| cristianela a întrebat:

Vine al doilea bebe in familie si nu suntem decisi daca sa luam inca un carut simplu sau unul pentru gemeni ca sa fie mai usor? Gasisem ieftin pentru gemeni http://www.bebs.ro/......andem.html

Ma gandeam si la un marsupiu, dar nu stiu sigur daca e bine pentru un nou nascut http://www.bebs.ro/......supiu.html

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Marsupiu dupa ce isi poate tine capul. Daca 700 RON ti se pare ieftin un nenorocit de carucior... eu ma retrag din discutia asta.
P.S. Totusi, ca sa fiu de ajutor, arunca un ochi pe amazon.co.uk. Chiar si cu tot cu transport, de multe ori o sa iei cu cel putin un 15% sub preturile de la noi.

| Ineys a răspuns:

Daca aveti amandoi timp de plimbat cu copii n-ar fi rau sa aiba fiecare caruciorul separat. Tatal plimba un carucior si mama un carucior. Daca doar un parinte se ocupa de asta, va fi cam nasol cu 2 carucioare.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti un carucior separat.

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Cel mai bine ar fi sa iti iei un carucior separat.
*Scuze am gresit neintentionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru gemeni e mai bine.
Dacă ieşi să-i plimbi nu cred că te însoţeşte soţul de fiecare dată (în caz de separat)
Marsupiul ar merge după 2 luni, după ce poate să-şi susţină singur capul, dar eu am văzut că se pun şi mai devreme. Totuşi, aş opta pentru cel de gemeni.

| Lola05 a răspuns:

Pentru nou-născut sunt foarte bune wrapurile elastice. Păstrează foarte bine poziția naturală a bebelușului, cu piciorușele în forma literei M, iar faptul că stă lipit de mami îl calmează. Pentru mama e foarte bine pentru că greutatea se distribuie pe umeri, șolduri și bebe e mult mai ușor de cărat chiar și când "împlinește" mai multe kilograme. Pot fi folosite până când mama nu mai poate duce copilul din cauza numărului de kilograme happy Adică după 12-14-16 încolo, depinde și de fizicul mamei.
Despre căruț nu știu ce să zic, mai bine te sfătuiesc părinți care deja au avut de-a face cu unul... Eu nu am copii încă, dar am purtat un bebe în wrap și am rămas impresionată de cât de bine stă și cât de ușor e de cărat (plus că ai mâinile libere și poți merge oriunde cu el). Toate prietenele mele care au copii și au folosit wrap sunt mulțumite. Poți încerca, nu sunt tare scumpe, găsești și la 100-200 de lei.