| KellyGreen a întrebat:

Ce credeti despre fani lu Justin Biberon? Eu ii urasc, se dau mari ca vb cu el cand el nici nu stie lb romana si sunt disperati sa ii gaseasca niste adrese de mess care nici nu exista. A si inca o intrebare cum credeti ca au ajuns saraci sa sufere de boala asta oribila?(m-ar interesa foarte tare si parerea catorva fani a lui Biberor desigur vreau sa raspunda si oameni normali).

27 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Păi de fapt e simplu de înţeles cum e la fel de simplu şi pentru fanii Hanna Montana. SUNT COPII. La ce te aştepţi? Logică, coerenţă? Generatia mea era moartă după Michael Jackson, Scooby Doo sau Power Rangers. Acum e acelasi lucru numai ca diferă personajele. Pare mai penibil si se propagă mai repede pentru că există chestii ca internetul care pe atunci nu erau. Eu nici nu am pus mâna pe un mouse până la 13 ani(şi atunci pe un jaf de pentium 2, de net nefiind vorba) şi ăştia lasa întrebări pe TPU la 10 ani.

| ⇒ƒℓy◕ Øη◕ RαiηცỜω☻ a răspuns:

Buna. nu stiu sicer de ce sunt asa disperati dupa el. intr-adevar imi plac cateva melodii de la el dar nu ma pot declara fana sa-mi pun poze cu el la avut sau chestii din astea... si faza cu "de ce sfufara de boala asta" cum ai zis si tu sa raspunda fanii lui.

| Alexandra. a răspuns:

laughing Partea cu oamenii normali e tare.
Deci habar n-am ce gasesc la acest baiat, este vai de capu' lui, slab, matait, si nici frumos nu prea e...happy
Cat despre fani, este treaba lor daca vor sa-l sustina pe Justin.happy

| SheCanFlyy a răspuns:

Suntem oameni normal, nu avem o boalalaughing, super iar invat lucruri noi, ieri am aflat ca yag inseamna sa ai o voce mai subtire, nu sa fi atras de o persoana de acelasi sex, acum am invatat ca daca iti place un artist, ai o boala, Uau, oare maine ce mai invat?
In fine, poate aia care ''au vorbit cu justin"", nu inseamna ca au vb lb romana, acum mai toti stim english.
In fine, astia care nu il lasa sa respire, gen aveti id lu justin bieber, da sun obsedati, dar nu e drept sa ne spui noua ca avem o boala
Baftaa

| SheCanFlyy a răspuns:

A da, am uitat sa precizez:Romanii astia, cei mai invidiosi oameni posibili, cum vad pe cineva care canta si e mai nou si arata si bine, gata zic: e netalentat, of of Romania, cat m-am saturat eu.sadin pare rau in ce hal am putut deveni

| anotherchild a răspuns:

1.Il admir pentru. voce.
2.Nu imi place freza lui.
3.Are melodii prea copilaresti.
4.Nu ma atrage cu nimic sa ii ascult melodiile. Mai ales am auzit de curand o melodie `baby` - in care cuvantul `baby` re repeta de 1000 de ori.@!

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Cred ca sunt doar niste oameni obsedati care vor da atraga atentia.eu sunt fana justin bieber.imi plac doar melodiile lui...nu sunt obsedata poate avea un concert si gratis ca nu ma duc

| broscutsaaa a răspuns:

Mie mi se pare un tip ok, arata binisor si canta la fel.
Cat despre aceasta boala, fetele sunt doar "fermecate" de aspectul lui si nimic mai mult.

| ioana_1029 a răspuns:

Nu imi place nici pustiu' si nici cum canta...asta daca ceea ce face poate fi numit cantat. Melodii slabe, versuri proaste, voce inexistenta, muzica comerciala, lipsita de mesaj sau originalitate, asa cum e aproape orice melodie de acum.( am spus aproape, din fericire mai apare din cand in cand si cate o trupa adevarata) Nu pot sa inteleg ce ar putea sa vada o fata la pustiu asta. Nu are talent, Nu arata bine, Nu pare vreun geniu si in plus mai si arata ca o fata...
Asta este parerea mea, daca vreti sa imi sariti in cap ca sa va aparati "idolul", puteti sa o faceti.(ma refer strict la fanii acestui copil cu pretentii de star, nu vreau sa jignesc si oamenii normali)

| Cubulets a răspuns:

Da ma rog eu am 13 ani si nu sunt mooarta dupa el
nu ma deranjaza cu nimic daca cineva asculta justin bieber
dar uitati-va aici...
http://justinjusslove.sunphoto.ro/
in orice album v-ati uita este justin bieber

| SandraC a răspuns:

Ati auzit vreodata cum canta live? e un dezastru!

| Helene a răspuns:

Nici mie nu'mi place. Orice copil poate da bani la un impresar, canta de'ti infuda urechile dar ii se schimba vocea f mult.Sa nu uitam ca s'au inventate tot felul de aparate, pot sa cant incat sa sparg geamurile dar apoi sa am vocea Lu' Ladu Gagalaughing
Dar asta e, cele care sunt innebunite dupa el nu au mai mult de 12 13 ani.Eu recunosc ca ascult meloodiile lui bene nu toate, dar nu in excesoh go on
Iar fetele alea probabil cred ca vb cu el pe mess si toate cele, pot sa imi fac si eu un id cu numele lui vb in engleza si gatahappy

| Tasya05 a răspuns:

Buna! Sunt un mare fan Justin si nu prea mi se pare corect ce zici tu.
De ce nu suntem normalii daca ne place Bieber? Chear nu va inteleg? Si cee? De ce te derangeaza pentru tine ca ne place noua de el? Domane...Totii avem un idol! Si daca idolul a multor fete este Justin pe voi nu trebuie sa va intereseze.
AA si.Cu toate ca ma numar printre fanele obsedate de justin sunt constienta ca el nu are timp sa vorbeasca cu fanele pe mess.Debea intra odata pe saptamana pe twitter.
Si sa stii ca asta nu e o boala oribila! Eu am ajuns sa imi placa de justin in ultima zii de scoala in iunie in anul 2010 cand justin a aparut in revista,,Cutezatorii'' si toate fetele tipau ceva de genul,, Fata! Uita-te cat de frumossss poate fii Justin'' eu ma uitam ciudat la ele si nu stiam cine este acel Justin.Ele mi-au dat sa ascult celebra lui melodie,, Baby'' si sincer nu mi-a placut.
Iar dupa vreo 4-5 zile o prietena de-a mea ma invitat la el si mi-a aratat tot felul de poze cu Justin melodii de ale lui etcc.
Si de atuncii am eu boala numita,, Bieber Fever''.
Si sincer nu e o rusine! :p
LOVEEEE U JUsSSS!:X:X:X:X:X

| AlexSala a răspuns:

Retardati. Imi dati si mie id'u' lu' Justin? Credeti ca Justin are prietena? Cati ani are Justin? Credeti ca seman cu Justin? Ma potrivesc cu Justin? Las'o oh go on.

| ihaterain a răspuns:

Si eu ii urasc pur si simplu sunt obsedati de un fraier pustiu ala a cucerit lumea cu "frumusetea" lui vai ce sa zic mie mi se pare ca e urat cu spumeeeeebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu toti in afara de Laalu tongue
care vrea sa infiintam o campanie anti Justin-Fraier? laughing
haideti nu fiti timizi...rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, eu una il urasc. Nu stiu ce vad fetele la el.

are o moaca de plod de 5 ani si nu mie nu mi se pare ca are el o voce asa de mare

exista copii mult mai talentati aici, in Romania.
Eu am o prietena care este fana JB, iar eu am facut o lista de semnaturi impotriva lui si ea a aflat de ea si a iesit uratstraight face. Ea are impresia ca daca ea este fana JB toti prietenii ei trebuie. A aflat si mama mea de cearta. Am purtat o discutie(eu, mama, toti prietenii mei) si i-a explicat ca toti avem dreptul la o opiniebig grin.

peacepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin asta e oribiiilll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin biber e tare si mie personal nu-mi pasa ca e gay il iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne! Baii chiar in halul asta ati ajuns?!laughingsa fiti invidiosi p un adolescent? hai sa fim seriosi daca si voi v-ati urma visul si ati ajunge vedete sau ceva d genu si d voi s-ar spune asa da unii nu gandesc!(fara suparare)LOL! poate unora le place cum canta si arata Justin Bieber(nu biberon! de biberon sunteti voilaughing)

asa ca fratilor.calmati-va si traitiva viata'
si asa pe jumate e irosita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi nul suportati. dc ca ar succes ca il plac mii de fete asta e sa urmat visul si a devenit ce toti pusti de varsta lui viseaza, dc va doare pe voi de el bun nul suportati dar nul mai jigniti ca voua nu va pocit nimeni numele., nu toti fani se dau mari ca vb cu el, astea sunt fite si eu sunt fana dar nu asa ca altele disperata doar imi place de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biberon? Hahahabig grin
Si eu il urasc fiindca alea de la mine din clasa sunt obsedate de el si nu de mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biberon? Hahahabig grin
Si eu il urasc fiindca alea de la mine din clasa sunt obsedate de el si nu de mine...Cica a batuto' pe Rihanna cu premiul `de debut si e mai tare ca Eminem sau` `Black eyed peas.Pfff premiul de debut l-ar lua si Fuego...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos Blog sunt fascinat.
Oricum e tare rau faza cu Biberon.
E un prost, tampit si fraier fara voce.Desigur il admir din punct de vedere al admiratoarelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaaaaaaa vreau sa stii dupa socul care l-am avut acum cateva luni nu ca il urasc mie scarba sa il si mai aud.cand am auzit ca e un pedofil de 51 ani s-a crapat inima in mine si imi venea sa turbez la gindul ca am varsat atatea lacrmi degeaba.

| Raluca_6071 a răspuns:

Niste oameni normali!
Ce parere ai de fanii Hannah Montana
Nu inteleg!
Frate, e un adolescent care si-a urmat visul
Ce pnm sunteti invidiosi sau ce?raised eyebrows
Nu sunt o mare fana dar mi se pare super ok si e chiar si foarte dragut. straight face
Chiar nu inteleg straight face,, boala"?
Frateee.straight face

| Raluca_6071 a răspuns:

Draga Deea, tin sa te anunt ca nu ai dreptu' sa ma injuri sau alte "magnete" Justin.Stii, am zis ca NU SUNT FANA, cred ca esti proasta si nu vezi bine. Deci te rog frumos controleaza-te, ca toate sunteti smechere in spatele unui monitor!

Auzi?! Apăr duşmanii? Mai nou Justin, cel cu freza aia de căcat (recunosc) e un duşman ca'şi urmează visu'? Frate eşti proastă rău. Să cerşesc pe stradă? Da' ce mă, mă dau ăstia afară din casă? Mă fato eu la 6 ani nu aveam cont pe TPU.winking