Ahaaa, un homofob. Interesant. :|
"La 24 noiembrie 2013, Cheloo a declarat în cadrul emisiunii X Factor, în calitate de jurat, după reprezentația unui concurent homosexual, Paolo Lagana, că: "Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți, și țara asta te va trimite acasă, cu siguranță". În urma declarației sale, Asociația ACCEPT a îndemnat românii să sesizeze Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) cu privire la declarații acestuia, califincându-le drept homofobe.[7]
FremantleMedia, compania britanica ce deține licența X Factor în Europa și Statele Unite, a fost sesizată cu privire la incidentul petrecut în ediția românească din 29 noiembrie. Compania a condamnat gestul juratului spunând că „a fost lipsit de respect și nu și-a făcut datoria de jurat" și totodată reinterîndu-și poziția oficială care „încurajeaza ferm toleranta, iar respectul pentru demnitatea personala este unul dintre valorile noastre principale."
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cheloo
Dacă vrei ca acesta să fie modelul tău de viaţă, nu ai decât, dar eu zic "pas".
Mai să-mi curgă o lacrimă, nu alta. Cheloo e un homofob care se crede badass și mult mai inteligent decât este, nu cred că am ceva bun de zis despre el...
Cu cât îl studiez mai atent, cu atât îmi "place" mai mult şi mai mult... În unele privinţe e chiar mai încuiat decât habotnicii ce ne-au umplut de biserici şi prostie.
Apreciez sinceritatea, dar nu şi stupiditatea şi lipsa totală de bun simţ.
http://www.tpu.ro/......tor-si-sa/
Și cică el este imaginea ateului din România... ce să mai zic.
Mereu mi-a displăcut, la început versurile lui, după aparițiile la televizor și chestia asta cu X factor m-a scârbit îngrozitor.
...unul dintre motivele pentru care nu mă uit la televizor (am stomacul sensibil şi nu rezist la avalanşa aia de prostie).
Nici nu stiam ca e ateu, dar intr-un fel nu ma mir. Aici in Romania, unde majoritatea sunt crestini, a fi ateu a devenit un mod de a-ti manifesta "rebeliunea". Ei nu-si bazeaza ateismul pe nimic altceva, cum ar fi stiinta, si doar strica si mai mult imaginea ateilor de la noi, ajutandu-i de fapt pe crestini.
Nici eu n-aș fi știut dacă nu era subiect de discuție pe grupul Atei și Agnostici Români timp de câteva săptămâni...m-am și săturat câtă controversă s-a făcut în jurul lui, parcă ajunge să dea în reclamă...
Am zis si eu la intrebarea asta ca se declara ateu, dar si-a botezat copilul, la biserica, desigur, mare ateu , poate e ca ai nostri "injuri de dumnezeu? esti ateu", si na, cum el injura tot ce exista sau nu...
Wow....esti asa de cool si de rebel.
Simti ura pentru ca esti putin frustrat prietene...
Idolul tau probabil ca te-ar lua la misto acum.
Bine zis Apache.
**** ura asta ma ajuta in multe decat sa fiu in prost sentimental ca unii care is deie venele pentru o fata sau pentru cine stie ce
Una e sa fi sentimental si sa iti tai venele ca un prost....si alta e sa ii urasti pe toti si pe toate ca un frustrat.
Frate realizez ca aici dau numa de manelisti
Ce scuză ţi-ai găsit şi tu... : ))
Da, toţi suntem nişte manelişti şi ne e ciudă pe fanii lui Cheloo, din acest motiv afirmaţiile tale, gramatica şi atitudinea ni se par prosteşti. Ne-ai prins! Eram chiar aşa de evidenţi?
Nu chiar...e un site destul de anti manele
Stii filmul asta?
https://www.youtube.com/watch?v=ZZVE887IlqM#t=32
(trupe de rap, nume cunoscute la noi, cum aratau in anii `90, arheologie hip-hop)
Leo, ai dreptate cu ironia ta de aici: http://www.tpu.ro/......lip-mi-se/ :))
Dar omul (sergiuavon), deşi a postat la categoria "Muzică", nu ne-a întrebat de calităţile vocale lui Cheloo, de aptitudinile lui de artist, de muzica pe care o face, ci ne-a întrebat de omul Cheloo şi ideile pe care acesta le promovează şi care, se pare, l-au făcut pe puşti (cam nătărău, ce-i drept) să urască pe toată lumea şi să-şi despreţuiască ţara şi semenii.
Aşa că, mai superficial sau nu, fiecare şi-a dat cu părerea. Iar mie una, homofobii niciodată nu mi-au trezit respectul şi admiraţia, deşi admit că pe lângă are (probabil) şi calităţi şi idei pozitive, demne de respect (poate voi avea cândva ocazia să le descopăr). :)
Fight Fight Fight
glumesc
Eu l-am vazut lesinat dupa Cheloo si i-am lasat niste secvente cu Cheloo cu par, iar a spune Cheloo cu par e un oximoron simpatic. Nu am avut vreo parere despre Cheloo, ca nu i-am urmarit cu atentie traseul, dar am zis ca merge un filmulet cu toti Harap-Albii din hip-hop-ul autohton, pe cand erau la inceputul povestii.
Cred ca Cheloo ti-ar trage o flegma in ochi daca ar vedea in ce hal scrii. In rest, e un tip de nota 12 si chiar i-am cunoscut personal pe baieti cu o gasca de ani in urma.
Nu am nicio parere despre Cheloo, nu-l cunosc, dar din cate-mi dau seama, are multi fani cu un nivel de inteligenta foarte scazut. Analfabeti care se cred buricul Pamantului pentru ca au aflat ce-i aia ura, pentru ca se cred nepasatori. Alege si un alt model de viata, nu zic ca ar fi rau sa-l urmezi pe Cheloo, dar esti prost, nu intelegi ce vrea sa zica, uite, ti-o zic si eu pe fata. Te-ai contrazis singur in "intrebare", nu ai pic de cultura generala...
Cheloo e un ciumbix-ciumpalac-ipocrit, pacat ca strica atatia tineri, ca doar la ei are priza, ceilalti fiind prea inteligenti, "copti", pentru prostiile lui, copiiilor le place ca injura. Ti se pare ca x si y te aranjeaza pe la spate, dar tu n-ai aranjat pe nimeni, a? Ti-a zis Cheloo ca tu esti sfant si restul draci , ca iti place sau nu, oamenii au interese, iar om esti si tu, si e el (Cheloo), interesul lui e sa faca bani prostind lumea, chiar daca pune albumele free pe net, concertele nu sunt free, te-a prostit cu albumul, acum vrei sa-l vezi "laiv", cineva plateste pentru asta, tu sau organizatorul. Toti suntem ipocriti, dar cand prostesti generatii intregi, esti cel mai diabolic, slab, prefacut, om de nimic, culmea ipocriziei mi se pare ceva despre care unii spun ca e viata lui persoana, pai el canta despre el, despre viata lui si despre lume, pe care o vede ca un ipocrit, ca doar el e tatal lor, vorba aia "hotului ii e frica de furat", se declara ateu, dar si-a botezat copilul, ce-i teatrul asta? Prin clasa a 10-a ascultam parazitii si din cauza, sau multumita lui, am renuntat, am renuntat la "rap" de tot, nu le permit alora care habar n-au de lume sa aiba tupeul sa imi vorbeasca mie despre lume. Treziti-va, mai copii, si nu e un sfat rau.
Ce-mi place când mai văd pe câte unu ca tine cu o atitudine de "nu, nu faceți cum vă spune ăla, că e greșit. faceți cum spun eu, că așa e corect!".
De cand "trezeste-te!" inseamna "fa ca mine ca asa e corect"?
Mie mi-e oarecum simpatic, am impresia ca joaca un rol...
Dar filozof? nu cred;) cel putin nu de nota 10!
Uite, asculta asta http://www.youtube.com/watch?v=fvlzXRD9gEA
In caz ca nu asculti pentru ca esti fan Cheloo, citeste :) :
"Lovesti copilu' cu palme cuvinte le simte
Parinte ia aminte ce seminte ii pui in minte
Ca raul se prinde, se transmite
Si depinde de tine sa-l inveti de bine
Sa-l ocrotesti, sa-l ingrijesti
Hai arata-i ce inseamna caldura umana
Natura mama ca ura destrama
Si nu vrei inca o leguma in zeama
Sa creasca in teama
Vrei o persoana
Cu coloana vertebrala
Ce iubeste si accepta frateste ce-l inconjoara
Tara, tara, vrem ostasi cu credinta in suflet ca de Pasti
Ca tirani maniaci dezbina poporul
Dar copiii nostri sunt viitorul."
Sau asta http://www.youtube.com/watch?v=EjjBb6PhLcI sau http://www.youtube.com/watch?v=Z7jUTUSBTks... mi se par mult mai filozofici :D
Ţi-aş fi dat fundă dacă era întrebarea mea.
Foarte bun răspunsul.
Multumesc!
Eu chiar nu inteleg ce cauta un om ca si el in juriul X Factor. Oricum, eu prefer sa ma uit la Vocea Romaniei, un show mult mai de calitate, in care concurentii chiar au talent, si-n care membrii juriului au un anumit grad de educatie si bun simt.
Nu vrei sa-i faci si o oda, o balada, ceva?
in p%^a mea, crezi ca el are nevoie de pupincursti, dac-ar mai vedea si in ce hal scrii si-ar stinge tigarea in curul tau
Cheloo pare ok, dar nici asa sa-l ridici in slavi! In fine, fiecare cu favoritii sai.
" de cand il ascult pe cheloo m-am schimbat foarte mult, sunt foarte nepasator" - tu
"Poate va mai intrebati ca de ce simt ura, simt f multa ura" - tu
Eroare! N-ai cum sa fi nepasator si in acelasi timp sa si urasti!
O data spui ca simti ura, o data spui ca treci peste toate. Sunt doua chestii diferite si opuse. Probabil intelegi diferit sensul urii. Ura este acel sentiment care te tine pe loc privind in fata si in spate dar mai ales in spate. Trecerea peste alte chestii se face prin "durere de cot" si indiferenta sau nepasare. De fapt intelegi total gresit care este definitis cuvantului filosof. Dsca vei intelege, vei stii ca Cheloo nu ii niciun fel de filosof si nu s-a regasit niciodata in filosofie.
Hmm, Cheloo...un subiect foarte interesant de discuţie...măi, eu am o părere destul de bună despre el, în sensul că întotdeauna spune lucrurilor pe nume, chiar dacă foloseşte un limbaj mai puţin adecvat, dar asta nu înseamnă că e incult dimpotrivă, ştie foarte bine bunul mers al diferitelor lucruri şi multe altele.Se pare că te influenţează destul de mult cu privire la societatea de astăzi şi da într-un fel îi dau mare dreptate, cum ai menţionat şi tu, ar trebui ca mulţi alţii să se trezească la realitate până nu e prea târziu şi aici mă refer în special la prietenii falşi. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, nu cred că ura ar trebui sa se includă în toată această poveste pentru că nu îi văd rostul. Oricum cei care se dovedesc a fi falşi au de pierdut până la urmă.