| mihai9989 a întrebat:

Bună seara! Tocmai ce am dat probele pentru a intra la Liceul de arte I. St. Paulian din Drobeta Turnu-Severin, eu venind de la o școala normală, infine, am trecut cu succes probele si urmează ca sa ma transfer, la muzica, tine sa menționez!
Iar eu am sunt in clasa a8-a, iar la sfârșitul anului am examenul national după cum stiti. Bun, iar eu la vara, pe langa examenul national, o sa mai dau si un examen la muzica? Va rog frumos să imi raspundeti la aceasta intrebare! Va multumes mult!

Răspuns Câştigător
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Din câte știu se da proba de specialitate instrument/canto. Studiază mult și fii consecvent. Nu știu la ce nivel ești la muzica/instrument, dar nu uita că, colegii tai au experiență cel puțin din clasa a 5-a. Mult succes.

4 răspunsuri:
| mihai9989 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Eu am 1 an de vioara, deci tocmai ce m-am apucat de muzica. Iti multumes pentru încurajare!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru mihai9989):

Sora-mea a facut vioară și pian de la 6 ani. A terminat conservatorul la Dusseldorf. Si acu freacă menta. Nu are creativitate și nici nu o interesează. Vinde Thermomix-uri acum. Eu in schimb nu am făcut nici i școală de muzică, am învățat chitara singur, am trecut pe electrica, am i cat efecte, pedale, mastering etc, am cantat in trupe și totul natural. Habar nu am sa citesc o partitura. Eu îți recomand cu cel mai mare drag sa vizionezi videoclipuri pe YT cu persoane gen "1st year of violin evolution". Eu chiar cred că vei reuși acolo unde alții dau chix. Crede in tine, muncește pentru tine măcar o ora pe zi, perseverează și fii consecvent. Sunt ferm convins că peste ani chiar vom auzi de tine. Mult succes in drumul ales. Fii tare, muncitor și răbdător. Vei avea rezultate peste așteptările tale.

| mihai9989 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Chiar dacă nu ne cunoaștem, iti multumesc pentru incurajari si pentru că, crezi in mine chiar dacă (repet) nu ne cunoaștem. Eu o sa am niște emoții la examenul de muzică de la sfârșitul clasei a8-a, eu am putina experienta, deocamdată știu doar gamele majore si minore + arpegiile lor si cateva cântece, inca nu știu sa citesc o partitură. Sunt conștient ca o sa le reușesc pe toate doar prin muncă și ambiție. Dar nu sunt sigura daca in 8 luni o sa obțin destula experiență ca sa pot trece cu succes peste examenul de muzică. Dar cum ai zis si tu, muncă si sa cred in mine.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru mihai9989):

Mihai, fii serios. Vei r uși cu brio. Fiica mea e cu un an mai mică ca și tine. E la arte, însă la desen/pictura. Face pian așa, sa nu zicem că nu face muzica, de doua ori/săpt. De vreun an. Acu s-au redus la o dată pe săptămână. Mă crezi că fata citește partitura și cântă după ea? Și nu a făcut nu știu câte ore...așa de hobby. Eu mă uit la partitura ca un bou la poarta noua. Nu înțeleg nimic. laughing