Haarp Cord este o formatie rap formata initial din Cedry2k, Dragonu’ AK47, Pacha Man & Sisu. Ulterior stiu ca a fost Cabron in locul lui Pacha sau asa ceva. Citisem un articol mai demult in care scria ca "Haarp" inseamna "arma", cautand acum pe Google am gasit o coperta de carte pe care scrie "Haarp. Arma suprema a conspiratiei" deci sigur are legatura, "cord" insemnand "inima".
Haarp cord este o trupa de rap romanesc formata din mai multi mc: cedry2k, Dragonu’ AK47 (Specii), Pacha Man and Sisu.
A inteles foarte bine. nu mai comentati daca nu stiti despre ce este vorba.
HAARP-ul e un program destul de dubios de controlare a vremii,despre care nu se stiu prea multe,banuit ca poate controla si activitatea seismica, dar nimic nu e confirmat si realul scop al HAARP nu e foarte bine definit.Iar dupa cum stii, in romana arhaica, se folosea termenul "cord" pentru "inima". Inca se mai foloseste, rareori.
Bai Juice, din moment ce intrebarea e publica imi rezerv dreptul de a-mi spune parerea! Din cate ai vazut, daca ai vazut, am spus in felul urmator "cred ca...". Din formularea mea rezulta clar ca las loc de completari nestiind sigur la ce se refera. Sti tu repede ce gandesc altii. Nostradamus mic ce esti
Dragonu "face" "brra", chimie (din fosta formatie specii) "facea" "prra"
) Dragonu face si brra si prra si rrraa si in toate felurile, dar voi nu sunteti fani, a-ti cautat si voi pe net cateva ceva sa i ziceti. Dragonu in concerte face in toate felurilee ca e cel mai smecher cantaret care va exista vreodata(la egalitate cu cedrea)
Cristi2555 întreabă: