TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Apacugheata
în 10 Noiembrie 2022 | Apacugheata întreabă:

Cine canta melodia (manea sau populara), are următoarele cuvinte: "Dacă zac de jele dacă zac de dor"? Mersi.

0
Răspunde primul Raportează
dan201029
în 10 Noiembrie 2022 | dan201029 întreabă:

Salutare! Am un recital in Decembrie la pian si vioara dar nu prea stiu cum sa scap de tracul de scena sau de camera. De fiecare data cand cant pentru o filmare, gresesc ceva sau fac ceva urat si trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
danutyqwe
în 8 Noiembrie 2022 | danutyqwe întreabă:

Bună ziua. Nu le mai găsesc nicăieri pe net și mă întrebam dacă are careva două melodii de la Dan Ciobanu *Banca Fericirii Hai vino iar pe banca fericirii Să dezlegăm blestemele iubirii ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
eduardraul12
în 8 Noiembrie 2022 | eduardraul12 întreabă:

Hei hei hei! Am o intrebare, de o vreme imi apar piese de genul asta https://www.youtube.com/watch?v=-Npfzk0GgS8 din serialul Family Guy. Aveti idee cum se numeste genul asta de muzica?

1
Răspunde Raportează
RAY
în 7 Noiembrie 2022 | RAY întreabă:

Ce genuri de muzica ascultați? Niște piese preferate?

3
Răspunde Raportează
haipa321
în 7 Noiembrie 2022 | haipa321 întreabă:

Am si eu o mica mare intrebare. Caut o piesa rap, intitulata in padurea cu alune de spike sau asa ceva. Avea un vers, "in padurea cu alune, aveau casa trei pitici, vine pupaza si spune, titiri-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Niciunnumedeutilizator
în 5 Noiembrie 2022 | Niciunnumedeutilizator întreabă:

Care e compozitorul vostru preferat de muzică clasică? Ce piese ale lui ați recomanda?

1
Răspunde Raportează
DannyV
în 5 Noiembrie 2022 | DannyV întreabă:

Buna. Am auzit o melodie populara in care zicea ceva de genul "si ma mir mama cum poti sa ne tii partea la toti" si nu stiu cum se cheama. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
rarescuriosul
în 4 Noiembrie 2022 | rarescuriosul întreabă:

Ce inseamna o *** cu fata la perete, nu-i scriu pe perete? Am vazut acest vers in videoclipul muzical "PLAYER" de la Nane, Ian si Azteca. Rog seriozitate!

1
Răspunde Raportează
AlbertBuica
în 3 Noiembrie 2022 | AlbertBuica întreabă:

Salutare, are cineva albumul lui Kefren de la pluton records si C.O.D le cumpar va rog sau dati-mi melodiile lui kefren /.

0
IoanCristi
în 31 Octombrie 2022 | IoanCristi întreabă:

Am un korg pa 2xpro cand apăs pe o clapa doar una nu merge, când apăs se aude tare, după se aude încet, care ar fi problema? N-am stație, am doar o boxa mai mare.

2
Răspunde Raportează
iulix55
în 30 Octombrie 2022 | iulix55 întreabă:

Buna seara, care este diferenta dintre SHOUTcast V.1 si SHOUTcast V.2? Difera la calitatea audio?

0
PuieMonta2002
în 29 Octombrie 2022 | PuieMonta2002 întreabă:

Care îmi da si mie niste melodii disco românești vechi de prin anii 90-2000 si ceva de genul Genius - Ciocolata Sistem - Sperante Angels - Asa-s baietii Body & soul - Super femei ?

1
Răspunde Raportează
AlexandruAdy
în 29 Octombrie 2022 | AlexandruAdy întreabă:

Salutare. Știe cineva cam ce greutate are un Weltmeister Cantora?

2
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 28 Octombrie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Ajutati-ma va rog din categoria Pa4x KORG PA 4X INTERNATIONAL KORG PA 4X ORIENTAL KORG PA 4X MUSIKANT Si cate key 61/76. Care este mai buna si mai ok? Fundaaa!

1
Răspunde Raportează
Zhr
în 28 Octombrie 2022 | Zhr întreabă:

Niște versuri inventate ca să fac o muzică frumoasă? TPU

0
AdySchillaci
în 26 Octombrie 2022 | AdySchillaci întreabă:

Undeva pe la mijlocul anilor 90 spre 2000 era o melodie, gen rap care incepe lent si zicea ceva de genul Majdeee dupa care incepe rapid. Astept raspuns!

1
Răspunde Raportează
alexronaldo77fde
în 25 Octombrie 2022 | alexronaldo77fde întreabă:

Salut. Car audio: De ce intră un amplificator auto edge eda 200.4 in protecția după 30 de min de utilizare? Am 2 baterii de 77 cu alternator de 180A și cu cabluri de 35- 50 mm. Pleyer pioneer 2 din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anasta11200
în 25 Octombrie 2022 | Anasta11200 întreabă:

Mă puteți ajuta? Dețin o chitară clasică și am învățat lucrurile de bază. Încerc să învăț o melodie însă punerea acordurilor în ordine tot nu mă ajută să o fac să sune ca melodia ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PuieMonta2002
în 25 Octombrie 2022 | PuieMonta2002 întreabă:

Mai asculta cineva BUG Mafia / La Familia / Codu' Penal?

4
Răspunde Raportează
dragosstan123
în 24 Octombrie 2022 | dragosstan123 întreabă:

Imi poate da cineva notele de la paraschivo de Mihai margineanu, vreau sa-l cant la pian, dar pe net gasesc doar acordurile pentru chitara.DAU FUNDA

1
Răspunde Raportează
SuntEuPLayer
în 24 Octombrie 2022 | SuntEuPLayer întreabă:

Niste versuri facute de voi fara injuraturi sa fie pentru un dis?

1
Răspunde Raportează
1337xt349
în 24 Octombrie 2022 | 1337xt349 întreabă:

Am auzit acum cateva zile o melodie de la solomon care era sampled de la ceva alta melodie cunoscuta si nu o mai gasesc. Stiu ca era ceva vers se uita la superstar sau ceva de genu. Stie cineva...? (mai mult)

0
anamaria2519
în 23 Octombrie 2022 | anamaria2519 întreabă:

Salut. Caut o melodie care se pune la nunti, DJ-ul o pune si cred ca e in spaniola sau franceza si tot zice " cocorico co". Multumesc

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2022 |

Salut. Stiti careva cum sa mai gasesc videoclipuri cu dansuri ale baietilor din acest clip? https://m.youtube.com/watch?v=VB4NExi5uXs Mersi

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 22 Octombrie 2022 | maphiotul întreabă:

Salut Ce formatii de muzica mai stiti de genul Sing sing BB sau Cassa loco? Nu stiu cum e catalogata ca gen muzica lor Mersii

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2022 |

Îmi puteti explica ce este cu febra asta dupa aplicatia Spotify? Ce iți oferă spotify diferit de YouTube?

3
Răspunde Raportează
Floreenofficial
în 21 Octombrie 2022 | Floreenofficial întreabă:

Buna! Știe cineva cum o cheamă pe doamna/domnișoara care are emisiune luni-vineri 19-21 la Virgin Radio Romania? Alina și mai cum? Nu înțeleg numele de familie.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Banu03
în 20 Octombrie 2022 | Banu03 întreabă:

Cine poate sa-mi dea și mie link-ul de la YouTube Premim gratis, îl aveam dar nu îl mai găsesc, se poate sa ma ajutați va rog

1
Răspunde Raportează
Vip3r13
în 19 Octombrie 2022 | Vip3r13 întreabă:

Salutare. Știe cineva cum se numește melodia din acest link, dintre 00:20 și 00:24? O caut de 10 ani, ma obsedează ca nu o găsesc! Mersi tuturor! https://youtu.be/zZeRR489kbQ

2
Răspunde Raportează
anonimulmut
în 19 Octombrie 2022 | anonimulmut întreabă:

Bună, TPU! Recomandări de piese pentru admiterea la UNAGE canto? Și ce trebuie să pregătesc mai exact? Help me, please!

0
anonim_4396
în 18 Octombrie 2022 |

Care este diferenta dintre difuzor si boxa?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Octombrie 2022 |

Am 'dat' ieri peste 2 melodii care mi- au placut foarte mult (atat sunetul cat si versurile). https://youtu.be/XoJvzYo71AI https://youtu.be/QZp2biJul1c Ceva asemanator? Puteti sa- mi sugerati? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Dany_Danyel_1987
în 18 Octombrie 2022 | Dany_Danyel_1987 întreabă:

Salut, caut si eu o melodie dar nu o gasesc nici cu shazam, este o melodie cred no copyright si am găsit- o doar in acest clip si la alti youtuberi care o folosesc. Las melodia aici poate o identifica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdim0t
în 18 Octombrie 2022 | Bogdim0t întreabă:

Hey TPU! Am fost azi la cor școlii după invitația profei si mi s- a spus că tind să cânt fals. Problema e că nu știu ce înseamnă asta. Eu mă gândeam că înseamnă cântatul forțat, încât...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Docmiau
în 17 Octombrie 2022 | Docmiau întreabă:

Salut! Cunoaşte cineva cam cât e salarizarea unui DJ/VJ/MC de club? Pentru a fi DJ, cam ce recomandări ar fi de laptop şi consolă/platane/mixer?

1
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 16 Octombrie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

De ce e asa apreciat trapul romanesc?

6
Răspunde Raportează
Laurentiuc7
în 16 Octombrie 2022 | Laurentiuc7 întreabă:

Era o melodie de la Parazitii parca si avea Ombladon un vers ceva de gen "iti doresc o masina tare dar sa nu ai picioare, iti doresc o casa mare dar sa traiesti prin spitale". Are cineva idee care- ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Llzsolt
în 16 Octombrie 2022 | Llzsolt întreabă:

Buna ziua, caut si eu o melodie, ideea melodiei era despre oameni care au ajuns vai de ei acum si se lauda ca au fost cineva in trecut dar nu i- a vazut nimeni, ma poate ajuta cineva cu melodia, nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ghurgh
în 15 Octombrie 2022 | Ghurgh întreabă:

Salutare. Am o mica nedumerire. Nu ma aflu in domeniu si probabil o sa vi se para stupida intrebarea, dar. Exista ceva site, aplicatie sau metoda manuala pentru prosti sa zic asa, care te lasa sa unesti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LoryC
în 14 Octombrie 2022 | LoryC întreabă:

Am auzit astăzi în autobuz o melodie care avea refrenul ceva de genul: tăp tă tărăp tărăp, tăp tărăp tărăp. Din păcate volum melodiei era mult prea jos pentru a o recunoaște cu shazam. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kyrcea
în 13 Octombrie 2022 | kyrcea întreabă:

Stie cineva cum se numeste melodia de la minutul 5? https://youtu.be/uS5CTCAJaXo

1
Răspunde Raportează
VasileRapidistu13
în 12 Octombrie 2022 | VasileRapidistu13 întreabă:

Ce ziceti artistii chiar daca au ei bani multi nu au zile negre si ei? Chiar si artisti ca El Nino sau Smiley ziceau ca ar avea.

2
Răspunde Raportează
IonutSxz
în 12 Octombrie 2022 | IonutSxz întreabă:

Salut, ii dau funda celui care imi spune melodia de la minutul 18:10 din acest film. P.S: nu o gasesc cu shazam! https://filmeserialegratis.net/after-ever-happy/

2
Răspunde Raportează
Casiiana
în 12 Octombrie 2022 | Casiiana întreabă:

Stiti niste piese usoare la chitara pentru incepatori?

1
Răspunde Raportează
AnaaMariaaaT1
în 11 Octombrie 2022 | AnaaMariaaaT1 întreabă:

Unde as putea sa fac ore de canto in Satu Mare?

1
Răspunde Raportează
Bastian47
în 11 Octombrie 2022 | Bastian47 întreabă:

Salutare.Cineva care stie versurile si traducerea la Sae Roma Daie? Mai exact la melodia asta, ce zice Salam acolo pana intra cu Connect-R? https://youtu.be/9t_yR2kMYfg

0
ClaraConstiantin
în 10 Octombrie 2022 | ClaraConstiantin întreabă:

Salut! Era o melodie din anii 2009 sau 2010, cred, cu o tipă blondă și o mulțime de oameni care se iubeau și formau o piramidă, iar ea era în vârf, după care, aluneca printre ei. Cine cântă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ReginaCleopatra
în 10 Octombrie 2022 | ReginaCleopatra întreabă:

Am inceput de curând să ascult trap, nu am fost mare fana până acum. O sa merg la un bal al bobocilor unde invitatul special va fi Ian, poate cineva sa îmi zică cu aproximație ce piese se vor ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cipanella
în 9 Octombrie 2022 | cipanella întreabă:

Buna seara. De ce stativele de la orga Yamaha sunt inalte iar cele de la orga Korg sunt joase? Eu am orga de la Yamaha si stativul este inalt si cand cant simt ca imi oboseste mana. Ce-as putea face?

1
Răspunde Raportează
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 16 ore

LisaJulie întreabă:

Este vreo modalitate de a repara c??tile care nu mai merg ( se aude doar la una )?
    5 răspunsuri
  • Andre9
    trimisă acum 23 ore

Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.581
  • Întrebări: 3.954.575
  • Răspunsuri: 17.664.270
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Artisti celebri si opere de arta

Artisti celebri si opere de arta

Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii