TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
anonim_4396
în 20 Decembrie 2022 |

Există vreo aplicație în prezent care să fie capabilă să compună muzică singură? Sau ceva asemănător dar pe care ar reuși să o utilizeze și un amator fără conservator?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Decembrie 2022 |

BUNA TPU! Ce imi trebuie ca sa pot canta la o chitara electrica( trebuie amplificator chitara cabluri sau trebuie si procesor si daca trebuie procesor de ce trebuie)

1
Răspunde Raportează
SamsungElectronics
în 19 Decembrie 2022 | SamsungElectronics întreabă:

Bună ziua. La radio de unde pun muzică? De exemplu la Radio ZU sau Kiss FM De pe Youtube?

1
Răspunde Raportează
Anonimus312131
în 19 Decembrie 2022 | Anonimus312131 întreabă:

Buna, as vrea sa ma apuc de rap, versuri scriu de cand am invatat sa scriu din clasa 1, dar nu stiu daca as avea o voce potrivita pentru rap (sunt fata si am o voce foarte subtire gen, , piţigăiata"...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Maria203
în 18 Decembrie 2022 | Maria203 întreabă:

Ce setlist are de obicei IAN la concerte?

1
Răspunde Raportează
Alexluchi20
în 18 Decembrie 2022 | Alexluchi20 întreabă:

Buna seara.Am o întrebare, trapperul Ian cât timp o sa mai fie ascultat? Ma refer ca in viitorul apropiat se va demoda ca gen are 26 de ani sau nu contează vârsta?

1
Răspunde Raportează
eustache1616
în 18 Decembrie 2022 | eustache1616 întreabă:

B.u.g mafia sau parazitii? Eu unu aleg Mafia, parazitii au si albume slabe si cel din 2019 doar antimilitie mi- a placut, ei cum fac bani doar din view- uri pe Youtube? Mai exista oameni care cumpara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
eustache1616
în 18 Decembrie 2022 | eustache1616 întreabă:

Ce zici rapul romanesc e mort din anii 2011? Eu unul asa zic, la noi se asculta manele, in strainatate rap-ul atrage multi fani, la noi a fost perioada aia 98-2011, ba chiar 98-2007.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2022 |

Ce ziceți despre muzica trap, credeți că în următorii 10-15 ani va scădea treptat dar sigur în popularitate, cum s-a întâmplat cu muzica ușoară?

7
Răspunde Raportează
uply
în 18 Decembrie 2022 | uply întreabă:

Un anticariat bun cu viniluri sau un loc sau magazin exclusiv de viniluri bun in Brașov? Nu mă supăr nici dacă primesc mai multe sugestii, dar am doar două ore la dispoziție și m- aș bucura să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VasilexAndrei
în 17 Decembrie 2022 | VasilexAndrei întreabă:

Buna seara, unde pot gasi bateria care tine memoria la orga korg pa300?

3
Răspunde Raportează
Bogdim0t
în 16 Decembrie 2022 | Bogdim0t întreabă:

Hey TPU! M- am apucat de canto de 3 săptămâni și mă gândeam la ceva. Oare pot să învăț să cânt "ca lumea" până la vară? Mi- am dorit mereu să cânt dar n- am avut niciodată susținere ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Crv_Ionut_1994
în 16 Decembrie 2022 | Crv_Ionut_1994 întreabă:

Salut baieti, puțin ajutor, nu ma pricep, nu sunt in domeniu, am doua boxe active, cum le conectez între ele? Ar fi una dintre întrebări si a doua este mai Ok sa ai un mixer pentru ele chiar daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrAurel
în 16 Decembrie 2022 | andrAurel întreabă:

Salut! Stie cineva cum se cheama piesa care are versurile astea? Refren: Adio iti repet, adio pe pereti Ti- am scris in trei culori si- o poza sa ma vezi Adio iti repet, nu regret Adio tot repet ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Damit
în 15 Decembrie 2022 | Damit întreabă:

Salut am o probleme cu claviatura la orga si nu imi pot da seama ce are nu merg contacti aceia care îi apăsa clapele am desfăcut am curățat tot dar degeaba doar 2 3 merg Orga Gem Gk330

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 15 Decembrie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Salutare tuturor, spuneti mi va rog, este ok dacă cumpăr microfonul pentru acordeon : DOZA JTS CX 516 ACORDEON, își face treaba sau il iau degeaba? În jur de 100e. Fundaa, multumesc.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2022 |

Bună, doresc părerea inteligentă a comunității TPU. Dacă doriți, întrebare: Ce părere aveți de piesa mea? Mulțumesc https://m.youtube.com/watch?v=7OL1TFpKYrg

40
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Decembrie 2022 |

Știe cineva cum se numește melodia? https://www.zedge.net/ringtone/fcb10974-19fd-4ddb-92d1-3f62363da4cc

13
Răspunde Raportează
CosminNelu
în 14 Decembrie 2022 | CosminNelu întreabă:

Cine canta "asa ca beau, beau sa imi inec amarul." muzica dansanta de petrecere? Ms

1
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 13 Decembrie 2022 | StrongHeart întreabă:

Ce s- a intamplat cu hip hopul? Tin minte ca era o muzica ce reflecta realitatea. Acum toti se sparg in figuri si canta pentru bani. De ce este asa greu sa gasesti artisti autentici care o dau din...? (mai mult)

35
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 12 Decembrie 2022 | StrongHeart întreabă:

Credeti ca Eminem chiar s-a vindecat complet de dependenta de pastile si alte substante? Clipul Not Afraid indica o schimbare majora, dar ma intreb daca a reusit complet sa renunte.

2
Răspunde Raportează
mufasakng
în 11 Decembrie 2022 | mufasakng întreabă:

Salutare, puteti sa ma ajutati cu remixuri de genul pentru a asculta in masina? Faded - Eminem feat. 2Pac I Mashup remix I insta360 POV

1
Răspunde Raportează
MihaiRedBlue
în 11 Decembrie 2022 | MihaiRedBlue întreabă:

Caut melodia cu verurile:As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate.

0
Răspunde primul Raportează
MihaiRedBlue

Melodia asta o caut:As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate.

0
MihaiRedBlue

As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate?

1
Răspunde Raportează
MihaiRedBlue

As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate

0
Mihai314
în 10 Decembrie 2022 | Mihai314 întreabă:

Ma poate ajuta cineva dacă înțelege ce zice toma caragiu de la minutul 4:55? Eu m-am tot chinuit sa înțeleg, Însă nu înțeleg. Dau funda. https://youtu.be/fP20BKwpkPA

4
Răspunde Raportează
Lau84Lau
în 10 Decembrie 2022 | Lau84Lau întreabă:

Este zctualizat

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 8 Decembrie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Salut,spuneți mi va rog, butonul START-pause de la clapa Korg Pa4x international, daca tii usor degetul pe el joacă ca tasta la o tastatură de pc?

0
vodami92
în 6 Decembrie 2022 | vodami92 întreabă:

Cat de curand vor incepe selectiile la selectia nationala eurovision 2023! pe cine ati vrea sa vedeti de la anul reprezentant la eurovision?

3
Răspunde Raportează
Mitel7468
în 6 Decembrie 2022 | Mitel7468 întreabă:

Mai știți melodia aia de la noaptea târziu :,,. Nu respect muierile... Rup în două mesele.,, Știți ceva? Cum se numește? Sau ce s-a întâmplat cu ea?

1
Răspunde Raportează
Blondu11
în 6 Decembrie 2022 | Blondu11 întreabă:

Am niste boxe de pământ și dimineața când le- am aprins nu se mai aude nimic. Le bag in priza, le dau drumul, conectez telefonul la sistem cu o mufa gac dar nu se aude nimic. La telefon imi apare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihai21311
în 6 Decembrie 2022 | Mihai21311 întreabă:

Bună seara. Vreau sa aflu numele unei melodii și încerc de ceva timp să- mi amintesc. Daca nu mă înșel spunea ceva de genul "da di dum" la refren. Montionez că este genul populară. Mulțumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2022 |

Va salut.Stiu ca era acum cativa ani si o versiune romaneasca a acestei melodii https://www.youtube.com/watch?v=4cwJI5sy_ZU Daca ma poate ajuta cineva sa o gasesc as fi recunoscator.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Cristian_Neacsu_Bogdan_1998
în 5 Decembrie 2022 | Cristian_Neacsu_Bogdan_1998 întreabă:

Are cineva video cu colindele lui Dani printul banatului? Era unul pe Youtube dar tot il sterge cineva, tin sa mentionez ca erau mai multe colinde in acel video

1
Răspunde Raportează
Rokary
în 5 Decembrie 2022 | Rokary întreabă:

Am auzit dintr- o mașină o melodie de mult uitată (populară cred). Încerc să o găsesc dar nu dau de niciun rezultat pe Google. Refren (aproximativ): „Îmi place cum dansezi Nu vreau să mă-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Frunz?Marian455
în 5 Decembrie 2022 | Frunz?Marian455 întreabă:

De la ce vine O.T.O.G, albumul lui Dakon?

1
Răspunde Raportează
zitr0
în 5 Decembrie 2022 | zitr0 întreabă:

Am nevoie de niste versuri de despartire pentru ea

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2022 |

Piese / Melodii asemanatoare? Sau un Mix? https://youtu.be/mAnB7lTMOTY * ( Melodii care sa se incadreze cat de cat in categoria Dans Oriental... bellydance? / " muzica arabeasca" ¿ ) Ofer...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RZTB
în 3 Decembrie 2022 | RZTB întreabă:

Poti invata sa canti la o chitara clasica de pe internet? Vreau sa invat sa cant, dar nu vreau sa dau bani pe ore particulare. Va rog sa ma lamuriti

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2022 |

Salut! Am si eu nevoie de o partitura pentru colinda marut margaritar,o cant la vioara dar nu reusesc sa o deslusesc, mersi

1
Răspunde Raportează
Vulturul1999
în 2 Decembrie 2022 | Vulturul1999 întreabă:

Salut am și eu o întrebare pentru cei care dețin Panasonic sa- ak52 la voi in unele melodii nu aveți presimțirea că bubuie basul cel puțin așa e la mine am combina pe masă și boxele sub birou....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2022 |

Buna TPU! Vreau sa mă ajutați și pe mine deoarece nu preaa pricem la electronice. As dori sa fac cadou o boxa portabila troler și am înțeles Akai x10 ar fi destul de ok, dar și Akai x6. Ce îmi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GogoIulian
în 2 Decembrie 2022 | GogoIulian întreabă:

Cine poate face niste versuri ca in piesa asta nici chiar asemanator dar in genul asta. https://youtu.be/LP5_D7et8JM

1
Răspunde Raportează
Bavfsyqvwa
în 1 Decembrie 2022 | Bavfsyqvwa întreabă:

Buna ziua, poate cineva sa-mi scrie versurile sau dă-mi spuna unde le pot gasi de la melodia asta? https://youtu.be/kjSetg8tz1s

0
gabrielbabii
în 30 Noiembrie 2022 | gabrielbabii întreabă:

Știe cineva "Varianta" Românească la această piesă? Din câte știu, era vechiul MCHh https://youtu.be/MgPSWotTKus

1
Răspunde Raportează
AcelasiDarNuMereu
în 28 Noiembrie 2022 | AcelasiDarNuMereu întreabă:

Salut, stie cineva cum poti asculta melodii de pe Youtube fara sa primesti reclame? Ma refer ca, este ceva aplicatie ce-ti permite asta?

11
Răspunde Raportează
phnix
în 28 Noiembrie 2022 | phnix întreabă:

Killa fonic nu mai are shop? Mai pot cumpara merch de la el? De unde?

2
Răspunde Raportează
Schwarz01
în 27 Noiembrie 2022 | Schwarz01 întreabă:

Caut o melodie dar nu ii mai stiu numele. Este un fel de soft rock, un fel de satir despre parinti. Versurile din melodie erau replici pe care le auzi de la parinti gen "nu stii mai bine/ce o sa faci...? (mai mult)

0
Leodelakuweit1337
în 27 Noiembrie 2022 | Leodelakuweit1337 întreabă:

Vreau sa invat sa fac mai bine melismele acasa iar pe YouTube nu prea înțeleg, in câteva luni o sa ma duc la școala de canto si vreau sa am habar de ceea ce vreau sa fac si vreau sa invat sa fac melismele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

Este vreo modalitate de a repara c??tile care nu mai merg ( se aude doar la una )?
    5 răspunsuri
  • Andre9
    trimisă acum 21 ore

Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.580
  • Întrebări: 3.954.572
  • Răspunsuri: 17.664.244
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Cenusareasa

Cenusareasa

Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii