| Gizăz a întrebat:

Pastila muzicală de azi:

http://www.youtube.com/watch?v=AWVVLdkHKeg

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

În sfârșit! De când n-am mai luat o pastilă!

Foarte faină melodie. Am ascultat-o deja de vreo 8 ori.
...O combinație curajoasă, neașteptată și extrem de reușită, iar stările pe care le provoacă sunt la fel de frumoase, contradictorii și intense.
Îmi place cel mai mult acea perioadă de liniște începând cu minutul 3:07, când se trece de la euforie, la profunzime și eliberare. Apoi (z)buciumul continuă iar și iar trezește acel sentiment de mândrie în amestec cu nebunie și extaz. Frumos!

| Leocerba a răspuns:

Pastila mea muzicala incepe cu "S" si se termina cu "x" _Sfinx.
Mai am una,incepe cu "P" si se termina tot cu "x" _Phoenix.
Mai am una, incepe cu "C" si se termina cu "e" _Celelalte Cuvinte.
De aceea pentru mine nu-i nimic neasteptat, nu e o surpriza: baietii astia au preluat ideile de acum 30-40 de ani si le-au adaptat zilelor noastre.Mie imi plac mai mult cei dintai: Phoenix, Sfinx, Celelalte Cuvinte.Par mai bio.
Vorbim de Romania anilor `70-`80.Vorbim de muzicieni care-si muta atentia catre zona folclorului,universul arhaic,obiceiurile stravechi si toate astea le influenteaza muzica intr-un fel bun. Vorbim de primele trupe de rock romanesc ce vin la concerte in haine etno,chimir lat din piele,masti cu blana ce amintesc de ritualuri,un univers incarcat de forta,barbatesc,apropiat de natura, uneori cosmogonic. Muzica acompaniata pe ici-pe colo de istrumente traditionale, partitura vocala rock plus notiunea corului de voci care a aparut la noi in muzica rock tot in anii`70.

| DakotaRoyse a răspuns:

Una bună.

Întrebări similare