TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
Kernel
în 23 Octombrie 2018 | Kernel întreabă:

Salut, vreau sa gasesc si eu o melodie ce suna cam asa Unde ma aflu Cine sunt eu Si de ce vad albastru Am parul aspru Si sunt un dezastru M- am ratacit pe drum Ne vedem la planetarium Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaHSZM01
în 23 Octombrie 2018 | AndreeaHSZM01 întreabă:

Caut o melodie pe care o aud la toate nuntile si la botezuri. E romaneasca dar stiu doar ca zile la refren "mau mau mau " sau "mao mao mao". Va rog HELP ❤️

0
Răspunde primul Raportează
Ramona2406
în 22 Octombrie 2018 | Ramona2406 întreabă:

Are cineva idee ce melodie este de la minutul 2:00? Las linkul https://youtu.be/H9wwwPsrwAs Mulțumesc anticipat! PS: O caut de nebuna și mă obsedează!

0
Alina_Macaria_1992
în 22 Octombrie 2018 | Alina_Macaria_1992 întreabă:

Salut, prin 2010 am auzit o piesa care as vrea mult sa o gasesc. Imi aduc aminte era voce femenina iar printre versuri era, , dar degeaba noi ne iubimb caci impreuna nu putem sa fim caci mama ta ea pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
C3R1
în 22 Octombrie 2018 | C3R1 întreabă:

as dori sa stiu, daca nu poti sa atingi note chiar asa de inalte cu vocea de cap si ti se si intrerupe (adică nu stiu cum sa va explic, gen ai senzatia caci ti se misca corzile, gadila, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Melindaklara1
în 22 Octombrie 2018 | Melindaklara1 întreabă:

am auzit o melodie care imi place dar nu am vazut numele. Erau cu o femeie care avea o malarie neagra si lata si nu i se vedeau ochii. Apoi mai erau si ceva fete/femei care dansau. Imi poate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Johanna014
în 22 Octombrie 2018 | Johanna014 întreabă:

Pentru cunoscatorii de muzica populara din Banat: am auzit o melodie lenta la un majorat pe Youtube dar s- a terminat repede si am reusit sa reproduc doar versurile: "Spune- mi lume draga cum sa lecuiesc,...? (mai mult)

0
alexandra3455
în 22 Octombrie 2018 | alexandra3455 întreabă:

O lista cu cele mai bune melodii Kpop+bias-ul vostru (al meu e Chanyeol XD) Fundaaa la cele care imi plac ❤

0
Filonis
în 22 Octombrie 2018 | Filonis întreabă:

Va rog din inima sa imi spună cineva unde pot găsi.Sau daca are salvata piesa Relatările unui Schizofrenic de la coate goale. (nu rest in piss)

0
R??u?ca531
în 22 Octombrie 2018 | R??u?ca531 întreabă:

A mai emis cineva la post de radio online? As avea nevoie de dj

3
Răspunde Raportează
MAKEOUTHILL
în 21 Octombrie 2018 | MAKEOUTHILL întreabă:

Am si eu o problema, , , prietenii" mei ma urasc pentru ca inca ascult muzica de la XXXTentacion, , pentru ca este un artist expirat " eu unul ma regasesc in piesele lui x, chiar nu stiu ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LLuk21
în 21 Octombrie 2018 | LLuk21 întreabă:

Cantece frantuzesti va rog dar ceva mai modern stil pop

1
Răspunde Raportează
???x?????
în 21 Octombrie 2018 | ???x????? întreabă:

Era o melodie de era un negru si avea corp de bebelus si canta. Atat tin minte :)) Nu mai stiu care e. Parca si inscria la cos la baschet in videoclip.

1
Răspunde Raportează
Zeker
în 21 Octombrie 2018 | Zeker întreabă:

Salut, am nevoie de putin ajutor in crearea unei piese rap. E vorba despre, , oamenii strazii" (cocalari, smecheri). Am o perioada incarcata si nu am timp de nimic si as aprecia daca m- ati ajuta Asta...? (mai mult)

0
Riureanu_Alexandru_1996
în 21 Octombrie 2018 | Riureanu_Alexandru_1996 întreabă:

As dori sa aflu mai multe detalii despre piesa Adio a Cleopatrei Stratan.

0
agent006
în 20 Octombrie 2018 | agent006 întreabă:

Cât primesc vedetele pentru o apariție live la radio?

1
Răspunde Raportează
GabrielVll
în 20 Octombrie 2018 | GabrielVll întreabă:

Melodia de început de la 3Chestii: https://youtu.be/K-ifOR2LtXY Dau funda, Urgent!

0
anonim_4396
în 20 Octombrie 2018 |

Am auzit în treacăt un cântec românesc la radio și nu am reușit să îl găsesc cu Google și Shazam. Este ceva gen rock de prin anii 80’- 90’. La refren suna ceva gen: Unde...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 20 Octombrie 2018 | qieiqpalz întreabă:

Https://youtu.be/wLgzXgLt0v4 Stie cineva melodie de la inceput?(a zis ca urmeaza sa o posteze dar gami a postat azi melodia si nu are legatura cu inceputu.)

4
Răspunde Raportează
Coco_Coco_2000
în 20 Octombrie 2018 | Coco_Coco_2000 întreabă:

Pe contul de ig a lui doc, @doctata la story are o melodie cu versul "zbor cum vreau, am sange verde cred ca sunt extraterestru" voce feminina*

0
RobertynoValentyno
în 20 Octombrie 2018 | RobertynoValentyno întreabă:

Vreau si eu un playlist cu melodii de masina (muzica cu bass) dar sa fie melodii sub 5 minute.DAU FUNDA.:))))

1
Răspunde Raportează
Andrei5678
în 20 Octombrie 2018 | Andrei5678 întreabă:

Stie cineva cum se numeste melodia aia al carei refren suna cam asa: Te cautam pe tine, am gasit pe noi/ Beau ceaiul pe care il beam in doi... (Versurile ar putea sa nu sune chiar asa, am auzit melodia...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RobertynoValentyno
în 20 Octombrie 2018 | RobertynoValentyno întreabă:

Vreau si eu un playlist cu muzica de masina (bass, dubstep) dar sa fie melodii care sa nu depaseasca 5 minute, dau FUNDA. :)))

1
Răspunde Raportează
RockRevenger
în 20 Octombrie 2018 | RockRevenger întreabă:

As dori un sfat in legatura cu o pereche de casti pentru telefon pana in 300- 400 lei.As dori sa fie over- ear, dar sa aiba un aspect placut(sa le pot purta pe strada, la scoala, etc.).Am urechile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut_Muscar_1999
în 19 Octombrie 2018 | Ionut_Muscar_1999 întreabă:

de ceva timp ma.tot gandesc sa mi construiesc un Sound de la 0. Unde in jur de 20000w, insa experienta mea in contruirea lor este 0. Desi pe parte electrica nu ar fi o problema, dar pe ...? (mai mult)

0
ScortSyndicate90
în 19 Octombrie 2018 | ScortSyndicate90 întreabă:

Salutare TPU, Deci am tot auzit o melodie pe Dance fm si nu o gasesc neam! Este un mix sau remix foarte misto si incepe gen "Pai pai silu, pai pai silu" iar apoi incepe mixul si iar apoi canta ceva iar...? (mai mult)

0
DoarAlin
în 19 Octombrie 2018 | DoarAlin întreabă:

Seara trecuta am jucat CS GO cu un rus, asta la un moment dat a pus o melodie ruseasca (cred), am incercat cu Shazam, nimic. Am filmat partea in care a pus melodia aia. https://www.youtube.com/watch?v=y0Mybd_sHUw&t=24s ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Whiterainbow123
în 19 Octombrie 2018 | Whiterainbow123 întreabă:

Promit funda dacă imi raspundeti. Intr- o zi am vazut pe Kiss TV un videoclip(muzical) în care aparea un băiat care se temea de niște oameni cu ochii complet negri. Fugea cu mașina și se tot uita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marrowxyz
în 19 Octombrie 2018 | Marrowxyz întreabă:

Salut, am si eu nevoie de niste pareri sincere la cateva dintre piesele mele! Multumesc! :) 1. https://www.youtube.com/watch?v=8XBhud5PTns 2. https://www.youtube.com/watch?v=PmpFUNj_od4

0
anonim_4396
în 18 Octombrie 2018 |

Cum se numește bătaia de la chitară la care tragi de o coardă și apoi dai toate corzile începând cu aia?

0
Qetsyiah666
în 18 Octombrie 2018 | Qetsyiah666 întreabă:

Piesa suna cam așa "Who knew a kiss from you... Who knew a kiss from you would set my soul on fire" Cine stie piesa?

1
Răspunde Raportează
Woodart
în 18 Octombrie 2018 | Woodart întreabă:

Cum se cheama melodia de mai jos? Imi sta in cap de 3 zile si nu stiu cine o canta sau cum se cheama... multumesc anticipat https://youtu.be/oHWMoKlTX60

4
Răspunde Raportează
dani777xd
în 18 Octombrie 2018 | dani777xd întreabă:

Numele acestei melodii https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=A5M1yzeanU0

1
Răspunde Raportează
Grosu_Lucian_1985
în 18 Octombrie 2018 | Grosu_Lucian_1985 întreabă:

Buna,cunoaste cineva un profesor de chitara electrica bun in Iasi?

0
claudiualin
în 18 Octombrie 2018 | claudiualin întreabă:

Https://m.youtube.com/watch?v=salowh6oz3A. Caut melodia originala a acestei minunate opere lirice.

1
Răspunde Raportează
radu9991
în 18 Octombrie 2018 | radu9991 întreabă:

Dar melodia asta Deep House imi poate spune cineva cum se numeste? https://www.youtube.com/watch?v=UCfH1FoyVI4&t=

0
axel20217
în 18 Octombrie 2018 | axel20217 întreabă:

Caut o melodie de prin 2008- 2010 cred ca in indiana este si s- a facut si o melodie in romana cu aceeasi linie melodica. Ce stiu din melodie e ca apare un barbat negru(indian cred ) si o femeie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Octombrie 2018 |

Ce artiste ca Charlotte Cardin stiti? Sau Raye. https://www.youtube.com/watch?v=8Xef2NPzGp0

4
Răspunde Raportează
radu9991
în 17 Octombrie 2018 | radu9991 întreabă:

Imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia asta plsss. https://www.youtube.com/watch?v=9CLgw0tO9kA

1
Răspunde Raportează
alexx0x5
în 17 Octombrie 2018 | alexx0x5 întreabă:

Salut, este o melodie veche care suna cam asa: Zile si nopti am spart milioane Zile si nopti te- am plimbat cu mertane Pentru tine am spart milioane...Sufletul n- a fost de ajuns... O stie cineva?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MaryTalent
în 16 Octombrie 2018 | MaryTalent întreabă:

Nu pot gasi o melodie, va rog frumos sa ma ajuti melodia se numeste Ionut mosu o mandruta crendicioasa.

0
Ionut_Rusu_1993_jsY6
în 16 Octombrie 2018 | Ionut_Rusu_1993_jsY6 întreabă:

Salut, care ma ajută cu un playlist cu muzici, remixuri de cluburi cu muzica house? Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
RandomStudent
în 15 Octombrie 2018 | RandomStudent întreabă:

Care este diferenta dintre o chitara clasica ieftina si una scumpa luand in considerare ca au aceleasi tip de corzi?

1
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 15 Octombrie 2018 | sopranaCadaverica întreabă:

Am auzit recent o melodie, stiu sigur ca folk, sigur mai veche, cantata de o voce barbateasca si singurul vers amintit de mine e: "Si la trup mireasa...". Ma obsedeaza versul asta, as vrea sa stiu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
XYZ02
în 15 Octombrie 2018 | XYZ02 întreabă:

Sunt in cautarea unei chitari acustice, am un buget mai limitat in jur de 500Ron si nu stiu ce sa aleg mai exact. Personal nu am experienta si ar fi prima chitara pe care as incerca sa invat,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PumpkinDoll
în 15 Octombrie 2018 | PumpkinDoll întreabă:

Ceva melodii trap asa mai chill? Gen Lil Peep Better Off Awful things ben Truck beamerboy Save that sh*t

4
Răspunde Raportează
Tiganuc_Rares_1998
în 15 Octombrie 2018 | Tiganuc_Rares_1998 întreabă:

Ma ajuta si pe mine cineva sa gasesc melodia la minutul 4:50? Va rog.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=915172182002032&id=100005277753318

1
Răspunde Raportează
PumpkinDoll
în 14 Octombrie 2018 | PumpkinDoll întreabă:

Ceva melodii trap mai chill? Gen Lil Peep.Nu vreau d'alea cu femei, masini gen Lil Pump

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Octombrie 2018 |

Cred într- un miracol ca cineva ma poate ajuta sa găsesc melodie indiana.Era un videoclip care începea cu o femeie bruneta care își lasa sandalele și întra undeva în aer liber unde sunt...? (mai mult)

0
Raven5
în 14 Octombrie 2018 | Raven5 întreabă:

Hey, am o intrebare pentru cei care au apucat sa vada filmul "Venom" aparut recent.Stiti cum se numeste melodia de la inceput?"Inceput" insemnand cam la primele 10- 15minute sa zic, in timpul unui cadru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 10 Ianuarie

9PM întreabă:

Unele proaste înafara de web și sexting, si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente da ele sunt niste prostituate online!...? (mai mult)
    48 răspunsuri
  • Andreea17M
    trimisă acum 11 ore

Andreea17M întreabă:

Am observat ca sunt foarte multe persoane care au conturile de Instagram suspendata pe motiv ca nu respecta regulile instagramului. dar e ciudat rau. Deja vreo 4 prietene și- au pierdut conturile fara...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • anjellique
    trimisă acum 13 ore

anjellique întreabă:

Hey hey TPU :* M- am vopsit si eu direct peste parul meu saten cu o vopsea mov ca voiam sa arat si eu asa mai anime style ca in jojo si aventura lui bizara daca stiti, insa mi- a iesit culoarea roscat...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Undeva intr- o casa unde nici nu locuiesc mai vin pe acolo, acolo in casa a ramas un televizor vechi crt si m- am gandit sa il pun in functiune l- am conectat la un digital converter box si la o antena...? (mai mult)
    20 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.886
  • Întrebări: 3.955.088
  • Răspunsuri: 17.669.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 652.113 Adolescenţi
  • 55.628 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.897 Auto & Moto
  • 144.270 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.132 Carieră
  • 20.372 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.449 Conversaţii