| McHealth a întrebat:

Ce parere aveti despre Inna? A aparut de putin timp si face furori in toate tarile cu melodiile ei.Nicio melodie de a ei nu poti sa spui ca e oribila.

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ca de obicei vocile bune sunt descoperite de straini, asa a fost si cu Busuioc, la noi era criticat, in Spania era super, acum la rand vad ca este Inna. In loc sa ne bucuram pentru succesele ei, o criticam ca nu cunoaste engleza parca e singura din tara care nu o cunoaste...

13 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

In spania este foarte ascultata si indragita de catre spanioli...si iti spun sincer...ca..."imi creste inima " cand le spun ca este romanca de-a mea...eu una ma mandresc cu inna!
sper ca ea sa stie cat de iubita si apreciata este aici la mai bine de 4500 de km de tara, si s stie ca munca ei nu este in zadar!
bravo INNA!

| Silvia a răspuns:

Am o parerea buna. A devenit "celebra" intr-un timp foarte scurt si deja are destul de multi fani.
Are, intr-adevar, melodii care au venit hituri si au fost si inca sunt in topuri.
Am vazut ca nu prea le are cu englezathinking, dar nu e o mareee problema...stie cam cat Basescuhee hee, deci e binelaughing.
Eu sper sa mai scoata melodii care sa devina hituri.happy

| CopilRasfatzat a răspuns:

Pai si mie imi place Inna :X.

cea mai tare melodie e : Amazing big grin

| eek a răspuns:

Sincer iti spun. mie nu mi plac melodiile ei...sunt chiar stupide. poate ca nu sunt amatoare de muzica de genul asta. dar la mintea oricarui om .melodiile ei sun chiar idioate. 3 cuvinte.care constituie un vers.repetat de 100 de ori intr o piesa...

| eek a răspuns:

Nu stiu care din voi ati vazut o intr un concert live...eu am vazut o..si nu a fost in stare decat sa cante peste melodii..si la sfarsit sa cante foarte ragusit..sau afon..Trandafir de la moldova...care a fost un esec total si toata lumea a huiduito

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Imi plac melodiile ei. Dar nu prea stie sa vorbeasca engleza si nici sa cante live.

| Kidu a răspuns:

Are melodii de club, frumoase, care au devenit hit-uri peste tot.
in schimb saraca e paralela cu engleza si nu stie sa cante live.
Cam asta e parerea mea despre ea.

| M.madallina a răspuns:

Pai... e destul de buna, are o voce frumoasa.

| Pinkyx a răspuns:

Poi. Mie imi place:X
Piesele ei sunt foarte reusite.si sa`u clasat in top1.

| mada. a răspuns:

Inna canta bine, insa sta cam prost cu engleza din cate am inteles.si cu unele cunostintehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne mandrim cu ea...si pe mine ma cheama yna.super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una imi place de Inna cu toate ca Love si Hot au aceeasi melodie pe fundal insa sunt frumoase si sunt adevarate hit-uri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascultati piesa 10 minutes a Innei si veti vedea ca seamana izbitor de mult cu piesa :ACE OF BASE-Beautiful life.astea sunt vedetele care ne reprezinta tara.pacat!