Poti intreba la comentarii acolo pe youtube, in engleza, sa-i rogi pe rusi sa-ti identifice melodia sau sa-i rogi sa scrie versurile copilului in rusa. Daca ai versurile, si le dai search pe google, gasesti melodia. Sau, poti descarca un program inofensiv, util, cu care poti inregristra melodia. Daca nu, ti-o pot inregistra eu, si ti-o pot trimite pe mail. Daca nu vrei sa descarci programul si chiar vrei melodia. Eu ti-as trimite melodia si atat, nu ti-as creea alte probleme. De aici ai putea sa iei, primul program acolo "moo0 voice recorder"(ii poti seta tu ce sa inregistreze, voce sau calculator).
http://www.buttonbeats.com/record.html
Eu nu-l am pe asta, nu-l mai vad pe cel care-l am eu. dar e simplu de folosit si asta. Daca doresti sa ti-o trimit eu, sa-mi spui, fara sa-ti faci griji in privinta mailului, eu doar iti trimit melodia.
Ei bine, eu cunosc cît de cît limba rusă, am scris la comentariu, dar acolo nu răspune și am văzut că mulți au întrebat acolo de melodii, dar le bloca ca spam... nu știu de ce. Am încercat să scriu și versurile pe google, dar nu a apărut, versurile prezintă numărătoarea doar... Ce să mai fac? pe de altă parte nu vreau nici să te deranjez pe tine.
Eu altceva, nu mai stiu. Daca tu nu ai nimic impotriva, eu cu toata placerea inregistrez melodia aici, la mine si ti-o trimit. Se aude foarte bine, nu se pune problema calitatii, se aude la fel ca pe site. Imi poti trimite mailul tau ca mesaj si ceilalti nu-l pot vedea. Mi-ar face placere sa te ajut, daca poti avea incredere cu mailul. Poti sa-ti mai faci o adresa pe care s-o folosesti doar pentru asta si dupa aia sa uiti de ea, sti? sa nu folosesti adresa ta oficiala. Cum consideri tu, eu te ajut cu placere.
Enachivasile64 doar dacă o să ai timp , ăsta e și de mess, mai bine pe mess mi-l dai, ca eu pe mail nu prea intru și nu știu cu mse folosește