| RainDrop a întrebat:

Madalina Manole... un nume celebru in muzica, dar acum s-a stins, cu propile ei maini...
De ce sa sinucis, stiu ca a murit cu o substanta toxica comandanta prin internet, intrebarebig grine ce sa s]inucis?

12 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

De ce s-a sinucis ştie doar ea, noi nu putem face decât supoziţii.

| Nicoleta a răspuns:

Imi pare sincer rau ca nu mai e printre noistraight face
La tv se pot face multe speculatii referitoare la moartea ei, insa nimeni nu poate sti ce a fost in capul ei.
Pacat ca nu a ales sa traiasca pentru sotul si pentru copilul ei, pe care l-a dorit enorm.
Pacat ca a ramas in urma o familie distrusa si un copil care mai tarziu va intreba de mama lui.
Pacat ca a renuntat atat de usor si ca nu a vorbit cu nimeni.
Nimeni nu poate sti ce era in mintea ei in acele momente.Nimeni nu se astepta.Cred ca toata familia ei e acum in depresie. O aveau langa ei, numai ca nu stiau ce e in interiorul ei.
Asta este.Va ramane prin ceeea ce a facut in viata.happy

| mihaibrasov a răspuns:

Nimeni nu va afla vreodata motivul exact. A fost ceva (probabil suferinta dupa fostul sot) ce a staruit si a ros-o ca un cancer pe dinauntru. La suprafata nu se putea vedea nimic. Dar pana la urma i-a fost fatala. Dumnezeu s-o ierte.

| RainDrop explică:

Si parca a avut o problema de sanatate care a cam neglijato...

| Laurishkutza a răspuns:

Probabil pentru ca acumulase mult timp, sub acea fata vesnic zambitoare, foarte multa tristete, ce a explodat inainte de ziua ei...Sau, ca si Marlyn Monroe, a vrut sa ramana in mintea romanilor tanara si frumoasa. Mai stiu ca toate posturile de radio i-au refuzat muzica de pe ultimul album, iar cariera a fost mai importanta pentru ea decat copilul de un an si o saptamana.In urma cu 3 saptamani, a mai avut o tentativa de sinucidere nereusita, deci s-ar fi putut sa fii avut ceva probleme mintale.Atatea variante. A! Si nu ea a comandat pesticidul, ci ea a cerut asta unei/unui prietea/prieten.

| Aura a răspuns:

Uite nu vreau sa fiu raportata sau sa ma judece cineva. Nici eu nu o judec pe ea, unii spun ca din cauza ca nu i-au fost acceptate albumele nu stiu unde, si pentru ea muzica era totul, altii ca nu se mai accepta din punct de vedere fizic. Oricare ar fi fost motivul, pentru mine a incetat sa mai insemne ceva, pentru ca s-a sinucis, si a lasat ingerasul ala fara mama. Un copil poate creste, mai greu dar poate fara tata, insa mama este totul. Aici nu trebuia sa se mai gandeasca la ea, ca si-a trait viata, ci la acel mic ingeras, care acum nu realizeaza dar peste ani cand va afla adevarul, cum se va simtit el oare? Nu stiu ce sa zic, nu avem dreptul sa o judecam., era doar o parere.

Răspuns utilizator avertizat
| anotherchild a răspuns:

Informatii eronate.
1. Nu se stie sigur daca s-a sinucis.
2.Substanta nu a fost comandata de pe internet. O prietena a Madalinei i-a adus acea substanta. 2!

| OneMoreGirl a răspuns:

Se zvoneste cum ca ar fi fost bolnava de o boala cumplita care oriicum iar fi pus capat zilelor. Alt zvon spune ca are o virsta la care vedetele nu mai sunt promovate asa ca s-a sinucis. alt zvon spune cum ca siar fi pus kapat zilelor pentru ca nu se mai suporta, nu se mai konsidera frumoasa, talentata...

| alexa007 a răspuns:

Acum degeaba dam noi cu presupusul pentru ca nimeni nu stie ce era in mintea ei si nu stiam ce avea pe inima

| wanna_7811 a răspuns:

Nimeni nu cred ca poate sti asta.

| georgiana_9249 a răspuns:

Se spune ca s-a sinucis pentru ca ea credea ca nu mai e frumoasa... ea tinea mullt la frumusttzee

Întrebări similare