In Romania nu se canta hip-hop, decat f putin. Se canta rapp. Unele melodii sunt cam vulgare, dar sunt melodii chiar foarte bune.
Laurra, asculta Veritasaga, Acelash, Vescan. Nu toate melodiile sunt la fel de vulgare. Sunt si melodii geniale, dar trebuie sa le asculti. Nu e de ajuns sa asculti odata ceva gen "Parazitii" si dupa sa spui ca tot hip-hop`ul/rapul sunt vulgare, si sunt groaznice.
Marius, taci bai! Se vede ca tu nu asculti hip-hop. Si rock-ul nu e o galagie, incultule ! Fata de Puya sau Inna pe carele asculti tu, aia e muzica adevarata.
Hip hopul este apogeul muzicii deoarece este genul in care se face cel mai bine si cu cel mai mare volum transferul de informatii si sentimente. Muzica asta te face sa gandesti, sa rationalizezi sensul versurilor. Te desteapta. Apropo Parazitii nu fac muzica vulgara. De fapt nu exista muzica vulgara ci doar ascultatori imaturi, maltratati de maini parintesti, cenzura si frica de adevar.
Prietene daca vrei scandal...
in primul rand nu am pus poza cu puya pentru ca si ascult puya,
adevarat imi plac unele melodii si de la el( unele care nu injura)
dar imi place la el felul cum interpreteaza melodiile,
fara abureli ca altii
spune lucrurile pe fata.
dupa parerea ta cred ca galagia aia de rock e muzica adevarata pentru tine asa-i?
se vede dupa poza ca esti fan rock, daca nu ma insel.
Hip hoppul este genul de muzica pe care eu il prefer cel mai mult, inainte de jazz, inainte de rock.:d
www.youtube.com/user/Monitina94 este contul meu de youtube unde poti asculta cateva piese de-ale mele(hip hop)
Sincer ce sa zic, asta este si va fi singurul gen de muzica prin care te poti exprima sh prin care nu vei fi judecat pentru vorbele sh mesajul transmis...
placintica16 întreabă: