Buna depinde, mie una imi plac mult Parazitii pentru mesajele lor ce contin doar subiectul societatii, sistemului in care traim! Iar cei cel care are si piese ce vb despre dragoste(si nu numai) Vescan mi se pare foarte tare! in general ascult hip hop si sunt ft multi care au piese in care ma regasesc...Veritasaga si eu fac treaba buna, cateva melodii de la estrada imi mai plac.sunt ft multi!
Mc: Cedry2k, Kazi Ploae, Doc, Nimeni Altu', Sisu
Trupe: Specii, C.T.C
Cel mai mult imi plac Kazi Ploae si Cedry2k (Poeti nu Mc...)
RESPECT B. U. G Mafia e nr. 1.Altele sunt
arazitii, La Familia, guess who... Iar ca mc:UzZy:X:X:X:X
Veritasaga ca trupa si c mc nimeni altu, vescan si mai ist dar astia sunt peste
1-veritasaga; 2-2012; 3-ctc, ca mc Nimeni Altu, Cedry2k...parazitii se da usor usor p comercial...pace
Cea mai buna trupa...: Cu siguranta PARAZITII(in 2010 parazitii fac singurul hip-hop adevarat)
Cel mai bun mc: Cedrea sau poate ombladon...parerea mea
Aici toata lumea isi da cu parerea cred ca nimeni nu poate stii care e cel mai bun MC.Asa si eu asi zice:
1. Dragonu
2.Pacha Man
3. Cedry2k
4.DOC
5.Aforic
6.Sisu
7.Deliric 1
si multi alti dar oricum cred ca Puya nu prea are ce cauta dar nimeni nu poate stii.Doar sa ne dam cu parerea atata tot.
Ca trupa Parazitii conduc detasat de restul, iar ca mc cu siguranta Cedry2k e cel mai bun.
In momentu de fata nu este o trupa cea mai tare pentru ca toti o dau bine de ex:HAARP CORD, GRUPUL DE REZISTENTA si multi altii pentru mine cel mai bun MC existent dar care nu a mai scos melodii din cauza unor probleme si imi pare nespus de rau e DECENEU...iar restul sunt super cool![]()
Dupa parerea mea cea mai buna trupa de Hip-Hop din Romania e PARAZITII. Iar cel mai bun MC este Cedry2k
Georgiana95 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Eli3444 întreabă: