| stiflers41 a întrebat:

Salut TPU, dau funda celui care ma ajuta si pe mine cu urmatoarea intrebare:
Detin un JBL Partybox 720 si are la conectivitate un suport pentru intrare USB tip C, as dori sa introduc muzica pe un stick de acest tip si sa ascult, insa producatorul nu a distribuit pentru unele regiuni, dintre care si Europa acest sistem de a asculta muzica pe stick, ci acel suport este doar pentru incarcarea telefoanelor mobile etc. (lucru mentionat in manualul tehnic).
In fine, am observat un receptor bluetooth cu intrare de stick pe internet( undeva la 20 de lei), are cablu auxiliar pentru conectarea lui, ce credeti ar putea sa-mi rezolve problema? Eu stiu ca pot sa ascult cu telefonul, doar ca vreau sa ascult si de pe stick, este o alta calitate si nu in toate zonele am semnal.
Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Lunaris14 a răspuns:

Salut.
Da solutia cu receptor bluetooth care are intrare de stick si iesire aux te poate ajuta. Il conectezi prin cablu auxiliar la JBL Partybox 720 bagi stickul in receptor si asculti muzica direct de acolo, fara internet si fara telefon. Practic, receptorul devine „playerul" tau.
Calitatea sunetului este ok putin sub bluetooth direct, dar la un boxa ca Partybox 720 diferenta e greu de sesizat, mai ales la volum mare sau la petreceri
important e ca receptorul sa aiba iesire aux si sa suporte mp3.
portul usb-c de pe JBL ramane doar pentru incarcare nu ai ce sa-i faci din soft sau cabluri. Asa ca daca vrei muzica de pe stick in zone fara semnal varianta asta este simpla, ieftina si isi face treaba.

1 răspuns:
| stiflers41 explică (pentru Lunaris14):

Mersi fain, incercai cu cablul de la telefon sa ascult muzica de pe telefon si functiona, asa se aude muzica, dar cu stick ul pe direct, nu se aude, ciudat