Jaejoong, Yoochun si Junsu (JYJ), au pretins ca in toti anii in care au fost activi sub numele de DBSK, n-au primit nici jumate din cat li se cuvenea. Plus ca de multe ori erau pusi sa faca repetitii pana la epuizare, pana lesinau. Asa ca au incheiat contractul si si-au facut propria trupa, JYJ. Acum nu mai sunt la SMEntertainment, sunt la Cjes (n-am mai auzit de casa asta de productie inainte
). Yunho si Changmin au ramas in DBSK pentru ca, dupa cum spun ei, le convine plata si alte chestii
. Trist, dar viata merge inainte
. Trebuie sa sprijinim atat DBSK cat si JYJ, pentru ca din cate am observat, SM vrea sa impara fanii in 2 tabere =/ ...si nu trebuie sa ne lasam influentati de nimic
.
In mare parte are happyuserunknow dreptate ...doar ca nu sm vrea sa imparta cassiopeia in 2 parti cassiopeia s.a impartit in 3 parti. unii spun in 4, acestea sunt:
1. care ii sustine pe jyj
2. care ii sustine pe HoMin
3. care ii si cassiopeia adevarata ii sustine pe amandoua grupele
si unii spun ca ar fi si a 4. care sunt fanii care nu mai sustin pe nimeni din moment ce nu mai sunt impreuna. noi putem doar sa speram ca sa fie din nou impreuna.desi va fi destul de complicat pentru ca jyj nu vrea sa se intoarca la sm iar HoMin nu vrea sa plece de la sm. in 18 aprilie este continuarea procesului. deocamdata jyj a castigat 2 parti din el...desi nimeni nu stie sigur pentru ca sunt mai multe traduceri ale procesului si nu putem sa stim 100% sigur...doar rezultatul final.
Revin cu alte detalii:
M-am uitat la Knee-Drop Guru, unde au fost invitati TVXQ si au vorbit despre toata chestia asta cu separarea. Ei sustin sus si tare ca nu stiau ca cei 3 au initiat un proces impotriva celor de la SMEnt. Mie mi se pare o minciuna. Ei stiau foarte bine ce se intampla si au ramas. Yoochun a scris un cantec numit "Untitled Song Part I" ale carui versuri li se adreseaza celor de la SMEnt, cu siguranta. La inceput credeam ca e vorba doar de faptul ca ei sunt tratati ca niste sclavi. Daca chiar au fost tratati in acest fel, de ce nu au plecat si restul? Hangeng e singura exceptie. Poate il tratau altfel fiindca este chinez, dar nimeni altcineva nu a mai plecat. De "zane" nu ma leg. Ele sunt tratate regeste pentru ca Sunny e nepoata lui Lee Soo Man. Sunt atatea lucruri scrise despre ei si daca le pui cap la cap nu au niciun sens. Acum cred ca e vorba doar de bani. Dupa cum vezi, si in cantecul scris de YC e vorba doar de bani. -____-
Ti-as spune Always Keep The Faith, dar ma indoiesc ca mai are rost. Chiar as vrea sa-i vad impreuna din nou, dar, hai sa fim realisti.___. DBSK no longer exists. Acum sunt doar HoMin si JYJ.
OMFG, nu-mi vine sa cred c-am scris ceea ce am scris. -____- Fuu~ AKTF. T__T
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Thnx Patry ^^.Da nu'i asa.Pt mine DBSK ink mai exista.Mereu trebuie sa fie o speranta
Okaayyy! Imi vine sa-mi dau una pentru ce-am zis atunci; __;
Of course ca exista. Vor exista mereu.
AKTF; ___;
anonim_4396 întreabă: