mi- a spus profa de muzica ca la prima lectie, profesorul va testa acest lucru. Si daca nu am auzul bun pentru asa ceva, inseamna ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Koritar_Adrian_2000
în 22 Mai 2019 | Koritar_Adrian_2000 întreabă:

Am o melodie blocata in cap, este vorba de un cantec gen trap/bass boosted de pe Youtube, avea doar o poza statica in video cu un cap de soparla (ca cea din spider- man) de culoare verde albastruie...? (mai mult)

0
Koritar_Adrian_2000
în 22 Mai 2019 | Koritar_Adrian_2000 întreabă:

Am o melodie blocată in cap, genul era trapp/bass boosted si in videoul de pe YouTube era doar o imagine statică cu un cap de șopârla/rechin/Godzilla verde- albastrui cu dinți mari care zâmbea, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ibrahim84
în 21 Mai 2019 | Ibrahim84 întreabă:

Cine are nevoie de o imprimanta marca Cannon? Am una si o dau la schimb cu un sistem audio de minim 50W RMS

0
RoyDupuis
în 21 Mai 2019 | RoyDupuis întreabă:

Care dintre voi este in acest moment in strainatate? As vrea sa verificati si sa-mi spuneti daca merge subtitrarea la asta: https://www.youtube.com/watch?v=0OCg4VdprUc

2
Răspunde Raportează
SuntUnPingu
în 21 Mai 2019 | SuntUnPingu întreabă:

Stie cineva o melodie in romana care nu au verb in refren?

3
Răspunde Raportează
Dariuus2003
în 20 Mai 2019 | Dariuus2003 întreabă:

Salutari TPU. Cum sunt notele de bemoli? Adica de exemplu nota x este y bemol. Si mai bine zis ce este un bemol si cum il aflu? Scuzati daca suna de neinteles. Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
Dariuus2003
în 20 Mai 2019 | Dariuus2003 întreabă:

Salutari TPU. Ma puteti ajuta si pe mine cum fac altii incat cand aud o piesa? Stiu ca e intr-o gama respectiva. De unde isi dau seama? Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
FaraNumePls
în 20 Mai 2019 | FaraNumePls întreabă:

Stiti melodii triste? Gen : https://www.youtube.com/watch?v=8ofCZObsnOo

8
Răspunde Raportează
gongsterbeep
în 20 Mai 2019 | gongsterbeep întreabă:

Salut,fratilor! O melodie gen exploit-arta din creion, stiti? Sa fie tot asa motivationala si fara cuvinte vulgare. FUNDA pentru cel mai tare dj

0
RoyDupuis
în 20 Mai 2019 | RoyDupuis întreabă:

Funda pentru cel care face o tradure buna in engleza la "Pepe - Imi pasa". https://www.youtube.com/watch?v=0OCg4VdprUc https://www.versuri.ro/versuri/pepe-imi-pasa-_f9k7.html

0
Pichiu_Diana_1993
în 20 Mai 2019 | Pichiu_Diana_1993 întreabă:

Este o melodie, asemanatoare cu cea a lui Macanache- Diana. Imi amintesc doar atat,, cand vine acasa o urc pe cantar" si ceva de genul "are 2 kile de iarba pe ea". Ofer fundă!

2
Răspunde Raportează
anamaria82726
în 20 Mai 2019 | anamaria82726 întreabă:

Cum se cheama melodia din videoclipul atasat? https://youtu.be/dXUuyxQyJdA

1
Răspunde Raportează
elcosmin
în 20 Mai 2019 | elcosmin întreabă:

Cand cautam papaoutai pe yt imi aparea la recomandate o alta melodie in franceza care imi placea mult. Acum nu mai imi apare si am uitat cum se numeste. Cum pot da de ea?

0
RataFlavius2
în 19 Mai 2019 | RataFlavius2 întreabă:

Era un serial romanesc la TV care incepea cu melodia Andrei "Femeia". In serial era vorba despre o femeie care se dadea drept alta sau ceva de genul. Stie cineva cum se numeste? De cateva saptamani bune...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristescu_Laurenţiu_1991
în 19 Mai 2019 | Cristescu_Laurenţiu_1991 întreabă:

Îmi puteți spune și mie ce boxe sa aleg din aceste doua modele și ce părere aveți despre ele, despre puterea rms!? https://www.electronicssales.ro/boxe- profesionale- active/boxe-...? (mai mult)

0
HoriaRBK
în 19 Mai 2019 | HoriaRBK întreabă:

Cine imi poate recomanda niste vst-uri faine pentru bass 808 si un site de unde pot lua samplepack-uri pentru drums? (Sa nu coste)

0
lorena66
în 19 Mai 2019 | lorena66 întreabă:

Ascultati melodii Hamilton? Daca da, ce parere aveti despre ele?

0
AlexisRose9
în 19 Mai 2019 | AlexisRose9 întreabă:

am o intrebare pentru generația cu aproximație 2000... Era o melodie cântată de o tipa, pe stil hip hop si avea ceva vers gen "1 2 3, fa ce vrei, tot ce vrei". Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)

0
LaLa667
în 19 Mai 2019 | LaLa667 întreabă:

Bună TPU! Am ascultat recent o melodie, dar nu stiu cum se cheama... "(...)ma iubesti si sa mai stau ai spus ca nu intelegi n- am ce sa adaug eu nu mai sunt in viata ta(...)" Îmi amintesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut231312
în 19 Mai 2019 | Ionut231312 întreabă:

Salut, am nevoie de ajutor, sunt in căutarea unei melodii dar nu o găsesc... Începea cu un xilofon, era în stil electronic(brazilian) și este destul de veche, intre perioada 2008- 2012(posibil...? (mai mult)

0
thelargevision
în 18 Mai 2019 | thelargevision întreabă:

Funda! Cum vi se pare aceasta piesa in spaniola? :) https://youtu.be/kde-h7GE14M?list=RDMMzEGgKQf1cws

1
Răspunde Raportează
WayhaughtK
în 18 Mai 2019 | WayhaughtK întreabă:

Curand voi incepe lectii de vioara. Si vreau sa studiez si vioara cu goarna. Cam dupa cat timp o voi putea studia si pe aceea? Ma gandesc ca nu va fi greu sa invat. Multumesc!

0
Shadowlx
în 18 Mai 2019 | Shadowlx întreabă:

Mă gândeam că aș vrea o chitară și mă gândeam ce chitară să îmi iau. Voiam clasică sau acustică, dar nu prea știu care e diferența dintre ele. Gen, sunetul daca e foarte diferit,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anamaria82726
în 18 Mai 2019 | anamaria82726 întreabă:

Deci e o melodie care se canta asa mai rapid si nu stiu exact in ce limba e, si e ritmata si zice la un moment dat hehe heya he he si chesti d astea=))cum se cheama?

6
Răspunde Raportează
gLex
în 17 Mai 2019 | gLex întreabă:

Vreau si eu niste versuri trap pentru un prieten care isi bate joc mereu de mine si fara injuraturi!

0
cataynna
în 17 Mai 2019 | cataynna întreabă:

Buna! Cine ma poate ajuta cu negativele la piesele Dumitrita Gradinaru-Hora cu noroc si Do Re Micii- Hai la joc. Ofer funda!

0
brigh7ness
în 17 Mai 2019 | brigh7ness întreabă:

Cum se numeste melodia din clipul asta? https://www.facebook.com/hulisani.mavhandu/videos/10217664065421037/UzpfSTE1MDUyMTU2MzM6MTAyMTQwMzA4MDM1MTMyMTg/

0
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 19 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    17 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 14 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 17 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.713
  • Răspunsuri: 17.665.619
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Star Wars

Star Wars

Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.408 Conversaţii