Greu de ales, dar as merge cu Metallica deoarece pot oricand sa ascult piesele lor, nu ma plictisesc. La megadeth am perioade in an in care ascult dat o consider pe locul 2
Megadeth,nu prea exista un "de ce", cand vorbesti de Megadeth, vorbesti de solo-uri incredibile si versuri patrunzatoare.
Megadeth pentru ca e prima trupa de thrash care am ascultat-o si este trupa mea preferata.
Metallica...pentru ca esti prima trupa de metal pe care am auzit-o, si pe care am indragit-o
Avand in vedere Kill 'em all, Master of puppets si ...And justice for all, Metallica.
Megadeth, din cauza unui thrash pur care s-a pastrat de-a lungul timpului, Megadeth e aceeasi din '85, respectabil.
Avand in vedere comercialitatea lui Metallica...stii raspunsul definitiv,nu?![]()
Nu ma pot decide.dar un raspuns potrivit ar fi Megadeth.Dar gasesc la Metallica melodii mult mai heavy decat la Megadeth(vezi Damage Inc.,Battery, Orion, Master of puppets-chiar si Creeping death etc.)
La Megadeth multe melodii seamana mult cu cele de pe Kill 'em all, de fapt dupa aia s-a inspirat Mustaine, dar a ''construit'' solouri mai complexe.
Raspuns final:nu stiu.Metallica.
Argumente? Mustaine a abordat stilul Metallicii, daca Metallica ramanea aceeasi din '86 fii sigur ca 90%din metalisti ar fi spus Metallica.Megadeth poate nu ar fi fost ceva ce e acum.