| UnNumeCiudat a întrebat:

Ce inseamna Haarp Cord?

Răspuns Câştigător
| Laura2502 a răspuns:

Haarp Cord este o formatie rap formata initial din Cedry2k, Dragonu’ AK47, Pacha Man & Sisu. Ulterior stiu ca a fost Cabron in locul lui Pacha sau asa ceva. Citisem un articol mai demult in care scria ca "Haarp" inseamna "arma", cautand acum pe Google am gasit o coperta de carte pe care scrie "Haarp. Arma suprema a conspiratiei" deci sigur are legatura, "cord" insemnand "inima".

14 răspunsuri:
| Cheezburger_Skidd_1996 a răspuns:

Haarp Cord e o trupa rap romaneasca.

Alte răspunsuri
| DraPraaHaarp a răspuns:

Haarp cord este o trupa de rap romanesc formata din mai multi mc: cedry2k, Dragonu’ AK47 (Specii), Pacha Man and Sisu.

Alte răspunsuri
| Dennnn a răspuns (pentru FreshFresh):

A inteles foarte bine. nu mai comentati daca nu stiti despre ce este vorba.straight face

| Dumnezău a răspuns:

HAARP-ul e un program destul de dubios de controlare a vremii,despre care nu se stiu prea multe,banuit ca poate controla si activitatea seismica, dar nimic nu e confirmat si realul scop al HAARP nu e foarte bine definit.Iar dupa cum stii, in romana arhaica, se folosea termenul "cord" pentru "inima". Inca se mai foloseste, rareori.

| FreshFresh a răspuns (pentru Dennnn):

Bai Juice, din moment ce intrebarea e publica imi rezerv dreptul de a-mi spune parerea! Din cate ai vazut, daca ai vazut, am spus in felul urmator "cred ca...". Din formularea mea rezulta clar ca las loc de completari nestiind sigur la ce se refera. Sti tu repede ce gandesc altii. Nostradamus mic ce estirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Plus duma fonetică: Haarp cord - Hardcore.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,apare si in "Titani" analogia asta fonetica.

Alte răspunsuri
| Vai_Sony_1994 a răspuns (pentru Carare_Vlad_1998):

Dragonu "face" "brra", chimie (din fosta formatie specii) "facea" "prra"

| fearlessss a răspuns (pentru Vai_Sony_1994):

laughing) Dragonu face si brra si prra si rrraa si in toate felurile, dar voi nu sunteti fani, a-ti cautat si voi pe net cateva ceva sa i ziceti. Dragonu in concerte face in toate felurilee ca e cel mai smecher cantaret care va exista vreodata(la egalitate cu cedrea)

| Toma_Angelo_1997 a răspuns:

High Frequency Active Auroral Research Program

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DraPraaHaarp):

Ce vremuri... cu Cedrea si Pacha...

Întrebări similare