Salut! Şi mie îmi place formaţia Backstreet Boys. Cea mai tare piesă a lor o consider a fi „Shape of my heart", lansată în anul 2000, iar de pe cel mai recent album ("This is us") ascult in "heavy-rotation" - „All of your life (You need love)". ![]()
Din punctul meu unde este iubirea adevărată poţi trece peste orice! Să iubiţi şi să fiţi iubiţi cu toţii
Iubesc melodia, mersi ca mi-ai adus aminte de ea.
Inca o melodie a lor este Incomplete
Cand iubesti pe cineva cu adevarat, defectele aproape nu exista, sau daca exista bunavointa si nu sunt prea grave, se poate trece peste ele.Nu conteaza trecutul, conteaza prezentul si viitorul.
Buna! o melodia frumoasa care iti ajunge la suflet, dar vezi tu viata nu e doar un film sau un videoclip cu un final fericit, ca in basme. Pui suflet, te atasezi, ajungi pana in marginea iubirii, il accepti cu defecte si calitati, vrei sa fie el insusi, sa nu se prefaca sau sa se schimbe pentru tine. dar el…. vrea sa te schimbe, vrea sa te modeleze… pe cand asa ceva, nu se poate… iubesti un om pentru ce este, nu pentru ce ai vrea sa fie.
Daca esti sentimenal, da. Si daca ai sufletul incapator.
Cate persoane cunosti care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce vor ei sa fii?
Backstreet Boys a fost formatia mea preferata o data, pentru cativa ani buni
Pacat ca toata lumea incepea sa rada de ei pentru ca erau "lover boys".
Si asta era super tare.
http://www.youtube.com/watch?v=Hb-q1XPNr7M&feature=channel
ador backstreet boys:X:X:X:X
Very nice song, nu-i uşor să iubesti, dar adesea dăm greş cu dragostea noastră, ca orice altceva in viata, o relatie nu poate fi perfecta, in ciuda oricaror iluzii, bafta!
Ei bine sa stii ca pe mine chiar ma emotineaza melodiile lor insa preferata mea este ''all i have to give'' unde Nick spune la inceput(traducere),, nu stiu ce ti-a facut el ca sa te faca sa plangi dar eu voi fi acolo sa te fac sa zambesti''. i ador pe Backstreet Boys si ma bucur ca mai gasesc oameni care cel putin ii apreciaza
Mie imi place foarte multe piesa "Incomplete", celorlalte nu prea le-am dat importanta.
daniDeeDee întreabă: