Buna![]()
Imi place cum canta![]()
dar aspectul ei nu-mi place...parca zici ca e drogata
Nu mi se pare drogata
e ok, imi place super mult melodia ei - tik tok \
si cam atat... e si draguta
Cum arata nu-mi place deloc...si nu pot sa spun inca daca-mi place sau nu, deoarece e mai noua in muzica si nu prea am auzit de ea asa de mult incat sa zic"Da, imi place!". Imi place melodia Tik Tok, momentan am o parere bunicica despre Ke$ha, deci se poate spune ca imi place putin
. Tie
?
Da, imi place
pai da, si mie mi se pare ca e talentata. Si @purplemusic: mie nu mi se pare ca e drogata.
Hey.
Pai uite are o voce frumoasa si melodiile i`au reusit foarte bine
.
Dar sincer de ea nu imi place asa tare
, putin mi se pare ciudatzica sau nu stiu exact cum sa spun
.
Dar nu am nimic rau cu ea.
Daca nu se tine de prostii ar putea sa ajunga departe![]()
Voce are, frumusica e, sansele sunt de partea ei
Pai imi plac doua melodii, dar de ea...nu-mi place, e o parasuta si ar cam trebui sa-si faca un dus
Da, dar nu o stiu prea bine, stiu doar o melodie "Tik tok", in rest o sa ma mai documentez
.
Da, imi place, are vocea frumoasa si se vede ca nu-i pasa de ce zic de exemplu parintii cum ca ar fi un exemplu rau pentru. copii.in pus e amuzanta si se intelege bine cu alti artisti Ke$ha vorbeste pe la 1:10
Pentru cine nu stia, Ke$ha a aparut in videoclipul de la I Kissed A Girl( pentru. cine a trait sub o stanca anii astia, melodia este cantata de Katy Perry) daca nu ma credeti intrati aici:http://www.youtube.com/watch?v=9qu17JOLKIM
E draguta are o voce puternica si frumoasa mai ales cantecul Tik Tok e super