| Aliku a întrebat:

copilul meu este afectat de bullingul din scoala.Ieri a plâns la școală. Si a desenat ceva cu un cos cu o pisica in el care zboară cu ajutorul baloanelor cu heliu. E vreun psiholog pe aici care să-mi spună ce înseamnă?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Copilu e afectat de bulling si singura ta problema e semnificatia unui desen? Ia masuri in legatura cu bullingu, lasa desenele

| Crisstinayy12 a răspuns:

Nu sunt psiholog deloc, am 12 ani.
Poate ca nu este lasat sa faca ce vrea el si cineva il influenteaza si nu il lasa sa faca ce isi doreste, il trage in jos, in sus sau oriunde, dar il trage.

Pisica este intr-un cos si zboara cu baloanele.

| Cduncfujndf a răspuns:

În ziua de azi, bullingul este tot mai des întalnit. În școli, licee, pe stradă și chiar pe internet. Nu prea ai ce să faci, decât să stai și să înduri. Eu am 15 ani, la școală am primit și eu un comportament asemănător mai ales din partea unei colege: se lega de felul în care arăt, de cum mă îmbrac, de comportamentul meu, chiar și de părinții mei. Am îndurat asta, nu prea am avut ce să fac.
Acum anul ăsta am trecut clasa a 9a, și voi merge la liceu.
Puteam să merg la cel mai bun liceu din oraș, însă într-o zi m-am gândit la prima zi de liceu, ș i m-am văzut intrând pe porțiile altui liceu, acolo m-am văzut, și acolo am simțit să mă duc.
E un liceu de nivel mediu, d-aia m-am certat și cu mama mea.
Oricum știu ce fel de persoane voi întâlni acolo, știu câte jigniri voi primi... însă tot am ales să mă duc acolo, să fac ceea ce simt.
Important e să înveți să înduri anumite lucru, ca să poți să îți urmezi visele.

| Rhea44 a răspuns:

Pisica=el-pisica fiiinda un animal blând și de cele mai multe ori este batjocorita de câine
Coșul cu baloanele de heliu=ar trebui sa reprezinte libertatea, probabil a desenat asta pentru ca vrea sa idi caute "libertatea" copilul se simte retras in sine. Desenul in sine reprezintă~scăpare de probleme~

| Claudia45 a răspuns:

Mergeți și vorbiti cu doamna porfesoara, cu părinții elevilor, așa ceva este groaznic ca in 2019 sa se întâmple!

| axelarigato12344321 a răspuns:

In cazul de fata nu se poate face nimic, copilul dumneavoastra daca nu va stii sa ia atitudine fata de elevii care il supara, va fi batjocorit pana se va muta, traim intr o tara cu o capacitate de intelegere mica