| andreeandreea18 a întrebat:

Vreau si eu niste melodii sau trupe emo

7 răspunsuri:
| GoldCobra a răspuns (pentru positivity):

30 stm, 3days grace, linkin Park, scorpions, skillet, paramore, green day, mcr nu-s emo in nici un caz. deci nu stiu ce rocker/ita esti dar nu stii nici macar sa faci diferenta intre genuri total diferite. nu meriti funda laughing)

| positivity a răspuns (pentru GoldCobra):

Astea sunt primele melodii care mi-ai venit în minte în acel moment; plus că nu am nevoie de nici o fundă. Sunt mii, ba chiar sute, de melodii mult mai bune decât cele de mai sus, dar chiar crezi că stau vreo câteva ore să i le spun pe toate?
Da, ai dreptate; astea nu sunt melodii emo, sau ceva de genul acesta pentru că nu ascult aşa ceva. Dar eu cred că totuşi îi vor plăcea.
Frate, crezi ce vrei; pe mine una nu mă interesează părerea ta. Fiecare persoană ascultă ce vrea; plus de asta, dar nu eram obligată să-i spun melodiile pe genuri. '' Dragă, asta e hard-rock; alternative; metal; punk; progressive rock; rock; etc. '' Dar, am considerat că mai bine nu o lungesc, şi îi dau direct câteva melodii.
De acum tu ce vroiai? Să-i dau toate melodiile pe care le ştiu pe genuri?
Mă rog; nu mai contează.

| bloodyhell a răspuns:

Stiu ca emoistii de obicei aleg sa asculte:
Modern Day Escape
Get Scared
Blood On The Dance Floor
Vampires Everywhere!
Falling In Reverse
Motionless In White
Dot Dot Curve
Eyes Set To Kill
Brokencyde
Hopes Die Last
Drop Dead Gorgeous
Blessthefall
Eatmewhileimhot!
Pierce The Veil
Lovehatehero
Woe Is Me
Asking Alexandria
Black veil brides

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| GoldCobra a răspuns (pentru positivity):

Nu vroiam sai dai toate piesele care le stii. dar fata a intrebat de trupe emo nu de alternative, nu-metal si etc. daca nu stii piese sau trupe emo mai bine taci ca poate creezi confuzi pentru fata. sau macar sa zici ca nu-s emo. si citeste intrebarea inainte sa scrii. ma critica pe mine da ea o raspuns gresit. si inca o data fata a intrebat de trupe emooooooo nu de ce iti vine tie prin cap.