TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
MoraruMihai
în 13 Iunie 2023 | MoraruMihai întreabă:

Am scapat carcasa de airpods pro 2 de cateva ori, e totul in regula?(am husa)

2
Răspunde Raportează
HRAntonio
în 13 Iunie 2023 | HRAntonio întreabă:

Pentru un Samsung Galaxy S20 ultra ce căști ar fi mai bune: Buds Akg de la Samsung sau Skullcandy buds(am auzit că sunt f bune la sunet)?

1
Răspunde Raportează
Nastiusha99
în 12 Iunie 2023 | Nastiusha99 întreabă:

As putea colabora cu o casa de discuri, ca copywriter? Scriu versuri de aproape 2 ani

1
Răspunde Raportează
Dogaru_Alexandru_1988
în 11 Iunie 2023 | Dogaru_Alexandru_1988 întreabă:

Salut! Era prin 2008- 2009 o melodie house club, in care singurele cuvintele cântate erau, , automatic, automatic, ITS automatic … Avea un vibe de club extraordinar Va rog dacă aveti ceva indicii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cipri9700
în 11 Iunie 2023 | cipri9700 întreabă:

Salut TPU! As avea o intrebare legata de cum se numeste o melodie pe care am auzit-o recent Tot ce stiu e ca se repeta aceste cuvinte "peruma repejuma". Multumesc mult de raspuns

2
Răspunde Raportează
1miruna12
în 11 Iunie 2023 | 1miruna12 întreabă:

Buna! Cum reușesc sa scot clapele de la orga?

1
Răspunde Raportează
manuelboy
în 9 Iunie 2023 | manuelboy întreabă:

Stie cineva cum sa dansez precum Michael Jackson?

2
Răspunde Raportează
StircuMihai
în 9 Iunie 2023 | StircuMihai întreabă:

Buna, daca stie va rog cineva. Canta o doamna or domnisoara, in versuri stiu exact ca repeta- - - - O inima mare ca a ta nu are nimenea si apoi la refren cam asa- - - - Vreau sa te fac fericit. Daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
___NLkr
în 8 Iunie 2023 | ___NLkr întreabă:

Cine poate scrie o pesa trap cu, cuvintele cheie = masini,bani, femei etc beat-dominos de pe yt

1
Răspunde Raportează
___NLkr
în 8 Iunie 2023 | ___NLkr întreabă:

Cine poate scrie o pesa trap cu, cuvintele cheie = masini,bani, femei etc Pe beat-ul acesta=https://music.youtube.com/watch?v=KNF2y5gcXp0

0
Răspunde primul Raportează
laudima22
în 8 Iunie 2023 | laudima22 întreabă:

Salut, bună. Am in cap o melodie cu "mama nu știa carte, dar mi- a fost o profesoară. E o melodie cu un mesaj emoțional, și nu mai mi o amintesc. o fredonam eu. sau "Mama nu știa să citească,...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 8 Iunie 2023 |

Salut,imi puteti recomanda niste melodii pentru niste copii de clasa a 4 a? Pentru ca au banchet si m au chemat sa pun muzica si nu stiu ce fel de melodii asculta ei acum ????

3
Răspunde Raportează
Met
în 7 Iunie 2023 | Met întreabă:

Salut, cine ma poate ajuta sa gasesc o melodie, mai tin minte doar un vers: " 24 din 24 stai conectat cu creieru prajit... "

0
Raul018720
în 7 Iunie 2023 | Raul018720 întreabă:

Salut TPU! Îmi poate da cineva niște exemple de piese de la Deliric in genul piesei "Lasă"(tot de la Deliric)

0
FlorinVictor20
în 5 Iunie 2023 | FlorinVictor20 întreabă:

Salutare! Cum credeti ca pot invata sa dansez pe muzica populara? Un sfat va rog!

2
Răspunde Raportează
denis1234Axinte
în 5 Iunie 2023 | denis1234Axinte întreabă:

Buna, chitaristilor! As avea nevoie de o melodie, o caut dar nu o gasesc! Sunt intr- un grup folk si am cantat o melodie la chitara ce suna: "de vrei sa te joci, cu linistea mea, gandeste- te bine ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
talia15
în 4 Iunie 2023 | talia15 întreabă:

Buna ziua! ma puteti ajuta sa aflu a cui este melodia de jazz de pe tvr2, data in intervalele dintre emisiuni? multumesc.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2023 |

Salut, urmeaza sa sustin in cateva zile primul meu "concert" la vioara, v oi canta ceva clasic doar ca am o problema pe partea sonora, desi vioara suna super misto am impresia ca nu vibreaza coarda destul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
adita27372
în 3 Iunie 2023 | adita27372 întreabă:

Am montat un subwoofer și am fir de remote tras la casetofon să se oprească subwoofer.ul când opresc casetofonul întrebarea mea este pot sa țin și firul de remote și să pun și buton on off la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
r0bin3t
în 3 Iunie 2023 | r0bin3t întreabă:

Salut comunitate! Caut de ceva timp un cantec in limba spaniola cantat de un tip putin ragusit care, la un moment dat, daca nu ma insel e primul vers din refren, zice: "ven a mi cama" sau "voy a tu...? (mai mult)

0
Denis890
în 3 Iunie 2023 | Denis890 întreabă:

Ce boxe s-ar potrivi modelului Volvo xc 60 2012 fata, spate?

1
Răspunde Raportează
Alexiov123
în 2 Iunie 2023 | Alexiov123 întreabă:

Mă puteți ajuta sa aflu cum se numește melodia din tik tokul ăsta? MULȚUMESC! https://vm.tiktok.com/ZGJxuM7kv/

2
Răspunde Raportează
ionuttuu32
în 2 Iunie 2023 | ionuttuu32 întreabă:

Salut! Am o boxa care se inchide dupa ce ascult cateva secunde,stiti cumva de la ce poate fi? Boxa este pe curent, nu portabila si are subwoofer.Multumesc

1
Răspunde Raportează
FelixRadu21
în 2 Iunie 2023 | FelixRadu21 întreabă:

Salut, TPU. Care vi se pare cel mai de bun radio CHR care difuzează muzică și frumoasa și de calitate, nu zgomot intre Kiss FM, Radio ZU, Virgin Radio, Pro FM si Radio Impuls?

2
Răspunde Raportează
IonutSxz
în 1 Iunie 2023 | IonutSxz întreabă:

Salut TPU. Spuneti- mi si mie diferenta dintre pachetele de subwoofer alpine si hertz? Hertz este la 10 milioane 250 W rms si Alpine este undeva la 7 milioane de 300w rms, normal nu e mai bun Alpine? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ganderoaica
în 1 Iunie 2023 | Ganderoaica întreabă:

Vă rog, mă puteți ajuta cu găsirea versurilor de la melodia Devande-Secret Admirer?

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 31 Mai 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

A mai pus cineva aceasta intrebare dar pentru ca nu prea ii rapunde lumea o sa intreb si eu: Ce parere aveti despre Lana Del Rey? Ce va place/ce nu va place la ea? Ce imi place la ea e ca melodiile ei...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 31 Mai 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Salutare! Voua ce melodii sped up va plac? Mie imi plac mult Shameless de Camila Cabello, You Right de Doja Cat si Weeknd, Baby I'm yours si Say yes to Heaven de Lana Del Rey. Ce alte melodii sped up...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UltraSoundSound
în 31 Mai 2023 | UltraSoundSound întreabă:

Sunt foarte curios să aflu părerea voastră despre Lana Del Rey, ce vă place/displace la ea. Vă rog să aduceți argumente față de părerile voastre.

6
Răspunde Raportează
Torro_Torro_1967
în 31 Mai 2023 | Torro_Torro_1967 întreabă:

Ce muzica este pe fundalul digistoria?

2
Răspunde Raportează
KpapRobert
în 30 Mai 2023 | KpapRobert întreabă:

Cum se numeste melodia cu versuril:sunt Stefan sunt aici din primul an.

1
Răspunde Raportează
Shimozukushiki
în 29 Mai 2023 | Shimozukushiki întreabă:

Salut/Bună! O să încerc să fiu scurt. Cum se numește acea melodie (ceva mai veche), în jur de 2012 (dar nu sunt sigur nici de an, nici de gen), mai house așa și începe cam așa: (nu știu ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
ReddY25
în 29 Mai 2023 | ReddY25 întreabă:

Vă place cum cântă Sia?

13
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 26 Mai 2023 | DaciaRomania întreabă:

Cat de des mergeți la concerte de muzică clasică?

5
Răspunde Raportează
manuelboy
în 26 Mai 2023 | manuelboy întreabă:

Cum sa cant la vioara mea din 1713 Stradivarius?

8
Răspunde Raportează
teofilconstantin12
în 25 Mai 2023 | teofilconstantin12 întreabă:

Stie cineva un magazin fizic unde pot gasi ceva de genul https://www.emag.ro/transmitator- fm- auto- multifunctional- timeless- tools- modulator- fm- cu- raza- de- actiunie- 5- m- usb- si- bluetooth-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2023 |

Https://youtu.be/uMRTT9Mxnrc Cum se numește melodia de la minutul 4:16?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2023 |

Cum se numeste melodia din video? https://youtube.com/shorts/E9hHvzB73TY?feature=share

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2023 |

Buna ziua TPU, am și eu o întrebare pentru oamenii cu ceva experiențe în domeniul muzical, o să fiu foarte scurt și la subiect, când încerc să dau pe un beat (instrumental) tip trap sau hip- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DenMarOFFICIAL111
în 23 Mai 2023 | DenMarOFFICIAL111 întreabă:

Buna ziua. Ce imi recomandati sa am intr-un studio complet? Si cum se naste o melodie de la 0?

1
Răspunde Raportează
adita27372
în 23 Mai 2023 | adita27372 întreabă:

Salutare, am o întrebare, am cumpărat de curând un casetofon kenwood din media Galaxy și am observat ca se încinge foarte rău și mă gândesc dacă se arde se poate schimba pe garanție?

1
Răspunde Raportează
user499999
în 23 Mai 2023 | user499999 întreabă:

Care mai ascultă heavy-metal de pe-aici? (Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, W.A.S.P., Accept, Saxon, Savatage etc.)

3
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 23 Mai 2023 | Lolkkk întreabă:

Pai eu am orgă acasa dar dacă vreau sa învăț cu tata tipa la mine când fac ceva greșit, dar ieri am cantat la un festival o părticică dintr- un cântec și ma gândeam nu ar fi bine sa învăț...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
raluioana
în 21 Mai 2023 | raluioana întreabă:

Https://youtu.be/bQHQsdNNeqI. Cum se cheama prima melodie de la acest video? Dau funda.

1
Răspunde Raportează
GhitaAndrei
în 21 Mai 2023 | GhitaAndrei întreabă:

Cum pot vedea pe Youtube de cate ori am ascultat o melodie?

2
Răspunde Raportează
rumixxx
în 20 Mai 2023 | rumixxx întreabă:

Buna! Fac canto de 5 ani și cantam frumos, dar acum nu mai pot cânta aproape nimic. La 8 ani am început iar acum am 13. O fi de la trecerea de voce? (btw, sunt fata dacă ajuta la răspuns)

3
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 20 Mai 2023 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Daca o melodie este facuta original pe minor, este gresit daca eu o cant pe major? si invers. Intreb deoarece fac de cateva luni canto, si am in repertoriu unele melodii cu major iar pe net am gasit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Rafael546
în 19 Mai 2023 | Rafael546 întreabă:

A ascultat cineva melodia Si Cand Mor Am Valoare cantata de Cristi Dules? Ma refer la cea veche dar fara Guta si Brazilianul.

2
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 19 Mai 2023 | RobocopBuisness întreabă:

Muzica asta-i facuta pe computer? Cum o face? https://www.youtube.com/watch?v=MP9o_xHXjVw

2
Răspunde Raportează
Denisa3474848
în 18 Mai 2023 | Denisa3474848 întreabă:

Buna! Am ascultat o melodie foarte frumoasă de dragoste, dar nu o găsesc nicăieri. Refrenul e așa " Doar noi doi… Dă- mi mâna ta sa fii a mea iubita mea, te voi iubi cât voi trai dragostea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • BEBE4QUAR
    trimisă acum 13 ore

BEBE4QUAR întreabă:

Salut TPU ce pastile sa iau sa fiu calm la locul de munca sau ceaiuri... Ceva când ajung ma ia nervi toate stările
    8 răspunsuri
  • CrisAy
    trimisă acum 23 ore

CrisAy întreabă:

Am fost admis în cadrul armatei, repartizat la Brașov. Trebuia să plec pe 2 acolo, pe 29 seara am primit un mesaj cum ca " cei care au fost admiși pentru Brașov și Constanța sunt respinși " am...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 30 Octombrie

paletedestele23 întreabă:

Bună! Sunt interesantă de istorie, artă și literatură și de tot ce înseamnă documentație, studiu etc. De mică mă întrebam cum este să lucrez într- un muzeu sau în domeniul istoriei și...? (mai mult)
    5 răspunsuri
  • Mihai8767
    trimisă acum 18 ore

Mihai8767 întreabă:

Am nevoie de ajutor va rog! 23 de ani, de mai bine de 5 ma lupt cu ceva care pare interminabil si in ultima perioada ma seca de orice putere incat am si ganduri de sinucidere. Long story short, intr...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.341
  • Întrebări: 3.952.562
  • Răspunsuri: 17.650.439
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Corpul uman

Corpul uman

Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.982 Adolescenţi
  • 55.560 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.768 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.031 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.051 Conversaţii