Prima mi se pare mult mai frumoasa.As putea-o asculta toata ziua.E energizanta, dar ma calmeaza. Sper ca te-am ajutat!
Dar, recunoaste, le-ai mai ascultat pe vreuna dintre ele inainte? Nu ti se pare trist ca astfel de melodii inca n-au ajuns in Romania, aici se asculta numai tampenii (ma refer la cele de club )
Nu le-am mai ascultat inainte.Acum a fost prima oara cand le-am ascultat.Si ai dreptate se ascuta numai tampenii.
Niciuna.N-am ascultat niciuna pana la sfarsit.
Si nu, n-ai dreptate "in Romania, aici se asculta numai tampenii (ma refer la cele de club )".Mai suntem destul de multi cei ce nu ascultam asa ceva (muzica de club) si preferam: http://www.youtube.com/watch?v=BRybYMbQdS4
A fost doar parerea mea, fiecare are dreptul la propriile gusturi.Tie iti place rock, mie pop-rock.Si nu am zis ca AUTOMAT orice roman care scoate o melodie, e neaparat o tampenie, e totusi o DIFERNTA.Si mie imi plac melodiile romanesti ( in special cele compuse de Moga, il admir foarte mult ), insa in ultima vreme se asculta in Romania numai "melodiile", dupa cum le numesc ei, de club. Aceasta e ideea care vroiam s-o scot in evidenta. Uite, stii care e ideea, nu pre vreau sa ne certam, si sunt sigura ca nici tu nu prea vrei asta, caci esti totusi un user cu un renume, aici pe TPU, si as vrea si eu sa ajung asa, mai devreme sau mai tarziu. Ar strica totul acum sa ne certam, nu esti de acord cu mine?
Ioananmt întreabă: