Nu stiu ce incerci sa demonstrezi dar in tara asta nu ai cum sa nu stii ce's alea manele sau sa nu fii auzit vreodata una...esti inconjurat de ele.
Nu ai cum sa te feresti de ele...decat daca ai trai intr'o pestera pentru tot restul vietii.
Scuze,insa nu prea incerc sa demonstrez ceva...sunt in acesta tara doar de trei saptamani iar astazi a fost prima data cand am dat de manele...incerc sa aflu ce sunt ele mai exact si de asemenea incerc sa aflu daca este bine sa le ascult
Nu este bine să asculți așa ceva, te prostește.Ascultătorii de manele au creierele primitive.
Asta trebuie să asculți -
http://www.youtube.com/watch?v=wjOvmAJ6na0
Adica vrei sa zici ca tu nu erai in tara cand a aparut aberatia desi scrii corect gramatical romaneste, cand nu demult se scria sint nu sunt? Crezi ca toti romanii suntem manelisti?
Stai putin, nu inteleg, am scris gresit? trebuia sint sau sunt? da scriu corect gramatical romaneste din mai multe motive -1.folosesc din cand in cand google traducere 2.mama a fost romanca (am spus a fost, pentru ca a murit) deci m-a invatat romana .....si,chiar daca am venit acum 3 saptamani nu am prea avut timp sa ma documentez in legatura cu muzica ce o ascultati voi, desi imi place sa ascult muzica prefer sa cant la pian decat sa deschid televizorul si sa caut canale de muzica
Manelele sunt ceva gen pleaca din tara cat mai poti. Nu stiu de ce sunt incadrate la un gen de muzica, pentru ca e doar un kitch romanesc. Este tipic pentru cei cu 4 neuroni in cap, cei care canta si 2+2 neuroni cei care asculta, in total 8 neuroni. Asta numesti tu un mamifer superior? 8 neuroni/pereche. Asta echivaleaza cu viermii unde apare tendinta de cefalizare a celor 4 neuroni. Intr-un cuvant manelele sunt pedeapsa oamenilor pe pamant. Niste paraziti( si sonori).
Fiecare perioadă a avut maneaua ei. Probabil prin 6000 î.e.n. ăia care cântau la frunza de salcâm erau maneliștii vremii, pe lângă ăia care suflau în cornuri de bovine
Nu, da n-am găsit altă denumire pentru mamiferele cu coarne
Ce ar fi trebuit să-mi zică?
Cum să-ți fie măfrică de niște chestii atât de inofensive . Măcar de erau șerpi.
Mie-mi place să le mângâi când mă duc la țară, și să le trag de fălci.
Manelele nu sunt muzica, sunt niste zgomote produse de niste instrumente gasite in gunoi care sunt manuite de un popor inferior numit ciori(mai sunt cunoscuti ca si tigani), sper ca te-am lamurit.
Ce pot să-ţi spun, sunt doar nişte jeguri. Nici nu se pot numi gen muzical. Lălăieli cântate de ţigani, cu 2 clase.
Vechea muzica lautareasca luata pe aratura. E la moda sa nu asculti manele, sa jignesti manelistii, sa arati ce muzica asculti tu si sa zici ca aia e mai buna. moda pe internet. adica cam ceea ce faceti voi aici.
Manelele(sper ca si eu am scris bine)sunt niste melodii covere de obicei a unor melodii mai cunoscute ele sunt cantate de obicei de manelisti.manelisti sunt niste persoane ce au un ton ridicat al voci aproape al unei jeliri ce nu au o educatie exceptionala si se caracterizeaza prin fara numar, fara numar tza regetton si multe alte exemple sper ca ti-am fost de ajutor.
,,Muzica,,(sa zicem, pentru ca nu e nici un cuvant destul de urat care sa descrie manelele)pentru oameni prosti sau pe care nu a avut cine sa-i invete sa asculte muzica, care face de rusine omenirea.Videoclipuri sunt cu tipe goale, in sclipici cat mai gretos alaturi de un specimen cu burta care cica,, este cantaretul,, uite aici exempluhttp://www.youtube.com/watch?v=z6RVGis_wZk
p.s.PUNE PE MUT:)
Username211 întreabă:
Raul789 întreabă: