O ador! De ce? Nu e deloc la fel de comerciala ca asta din ziua de azi si atunci chiar aveau talent! Nu isi faceau vocile pe tot felul de programe nesuferite, oamenii erau mult mai buni! Muzica era muult mai buna si fara tot felul de tipe care sa se dezbrace! Stai putin, ce se face in ziua de azi nu poti numi muzica . Muzica e ceea ce a fost acum muult timp
. Cateodata mi-as dori ca totul sa fi ramas ca in trecut, astfel in ziua de azi ne bucuram toti de muzica buna nu Justin Gayber si Selena Poponet.
Ce insemna muzica de dinaintea anului in care m-am nascut (cam de atunci a inceput sa se duca pe apa sambetei totul,dar mai precis,punctul de incercare a fost cand a murit Kurt,ultimul personaj iconic al unei perioade superioare din orice punct de vedere) nu era doar muzica,era arta.
Compara:
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night
There she stood in the doorway(The Eagles)
Cu rimele de balta,majoritare in muzica de astazi,in general,labareli de genul sky-fly-high-night.
E clar cea mai buna perioada a muzicii,in opinia mea, dar in principal era grunge si era "invaziei britanice" in muzica, de unde s-a scos ceea ce eu consider careul de asi vesnic: Sabbath-Deep Purple-The Who-Led Zeppelin.Acum nu se mai face muzica,pentru ca omul, ca specie integrala, s-a prostit si cere doar ceva ce nu ii solicita lichidul ala ce-a mai ramas din ce era odata creier.Comiti blasfemie artistica spunand doar ca se face muzica buna multa si acum. Poate doar 2-3%,dar nu mai mult.Atunci,pana in '94, peste 75% din melodii intrau in categoria celor legendare.
Spre deosebire de muzica de acum, muzica aia era BUNĂ. Era muzică de calitate, şi îţi trebuia voce ca să devii cunoscut. Acum... Încă mai există muzică bună, dar în cea mai mare parte, autotune-ul face legea. Cred că l-ai ascultat pe Lil Wayne, nu? E una dintre cele mai mari jigniri la adresa muzicii, alături de Bieber, Selena, Rihanna, LMFAO (sper că am scris bine), Inna şi alte piţipoance şi poponari. Şi pe lângă că pe vremurile alea cântau oameni cu talent, şi versurile însemnau ceva. Acum sunt doar nişte cuvinte aruncate pe-acolo, ca să nu se plictisească prostimea care ascultă, că sens... n-avem. Adică hai să fim serioşi, ce îţi transmite ţie "Party rock is in the house tonight, everybody, just have a good time", "I was like baby, baby, baby, ohh" sau "All day, all night, all day, all night, what the ***"? Eu când aud aşa versuri îmi vine să mor de nervi gândindu-mă "ce naiba s-a întamplat cu lumea asta?".
Deci în concluzie: Muzica din anii 70' - 90' era, în general, una foarte bună, iar dacă şi tu asculţi e foarte bine. Dacă nu, poţi începe de azi.
Eu ascult mai mult muzică veche. aproximativ 80% din melodiile din playlist-ul meu sunt apărute înainte de 2000, iar destul, apărute după 2000, sunt cântate de trupe care făceau muzică bună şi înainte.
Pe vremea aia,chiar trebuia să le ai cu cântatul ca să fii luat în seamă,acum contează doar imaginea şi ce cere publicul afon şi care împarte aceeaşi bucătică de creier.
Şi aici mă refer la muzica comercială, care este ridicată în slăvi şi ascultată de cei mai mulţi oameni, fiind accesibilă pentru orice retardat.
Sincer, ma asteptam la asemenea raspunsuri, chiar daca eu cred alte lucruri, dar macar ati fost sinceri. Va felicit! As vrea sa va dau tuturor fundita, dar nu prea pot
Păstrează fundele pentru cerşetori şi pentru cei care au ce să facă cu ele.
Când ascult o melodie, de obicei nu mă interesează din ce an este, dar trebuie să recunosc că în trecut se făcea muzică de un milion de ori mai bună decât căcaturile apărute după 2000. Dar să nu generalizăm, rahaturi existau și prin 70-90, și muzică bună se face și acum, numai că țăranilor le este mai ușor să asculte Ai se tu pego.
Ce pot s spun pe atunci a fost o mare comunicare dintre lume si cariera sau hai sa spun asa departamentul muzica miami place aceasta muzica nu pot sa spun ca o ascult des dar este buna, cind am ocazia sa o ascult o fac cu mare placere daca o satiintrebi parintii sau buunei rude pe cine ai care au trecut prin acest timp o sati povesteasca multe eu i-am intrebat pe parintii mai si sa-ti spun ce mi-au raspuns ``ca cind nu erau atit de multe televizoare plecau la cinema si priveau aceste filmeu toti se ingramadeau dar cind rasuna aceasta muzica toti plecau se veseleau colectiona usi adorau aceasta muzica tatal meu atit de mult a placut-o incit a colectionat sute de discuri casete si casetofoane doar ca sa o a ascult si era greau pe acele timpuri caci era cam saracie dar totusi din dorinta aceasta a facut-o `` scuze poate nu te cam interesat ce am spus dar totusi SUCCES si este foarte biine ca o asculti asta daca o a faci SUCCES!
Hai ma adri, esti asa de zgarcita? Da-le funda, ca unii chiar merita. Daca nu, ramai cu zgarcenia sau cu funda. Ce vrei?
Le-o dau ca nu prea imi pasa de ea. Imiplace ca au raspuns sincer
Nu imi place...doar unele...si am fost foarte sincera! da-mi funda! please! am nevoie de ea!
PuFoS97 întreabă: