caut textier pentru a scoate o piesă, cine este interesat sa lase mesaj si vorbim in privat.
Salut grup! Imi poate recomanda cineva o aplicatie de tinut ISON Bizantin? (As vrea sa fie una buna, cand schimb tonurile sa nu se auda urat)
Salutare, oare cum se numeste melodia de pe fundal? https://youtu.be/9Y9A8rJY14A?t=1667
Recomandați- mi vă rog o chitară electrică la preț pe care un adolescent să și- o permită și mai am o problemă, am degetele ft lungi, deci am nevoie de o chitară mare la care distanța dintre...? (mai mult)
Https://m.youtube.com/watch?v=G-4tJ63X5vo. Cum se numeste melodia de la min 5:35?
Dacă știe cineva o melodie care are în clip un accident sau ceva genul și niște tipi omoară toată familia din mașină, este o melodie pe care o caut și nu o găsesc deloc, nu mai știu bine ...? (mai mult)
Hei. Caut o manea mai veche. Nu îmi aduc aminte numele celui care cânta. Ce îmi amintesc este un vers: Bate vântul, bate bate mă iau gândurile toate. Și în videoclip era un bărbat în halat...? (mai mult)
Mi-am facut un home studio. Insa, daca vorbesc/cant din dulap, se aude mult mai inchis, gen. fara ecou. E bine daca inregistrez din dulap?
demult visez la o chitară electrică, nu- mi permit să iau unda mai scumpă de 285 euro, întrebarea mea este, ce chitara îmi recomandați? Problema mea e că am degete foarte lungi și...? (mai mult)
Parere despre trupa linkin parca? Cine vrea sa il invat ce este linkin parca follow la @hybridchestertheory Sunt fan din 2012 si cunosc toata biografia
Vreau sa- mi cumpar o orga si sa ma apuc sa invat, pentru ca nu am posibilitatea de a cumapra un pian. Stiu sa cant la vioara, dar asta nu cred ca- mi va oferi un plus prea mare in "arta...? (mai mult)
Am o întrebare, mai mult de curiozitate. Am văzut ca radiourile din România au început sa difuzeze rapperi din afara și ma întrebam dacă a fost vreodată XXXTENTACION pe un radio din România?
Cum se numea piesa aia mixata de la radio care avea pe Youtube poza de pe linkul acesta: https://gyazo.com/3ba2f17dece457cc92e100703eb87561 Parca exposure sau explosure sau ixplosure nu mai stiu.
Bunaaa! A postat Carmen de la Salciua un instastory cu niste versuri dintr-o melodie gen" Ce miros dar ce parfum de floare-gen populara spre manele... Nu stie nimeni cum ii zice?
Cum inregistrez muzica de pe un deck mayak pe un magnetofon rostov 105?
As vrea sa fac rost de instumentalul de la melodia cantata de Mihai Bendeac "Soarele si luna" Va Multumesc.
Poate cineva sa imi dea melodia lui Florin Salam Constantine Constantine dar remixul facut pe negativul de la melodia culese din cartier - robot armasar attack - gojira vs Liviu Vasilica Am vazut ...? (mai mult)
Nu știu dacă urmărește cineva serialul "Criminal Minds", dar la finalul episodului 9 din sezonul 14 e o melodie care spune : "When you're (holly?) You can't even see the pain my face is hidden You...? (mai mult)
Careva priceput la videoclipuri care ma poate ajuta? Incerc sa filmez un videoclip bun, ceva original, nu prea am experienta dar am multe idei, putem evolua impreuna, sunt un artist in devenire, poate ...? (mai mult)
Hei TPU, mă obsedă o melodie și anume: maneaua "Băutura și manele" de pe Taraf TV. Eu știu 100% că autorul melodiei era un bărbat singur, dar peste tot văd doar Cristy Dules. Mi- ar fi...? (mai mult)
Ce melodii rock va plac? Vreau sa-mi fac un playlist.Cat mai multe astept
Cine imi recomanda niște piese faine de ascultat?(pot fi si manele) La cele mai multe dau funda❤
Va rog frumos cine cunoaste melodia de la min 7:35 pana la 10:20 https://youtu.be/yuTXfgHZugc DAU FUNDA!
Bună TPU, aș dori să-mi iau un clarinet în valoare la 750 lei dar n-am deloc bani si as vrea clarinet sa cant sa intru intr-o formatie, dar n-am bani sa-mi iau. Ce as putea face?
Cu ce tip de voce masculină se potrivește pentru un duet cu o voce feminină- contra alto?
O boxa portabila la 100 lei? Maxim 150.Sa aiba si ceva bass si sa se auda intr-o sala de clasa
Vreau sa cumpar un set de tobe si am gasit ceva pe olx, ma poate ajuta cineva?
Care este diferența dintre metal alternativ și heavy metal?
Salut,vinde cineva vreo pereche de boxe behringer b215d?
E adevarat ca Andreea Voica nu prea iti canta la nunta? Din ce-am auzit canta putin, poti sa numeri pe degetele melodiile cantate? Imi puteti spune, va rog daca-i adevarat?
Caut o melodie, cred ca e noua, e cantata de o femeie și are cam 75%instrumentala, are numai cadre asa cu rosu si e un fel de dupstep. E cantata de cineva foarte cunoscut dar efectiv ...? (mai mult)
Cum aş putea creşte un canal de Youtube?
Buna seara guys! Cei care asculta rap american, ce parere aveti despre rapperita Iggy Azalea? In ultimii ani a lansat proiecte muzicale foarte diferite fata de proiecte muzicale mai vechi de 2015!
Acum vreo 10- 12 ani ascultam o melodie hip hop care avea un vers aproximativ "daca Dumnezeu ti- ar fi pus harta in brate, n- ai fi fost roman." sau ceva de genul. Stie cineva despre ce melodie e vorba?...? (mai mult)
Bunaaa TPU! Am o intrebare, stiti daca se mai tin concertele din cauza virusului ce circula? Este un concert in Brasov, 4 ore distanta fata de unde stau eu si vreau sa stiu daca merita sa merg? Se mai...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie in care la o poza cu mine atasez o piesa din telefon si sa imi apara versurile alaturi(ca la insta)—sau mi le scriu eu singura? Cum sa va zic, vreau la poza sa cante muzica ...? (mai mult)
Salut, as vrea să mă apuc de Youtube, mai exact un canal de muzică şi aş vrea să ştiu şi eu de unde aş putea procura melodii care n-au mai fost postate pe yt gen, aveţi vreo idee?
Hey, bună dragilor, imi puteți recomanda si mie niște playlisturi cu manele/muzica electro cu bass? Cel mai lung playlist primește fundă.
Salut.Era la radio zilele astea o melodie, la refren era ceva de genul,,urla, pune-ma la pamant" sau,, tranteste-ma la pamant", nu am retinut, stie cineva?
Https://youtu.be/gIE7KKUF2Ds Muzica de pe fundal?
Am un phillips fw-c355 mini hi-fi. Cand incerc sa inregistrez de pe cd pe caseta, nu se inregistreaza, doar dispare ce a fost inregistrat deja pe caseta. Pareri?
Care trapperi credeti ca sunt cei mai buni din Romania?
Salut, de multa vreme tot caut o melodie pe Youtube si nu o gasesc, e mai veche, nu- i stiu numele insa stiu cateva cuvinte din acea melodie, cum ar fi:Si spun stop, stop, imi rezerv o noapte mie,...? (mai mult)
Deci. De ceva ani de zile caut o melodie. N- am văzut vreodată videoclipul acesteia, dar știu ca am auzit- o la radio. Era cu un bărbat cântând ceva despre dragoste în engleză și după mai ...? (mai mult)
Salut,am o intrebare, merita sa dau 580 lei pe o pereche de casti Skullcandy Crusher? Vreau cateva pareri de la cei ce au. Multumesc anticipat
Pentru cei ce au învățat singuri să cânte la pian/orgă, ce site-uri sau manuale ați folosit? Mulțumesc!
Recunoaște cineva numele melodiei după aceste versuri? Ai uitat tu si pe japoneza, pe toate le- ai uitat. Auzi ma, da cand ti- am spus ca esti sifilitic, mai tii minte? Cand ti- am spus ca n- o...? (mai mult)
vreau să încep să cânt la clarinet, am 18 ani, e cam tărziu că vreau să intru întro formaţie? Multumesc
Stiti alte melodii ca asta: https://youtu.be/7aqgb7CABlo?t=140 Daca ar fi sa o descriu cumva as zice ca pentru mine e ca o doza de chef de viata.
Sunt curioasa daca ascultati muzica rock si daca da, care sunt melodiile voastre preferate. M-ar interesa niste sugestii bune. Ofer funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?