| Georrggy a întrebat:

Ce parere aveti despre trupa Tokio Hotel? Daca aveti de gand sa injurati v-ati ales persoana gresita!

29 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

*popcorn*

| Polaris a răspuns:

Dacă tot ne ameninți în halu' ăsta, atunci... neah, las-o baltă, tot de că.cat sunt.

| Woodenpints91 a răspuns:

Mi-am ales persoana greşită? Ia să vedem.
Sunt nişte homalăi penibili.

Şi nu te mai face de râs prin "Daca nu iti place cum canta nu raspunde la intrebare!"
Ai cerut păreri. Ai primit păreri.
Cel mai înţelept pentru tine ar fi să ştergi întrebarea, că-ţi iei prea multe palme.

| Whatthehell66 a răspuns (pentru Woodenpints91):

De'acord cu tine! :]

| CautNume a răspuns:

Tu te certi cu niste oameni (ce au dreptate) pentru ca si-au spus parerea.Tu ai cerut sa-si spuna parerea fara sa injure.Ei n-au injurat.Care-i problema?

| Whatthehell66 a răspuns:

Au fost si eu ceva odata. Acum nu prea merita ascultati.
Si eu am fost fana 6 ani de zile. Nu regret ca i'am ascultat, dar ma bucur de faptul ca am trecut la alt nivel de 'rock' sa zic asa.
Si daca injura cineva pe'aici in legatura cu tokio hotel ce se va intampla?
E o tara libera, ne exprimam asa cum vrem.winking

| RockNbeer a răspuns:

Nu merita injurati, merita pusi intr-un colt cu o eticheta "muzica de rahat", sincer sa fiu nu stiu daca merita sa fie numita muzica cea ce fac ei, dar ma risc laughing

| Whatthehell66 a răspuns (pentru RockNbeer):

Sunt cu tine! laughing

| Georrggy explică (pentru RockNbeer):

Ce ai cu ei? Daca nu iti place cum canta nu raspunde la intrebare! Nu era nevoie de raspunsul tau! Nici tie nu ti-ar placea daca as insulta formatia care o asculti tu nu? Un singur cuvant: JET!

| Whatthehell66 a răspuns (pentru Georrggy):

Draga, tu ne'ai intrebat ce parere avem despre ei si noi ti'am raspuns.
nu toti avem aceeasi parere. happy

| RockNbeer a răspuns:

Ai cerut parerea, te asteptai sa vina toti aici si sa isi arate dragostea fata de trupa asta de 2 lei?
Si nu,nu m-ar fi deranjat daca miai fi jignit una din trupele pe care le ascult eu,iti accept parerea, dar adevarul este ca nu ma intereseaza parere ta, parere unuia/uneia care asculta muzica de un nivel atat de josnic nu merita ascultata...
Nu incerc sa te jignesc nici pe tine nici pe trupa aia de transexuali, doar imi spun parerea, ar fi trebuit sa specifici ca vrei doar pareri pozitive

Parca ai fi mama... si nu imi pasa p.s. dite-n Narnia acolo este locul celor ca tine

| RockNbeer a răspuns (pentru Georrggy):

Eu cred ca ar trebui sa o asculti pe mata, nu stiu de ce am presimtirea ca are dreptatewinking

| SkizoMetal a răspuns (pentru Georrggy):

Băi, ce replici scoţi! Ne-ai întrebat care este părerea noastră. Noi ţi-am răspuns. Care e problema?

Tu o asculti pe mata?

| RockNbeer a răspuns (pentru RockNbeer):

Nu,nu o ascult, pentru ca, la fel ca tine nu are nici o treaba in materie de muzica, de fapt ia nu asculta deloc laughing, deci are mult mai multe cunostinte muzicale decat tinewinking

Nu te doare sa mai tastezi?

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Oh but you are wrong. ULTRA SUPER MEGA EMO-GAY.

| Vans a răspuns:

Abia ai dat de rock, asa-i?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador trupa. Sunt geniali. Mereu au fost.

Nu am vorbit serios.

| IndiferentXD a răspuns:

Fiecare asculta ce vrea!

| SkizoMetal a răspuns:

Emolăi care arată ca nişte fete.

| SkizoMetal a răspuns:

Hai că nu îi înjur pe ei. Te înjur pe tine. E ok aşa?

| SymphonyOfDestruction a răspuns:

Prima data cand i-am vazut am crezut ca is fete, am crezut ca colegii incearca sa ma fraiereasca ca is baieti. din pacate si muzica lor ii de rahat si pun rockul intr-o lumina proasta.

| SkizoMetal a răspuns (pentru SymphonyOfDestruction):

Şi eu am păţit la fel! laughing

| SymphonyOfDestruction a răspuns (pentru SkizoMetal):

Probabil majoritatea dintre noi

| Domiinic a răspuns:

Sfatul meu pentru ei : Sa nu se mai violeze intre ei.

| Georrggy explică:

Presimt ca se lasa cu scandal

| MaliciousDeath a răspuns (pentru Georrggy):

Nu te mai aprinde aşa de tare că te aprinzi degeaba.
Nu prea îmi place Th,dar probabil că undeva, într-un univers paralel, unele piese au un instrumental... fain?
Decât să înjur nişte pseudo-rocheraşi ca tine, mai bine mă iau de nişte cocalari, just say so.Acceptă părerile, chiar dacă unele se leagă doar de imaginea trupei gen "Emolăi care arată ca nişte fete", şi nu de muzică, care oricum...

Întrebări similare