Pai sunt o trupa minunata care fac ceea ce fac pentru ca le place muzica nu pentru ca se castiga bine
membrii sunt ff frumosi
tin legatura cu afnii si nu`i dezamgesc niciodata( si nici pe mine.si da sunt fan![]()
au melodii si versuri care te cuprint pur si simplu asi asculta th incontinuu fara sa ma plictisesk
la ei imi place totul. nu asi schimba nimic.
sunt f ingeniosi avand niste idei f interesante
si sunt printre putinele trupe care isi scriu singuri melodiile
sper ca si tu esti fan/a... eu sunt fana de cand sau lansat si. th fur immer
Sunt cei mai thari!
ImI placea mult de Bill, eram nebuna dupa el!
Acum mi-a mai trecut :-J![]()
Dar oricum are o voce super
Mie imi plac
chiar daca nu le ascult foarte des melodiile, unele sunt chiar frumoase
imi placea inainte de Tom, inainte sa se faca brunet
Sunt o trupa care s-au facut celebrii prin munca lor si mi se par foarte ok. Cred ca Bill e preferatul meu e dragut si special... Tie iti place TH?
Aaa si am uitat sa-ti zic pai imi plac gemenii in special de bill. dar si gustav cu georg sunt draguti
Salut![]()
Mie imi place cum canta Tokio Hotel... Chiar daca unii spun ca cei de la Tokio sunt emo. Ei bine se inseala. Tokio erau asa cu mult inainte de a aparea stilul EMO...
So. Tokio is NOT EMO! ![]()
Mie imi place Bill
.
Buna. Am fost mega-fan TH. Pana in 2008 muzica lor era bestiala, cantau suuper. Acum... din pacate.s.au prostit de tot. Imi pare rau pentru ei erau o trupa minunata si inca sunt dar, muzica lor lasa de dorit... Eu din pacate am ramas tot cu pasiunea pentru Bill:X Sper sa aiba succes in continuare
Bye
Sunt o trupa buna, canta super...
Nu sunt emo, de asta sunt destul de sigura. ![]()
Au melodii dragute si majoritatea sunt compuse de Bill kaulitz, vocalistul, cu cateva ajutoare...
Momentan nici unul dintre ei nu ma atrage in mod deosebit. Oricum sunt o fana.
Imi palce foarte mult Georg si Tom iar trupa e una de neegalat fiecare secunda dintr-o melodie nu stiu e traita de fiecare membru chiar sunt minunati
Firry, stilu EMO ii din anii 80-90, asa ca a aparuth inainte d TH, dar nu zic ca is emo
Sh cel mai mult imi plc Bill; x; x; x; x
Mie imi place Georg Listing imi place parul fff mult tie ce membru iti place?