| octav005 a întrebat:

Bună seara. Vad pe internet niște laude despre boxa jbl partybox ultimate 1100w. Este chiar asa adevărat ca rupe și scoate 1100w? Se pot compara cu acele boxe vechi din carcasa din lemn cu difuzor mare mediu și dinamic,

4 răspunsuri:
| YoNuuT a răspuns:

Salut. Am eu jbl partybox 710... Se aude foarte bine și afara și în casă. Puterea reală la boxa mea este de 160w. Scrie în spate unde este capacul acela care acoperă partea aceia unde se pune mufele de chitara/microfon.

| YoNuuT a răspuns (pentru YoNuuT):

Basuu se aude bine și afara.

JBL partybox 1100 are cred +200 w reali.

| Marius-Florin_Patrascu_ a răspuns:

Are 110 W reali. Restul sunt marketing. Am amplificator audio de la Martin audio ikon ik 81. Doi bași de 18 " de la B&C, și 4 sateliți de la RCF, de 15". Undeva adunate la 1500 W reali adunați. Nu m-ai credeți toate prostiile cu mii de vați și alte prostii...

| octav005 explică (pentru Marius-Florin_Patrascu_):

Eu am amplificator 2 x 5w reali. Băgate pe niște boxe hi fi Sony. 3 cai. Din specificațiile producătorului au 80w per total presupun.
Dacă bag acel sistem 2 x 5w prin întrare aux prin mp3 capabil. Care este net superior fata de un telefon de ultima generație. Nu pot sa dau la maxim ca deja ma suna vecina sa dau mai încet. Va dați seama la 5w reali. Dar 50...