TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
M28mmm
în 22 Martie 2020 | M28mmm întreabă:

caut textier pentru a scoate o piesă, cine este interesat sa lase mesaj si vorbim in privat.

1
Răspunde Raportează
Czsqjswtah
în 22 Martie 2020 | Czsqjswtah întreabă:

Salut grup! Imi poate recomanda cineva o aplicatie de tinut ISON Bizantin? (As vrea sa fie una buna, cand schimb tonurile sa nu se auda urat)

0
Răspunde primul Raportează
AG777
în 21 Martie 2020 | AG777 întreabă:

Salutare, oare cum se numeste melodia de pe fundal? https://youtu.be/9Y9A8rJY14A?t=1667

0
RedNightmare
în 21 Martie 2020 | RedNightmare întreabă:

Recomandați- mi vă rog o chitară electrică la preț pe care un adolescent să și- o permită și mai am o problemă, am degetele ft lungi, deci am nevoie de o chitară mare la care distanța dintre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
raluioana
în 21 Martie 2020 | raluioana întreabă:

Https://m.youtube.com/watch?v=G-4tJ63X5vo. Cum se numeste melodia de la min 5:35?

1
Răspunde Raportează
Gabi2409
în 21 Martie 2020 | Gabi2409 întreabă:

Dacă știe cineva o melodie care are în clip un accident sau ceva genul și niște tipi omoară toată familia din mașină, este o melodie pe care o caut și nu o găsesc deloc, nu mai știu bine ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JamesWatson
în 21 Martie 2020 | JamesWatson întreabă:

Hei. Caut o manea mai veche. Nu îmi aduc aminte numele celui care cânta. Ce îmi amintesc este un vers: Bate vântul, bate bate mă iau gândurile toate. Și în videoclip era un bărbat în halat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnonimMareMareMare
în 21 Martie 2020 | AnonimMareMareMare întreabă:

Mi-am facut un home studio. Insa, daca vorbesc/cant din dulap, se aude mult mai inchis, gen. fara ecou. E bine daca inregistrez din dulap?

3
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 21 Martie 2020 | RedNightmare întreabă:

demult visez la o chitară electrică, nu- mi permit să iau unda mai scumpă de 285 euro, întrebarea mea este, ce chitara îmi recomandați? Problema mea e că am degete foarte lungi și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mete0ra
în 21 Martie 2020 | Mete0ra întreabă:

Parere despre trupa linkin parca? Cine vrea sa il invat ce este linkin parca follow la @hybridchestertheory Sunt fan din 2012 si cunosc toata biografia

2
Răspunde Raportează
CASTRAVETE112
în 20 Martie 2020 | CASTRAVETE112 întreabă:

Vreau sa- mi cumpar o orga si sa ma apuc sa invat, pentru ca nu am posibilitatea de a cumapra un pian. Stiu sa cant la vioara, dar asta nu cred ca- mi va oferi un plus prea mare in "arta...? (mai mult)

0
Anonim172117
în 20 Martie 2020 | Anonim172117 întreabă:

Am o întrebare, mai mult de curiozitate. Am văzut ca radiourile din România au început sa difuzeze rapperi din afara și ma întrebam dacă a fost vreodată XXXTENTACION pe un radio din România?

1
Răspunde Raportează
ChiforDenis
în 20 Martie 2020 | ChiforDenis întreabă:

Cum se numea piesa aia mixata de la radio care avea pe Youtube poza de pe linkul acesta: https://gyazo.com/3ba2f17dece457cc92e100703eb87561 Parca exposure sau explosure sau ixplosure nu mai stiu.

0
Mariaaaaaaa07
în 20 Martie 2020 | Mariaaaaaaa07 întreabă:

Bunaaa! A postat Carmen de la Salciua un instastory cu niste versuri dintr-o melodie gen" Ce miros dar ce parfum de floare-gen populara spre manele... Nu stie nimeni cum ii zice?

1
Răspunde Raportează
Raicadorel
în 20 Martie 2020 | Raicadorel întreabă:

Cum inregistrez muzica de pe un deck mayak pe un magnetofon rostov 105?

1
Răspunde Raportează
Anonimul1920
în 19 Martie 2020 | Anonimul1920 întreabă:

As vrea sa fac rost de instumentalul de la melodia cantata de Mihai Bendeac "Soarele si luna" Va Multumesc.

0
DEALEmele
în 19 Martie 2020 | DEALEmele întreabă:

Poate cineva sa imi dea melodia lui Florin Salam Constantine Constantine dar remixul facut pe negativul de la melodia culese din cartier - robot armasar attack - gojira vs Liviu Vasilica Am vazut ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SiA31
în 18 Martie 2020 | SiA31 întreabă:

Nu știu dacă urmărește cineva serialul "Criminal Minds", dar la finalul episodului 9 din sezonul 14 e o melodie care spune : "When you're (holly?) You can't even see the pain my face is hidden You...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 18 Martie 2020 | StrongHeart întreabă:

Careva priceput la videoclipuri care ma poate ajuta? Incerc sa filmez un videoclip bun, ceva original, nu prea am experienta dar am multe idei, putem evolua impreuna, sunt un artist in devenire, poate ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 18 Martie 2020 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU, mă obsedă o melodie și anume: maneaua "Băutura și manele" de pe Taraf TV. Eu știu 100% că autorul melodiei era un bărbat singur, dar peste tot văd doar Cristy Dules. Mi- ar fi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 17 Martie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Ce melodii rock va plac? Vreau sa-mi fac un playlist.Cat mai multe astept

1
Răspunde Raportează
Maria100q
în 17 Martie 2020 | Maria100q întreabă:

Cine imi recomanda niște piese faine de ascultat?(pot fi si manele) La cele mai multe dau funda❤

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Martie 2020 |

Va rog frumos cine cunoaste melodia de la min 7:35 pana la 10:20 https://youtu.be/yuTXfgHZugc DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
danyy200156
în 16 Martie 2020 | danyy200156 întreabă:

Bună TPU, aș dori să-mi iau un clarinet în valoare la 750 lei dar n-am deloc bani si as vrea clarinet sa cant sa intru intr-o formatie, dar n-am bani sa-mi iau. Ce as putea face?

3
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 16 Martie 2020 | 123gabialexandra întreabă:

Cu ce tip de voce masculină se potrivește pentru un duet cu o voce feminină- contra alto?

0
IonutPetre12
Întrebare recomandată în 16 Martie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

O boxa portabila la 100 lei? Maxim 150.Sa aiba si ceva bass si sa se auda intr-o sala de clasa

5
Răspunde Raportează
Dilibache
în 16 Martie 2020 | Dilibache întreabă:

Vreau sa cumpar un set de tobe si am gasit ceva pe olx, ma poate ajuta cineva?

0
anonim_4396
în 16 Martie 2020 |

Care este diferența dintre metal alternativ și heavy metal?

1
Răspunde Raportează
Alinionutninut
în 16 Martie 2020 | Alinionutninut întreabă:

Salut,vinde cineva vreo pereche de boxe behringer b215d?

0
AleeAlexaaandraaa
în 16 Martie 2020 | AleeAlexaaandraaa întreabă:

E adevarat ca Andreea Voica nu prea iti canta la nunta? Din ce-am auzit canta putin, poti sa numeri pe degetele melodiile cantate? Imi puteti spune, va rog daca-i adevarat?

4
Răspunde Raportează
Dragonisgaby
în 15 Martie 2020 | Dragonisgaby întreabă:

Caut o melodie, cred ca e noua, e cantata de o femeie și are cam 75%instrumentala, are numai cadre asa cu rosu si e un fel de dupstep. E cantata de cineva foarte cunoscut dar efectiv ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
D4riu5
în 15 Martie 2020 | D4riu5 întreabă:

Cum aş putea creşte un canal de Youtube?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2020 |

Buna seara guys! Cei care asculta rap american, ce parere aveti despre rapperita Iggy Azalea? In ultimii ani a lansat proiecte muzicale foarte diferite fata de proiecte muzicale mai vechi de 2015!

1
Răspunde Raportează
Vladd97
în 14 Martie 2020 | Vladd97 întreabă:

Acum vreo 10- 12 ani ascultam o melodie hip hop care avea un vers aproximativ "daca Dumnezeu ti- ar fi pus harta in brate, n- ai fi fost roman." sau ceva de genul. Stie cineva despre ce melodie e vorba?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexia884734986
în 14 Martie 2020 | alexia884734986 întreabă:

Bunaaa TPU! Am o intrebare, stiti daca se mai tin concertele din cauza virusului ce circula? Este un concert in Brasov, 4 ore distanta fata de unde stau eu si vreau sa stiu daca merita sa merg? Se mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AfterDark
în 14 Martie 2020 | AfterDark întreabă:

Stie cineva o aplicatie in care la o poza cu mine atasez o piesa din telefon si sa imi apara versurile alaturi(ca la insta)—sau mi le scriu eu singura? Cum sa va zic, vreau la poza sa cante muzica ...? (mai mult)

0
D4riu5
în 14 Martie 2020 | D4riu5 întreabă:

Salut, as vrea să mă apuc de Youtube, mai exact un canal de muzică şi aş vrea să ştiu şi eu de unde aş putea procura melodii care n-au mai fost postate pe yt gen, aveţi vreo idee?

1
Răspunde Raportează
Maria100q
în 13 Martie 2020 | Maria100q întreabă:

Hey, bună dragilor, imi puteți recomanda si mie niște playlisturi cu manele/muzica electro cu bass? Cel mai lung playlist primește fundă.

4
Răspunde Raportează
bestia69k20
în 13 Martie 2020 | bestia69k20 întreabă:

Salut.Era la radio zilele astea o melodie, la refren era ceva de genul,,urla, pune-ma la pamant" sau,, tranteste-ma la pamant", nu am retinut, stie cineva?

1
Răspunde Raportează
Andrei9370914
în 11 Martie 2020 | Andrei9370914 întreabă:

Https://youtu.be/gIE7KKUF2Ds Muzica de pe fundal?

1
Răspunde Raportează
Raicadorel
în 11 Martie 2020 | Raicadorel întreabă:

Am un phillips fw-c355 mini hi-fi. Cand incerc sa inregistrez de pe cd pe caseta, nu se inregistreaza, doar dispare ce a fost inregistrat deja pe caseta. Pareri?

1
Răspunde Raportează
ichbinandre101
în 10 Martie 2020 | ichbinandre101 întreabă:

Care trapperi credeti ca sunt cei mai buni din Romania?

2
Răspunde Raportează
Giulian98
în 10 Martie 2020 | Giulian98 întreabă:

Salut, de multa vreme tot caut o melodie pe Youtube si nu o gasesc, e mai veche, nu- i stiu numele insa stiu cateva cuvinte din acea melodie, cum ar fi:Si spun stop, stop, imi rezerv o noapte mie,...? (mai mult)

0
MahNamehizJeff
în 10 Martie 2020 | MahNamehizJeff întreabă:

Deci. De ceva ani de zile caut o melodie. N- am văzut vreodată videoclipul acesteia, dar știu ca am auzit- o la radio. Era cu un bărbat cântând ceva despre dragoste în engleză și după mai ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
viposo
în 9 Martie 2020 | viposo întreabă:

Salut,am o intrebare, merita sa dau 580 lei pe o pereche de casti Skullcandy Crusher? Vreau cateva pareri de la cei ce au. Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
Makeithappen
în 9 Martie 2020 | Makeithappen întreabă:

Pentru cei ce au învățat singuri să cânte la pian/orgă, ce site-uri sau manuale ați folosit? Mulțumesc!

0
ElnElnHr
în 9 Martie 2020 | ElnElnHr întreabă:

Recunoaște cineva numele melodiei după aceste versuri? Ai uitat tu si pe japoneza, pe toate le- ai uitat. Auzi ma, da cand ti- am spus ca esti sifilitic, mai tii minte? Cand ti- am spus ca n- o...? (mai mult)

0
danyy200156
în 9 Martie 2020 | danyy200156 întreabă:

vreau să încep să cânt la clarinet, am 18 ani, e cam tărziu că vreau să intru întro formaţie? Multumesc

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2020 |

Stiti alte melodii ca asta: https://youtu.be/7aqgb7CABlo?t=140 Daca ar fi sa o descriu cumva as zice ca pentru mine e ca o doza de chef de viata.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2020 |

Sunt curioasa daca ascultati muzica rock si daca da, care sunt melodiile voastre preferate. M-ar interesa niste sugestii bune. Ofer funda!

3
Răspunde Raportează
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 6 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 9 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.636
  • Întrebări: 3.954.667
  • Răspunsuri: 17.665.236
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Internet & istoria internetului

Internet & istoria internetului

Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.398 Conversaţii