Buna eu sunt bubulina Miley Cyrus
pe bune tu esti clover?
care salveza lumea unde sunt prietenele tale alex si nu mai stiu...
esti fana mea?![]()
Oare de ce nu exista o categorie pe TPU.ro, numita '' Miley Cyrus'' in care fanii pot sa adreseze acolo intrebarile legate de ea? Astfel nu a-ti mai innebuni lumea cu eaaaaaaa!
Dar trebuie sa recunosc ca imi place o melodie de-a ei
![]()
Ii zice Goodbye ![]()
BYE`
Na...si muzica ei se adreseaza adolescentilor...aici Miley le cam nimereste cu versurile si de`aia are multi fani...
Mie nu-mi place. Poate ca m-am maturizat eu mai repede... Dar chiar nu-mi place...
Daca nu ma insel, e de-o seama cu mine
. Ea de ce-i vedeta si eu nu... Pai da, poate c-o fi vreo fata de parlamentar. Asa mai plec de-acasa.
Bravo ei.
Habar n-am cum a reusit sa aiba atatia fani. Ba frate, obsedati!
Nu stiu cu ce iese in evidenta, care este magia ei, dar este carismatica pentru fete preadolescente.
Eu zic sa o lasati mai usor cu fanatismul asta. E exagerat.
Numele este unul norma, arata destul de bine, se poarta copilaros, iar muzica ei e destul de buna, dar nu sunt un fan.
Numele este unul normal, arata destul de bine, se poarta copilaros, iar muzica ei e destul de buna, dar nu sunt un fan.
In urma cu 16 ani, un inger a coborat pe pamant, a fost trimis de Dumnezeu sa ne uimeasca cu frumusetea-i desavarsita, talentul desavrasit si o bunatate de neinchipuit! Da, da, ea este, Miley Cyrus, my guardian angel! I love her so so much!
Numele ei e frumos, ea e simpatica[am vorbit niciodata cu ea sa vad cum se poarta], este mica de inaltime e frumusica, imi place 3 melodi de a iei.
Mie imi place:Numele ei este unul frumos (si normal), se poarta normal, arata bine iar muzica ei e super...Imi place Fly on a Wall si See you Again.
Ce cred? cred ca exagerati cu atatea intrebari despre fata asta...de fiecare data cand intru dau peste cate o intrebare despre ea...
Daca va intereseaza asa mult inscrietiva-ti in fancluburi si acolo veti afla mai multe...
ce cred despre ea? ca e o isterica care se implica in prea multe scandaluri...la 16 ani sa pozezi nud e ceva iesit din comun...
Ce cred?cred ca exagerati cu atatea intrebari despre fata asta...de fiecare data cand intru dau peste cate o intrebare despre ea...
Daca va intereseaza asa mult inscrietiva-ti in fancluburi si acolo veti afla mai multe...
ce cred despre ea?ca e o isterica care se implica in prea multe scandaluri...la 16 ani sa pozezi nud e ceva iesit din comun...